Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud to není náhodný opilec a je to ten, kdo si myslím, tak ví, že psa nemam ![]()
@Elza56 píše:
Pokud to není náhodný opilec a je to ten, kdo si myslím, tak ví, že psa nemam
To mas fuk, muzes ho mit na navsteve. Kdo to teda ma byt? Ten soused, jak se pohadali?
Zavolej mestaky, ze se nekdo k vam dobyva, ze nejsi schopna urcit jestli k tobe, nebo vedle, ale ze z toho nespis. Prijedou, zjisti a mas klid ![]()
@Elza56 píše:
Pokud to není náhodný opilec a je to ten, kdo si myslím, tak ví, že psa nemam
A kdo myslis, ze to je? To je mazes…ani nedycham za tebe…bych se po…
@Elza56 píše:
Tak zas holky
Znovu haze kaminky? Nebo tuka na okno?
@Elza56 jeste me napadlo…mozna hloupost, (ale ja jsem z toho uplne vyklepana) neni mozne, ze by se pritel vratil (neodjel), opil se a ted se nemuze strefit do tech spravnych dveri?
Háže. Před několika měsíci jsem mela problém s jedním mužem, co bydli v paneláku naproti. Svitil na me z balkonu, prostě me ocumoval. Bohužel pro nej jednou si me spletl s mamkou a pote s tátou, který mu před jeho manželkou nadal do hovad atd. Byl klid do minulého týdne, kdy jsem po dlouhe době spala u rodičů, četla jsem si v kuchyni u okna a všimla jsem si ho, jak stoji za oknem a diva se. Vydržela jsem to takhle 20 minut a odešla jsem do jiné místnosti. Jakmile potom sel táta do kuchyně, tak ten magor všude ve svem byte zhasl.
S přítelem si pisu, zítra se má vrátit, je abstinent a po hlase bych ho poznala.
Ten divný soused, co me ocumoval bydli naproti mych rodičů. Stěhovala jsem se nedávno. Ale jsem z malého městečka, tak mam strach, že by nikomu nedělalo problém zjistit druhou adresu ![]()
@Elza56 Pro svůj klid bych zavolala měšťáky. Ve tři ráno nemá nikdo co otravovat. Omrknou okolí, zjistí co se děje a ty se potom v klidu vyspíš.
A jinak do budoucna doporučuji bezpečnostní fólie na skla a zabezpečit balkon ![]()