Asi jsem udělala strašnou blbost

Anonymní
12.4.21 21:32

Asi jsem udělala strašnou blbost

Ahoj holky..
Omlouvám se za anonym.. Chodí tu známí..Potřebuji poradit..
Asi jsem udělala strašnou blbost a teď toho lituji..
Jde o to že já svého tátu vůbec neznám.. Bydlí daleko a viděla jsem ho naposled když jsem byla malá.. Je mi 22 let.. Jen si semtam napíšeme jak se nám daří atd..
Mám ještě sestru ale ta má jinou mamku.. Otce máme stejného a ona ho taky neviděla od malička a ani na něj neměla žádný kontakt nic.. Její mamka tátu nesnáší a ani se o něm se ségrou nikdy nechtěla bavit..
A ségra mě jednou poprosila jestli bych ji na tátu nemohla dát číslo.. S tím že její mamka se to nedozví.. (ségře je 15 let). Tak jsem ji to číslo dala.. Ale dneska mi moje mamka volala že ji na to její mamka přišla že si spolu píšou.. (s mojí mamkou se znají). Tak jsem se přiznala že to číslo jsem ji dala já :zed:
A já mám teď strach ze z toho bude peklo..
Jsem úplně blbá :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
12.4.21 21:37

On je nějaký psychopat ci tak? Asi by maminka mela s dcerou zkusit mluvit, takhle ma potrebu zjišťovat věci jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.4.21 21:37

Ne, nejsi blbá. Děti mají na své rodiče právo a jestli s tím mají dospělí problém, měli si pořídit děti s někým, kdo by jim vyhovoval…

• Citovat
  • Upravit
700
12.4.21 21:38

Nejsi blbá…Tak chtěla číslo na tátu? Co je na tom špatného napsat svému tátovi? A to že jsi ji ho dala, když ho máš, no booze
To bude dobrý neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35763
12.4.21 21:38

Holce je 15 tudíž už má v tomhle celkem rozum a má právo znát svého otce. To, že ho její mamka nesnáší není důvod aby jim bránila ve styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.21 21:39

@Elishka1 popravdě já si tátu vůbec nepamatuji.. Mám fakt strach že na mě bude naštvaná.. :(
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
5012
12.4.21 21:39

Neudělala jsi blbost. Každý má právo vědět, kdo jsou jeho rodiče. Sestře je 15 let, není malé dítě a chtěla tátu také poznat. Vždyť je to její otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
12.4.21 21:40

Ne, nejsi blba, blba je jeji matka, ze vlastnimu diteti brání v kontaktu s otcem. A pokud by na tebe mela nejake kecy, tak se za to hlavně neomlouvej a klidně ji rekni, ze když neni schopna ji ten kontakt dat ona, tak ho holt musela sehnat jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.21 21:41

@Yasmina21 to máte pravdu.. Ale udělala jsem to za jejími zády.. Teď mě to hrozně mrzí :(
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
4706
12.4.21 21:43
@Anonymní píše:
@Yasmina21 to máte pravdu.. Ale udělala jsem to za jejími zády.. Teď mě to hrozně mrzí :(
Zakladatelka

Sestra by si číslo sehnala jinde. Chtělo by to vyložit karty na stůl od maminky, máte právo se o otci něco dozvedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
12.4.21 21:45
@Anonymní píše:
Zakladatelka

jednou Ti za to segra podekuje a na vase matky kasli.. ty tu jednou nebudo, ale segra ano a mozna i diky tomu se vas vztah posune, je fajn mit segru, ikdyz se treba ted nevidate a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
12.4.21 21:49
@Anonymní píše:
Zakladatelka

mně se zdá divné, že jsi svého otce nikdy neviděla a přitom máš na něho číslo??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.21 21:51

@stinga dala mi ho jeho sestra se kterou si píšu přes fb. Zakladatelka :andel:

• Citovat
  • Upravit
53518
12.4.21 21:56

Ona ho kdysi milovala, že si s ním udělala dítě a teď by mu upírala nárok na druhého rodiče? Je dobře, že se aspoň teď začal zajímat. Když na to předtím neměl gule. Ty jsi chybu neudělala. To ona měla iniciovat seznámení už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
12.4.21 22:16
@Anonymní píše:
Zakladatelka

A proč tě to mrzí? Přece nemusíš nikomu říkat, komu jsi dala na koho číslo. Jsi na jedný lodi se ségrou, ne s její mámou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová