Asi miluji jiného

539
2.8.16 19:39

Asi miluji jiného

Ahojky maminky. Prosim neukrizujte mě. Jdu si pro radu. Co by jste dělali na mem miste. Zkusim stručně.. mám přítele je mladší než ja. Poznali jsme se a tři roky později se nam narodil syn. Neplánovaně. Pritel byl skvělý sice moc nepracoval ale byl hodny a to pro mě bylo vše. Po roce chtěl hrozně moc novy pc ale když nepracoval tak nikde mu nedali půjčku tak hned na me. Já zamilovana a blba jsem kyvla a od te doby ležím v dluzich. No ale kde je problém.. o dluhach se vůbec nebavil. Bylo mu to jedno.. zacal se o to zajimat az kdyz se pristehoval jeho bracha zpet po rozvodu s manželkou.. protože on to zjistil a chtel mi pomoc. Měl dost peněz. Pomohl mi trošku a tim mu dost dlužím.. ale chyba je b tom ze s tim bráchou jsme si k sobě našli cestu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66815
2.8.16 19:48

@Lily007 takové věci se stávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
2.8.16 19:55

Ono to pokracuje ale koukam ze se to tam nenapsalo… našli cestu. Mam rada oba. Ale to nejde. Pritel se ted snazi dost. Ale city mam hodne na jeho brachu. Pritel predtim jen hral ty pc hry a me si moc nevsimal. Jen kdyz musel. Zivila jsem ho a jeste platila pujcky z moji blbosti.. ale kdyz prisel jeho bracha vse se obratilo. Bracha si me vsimal, povidal si semnou.. pomahal mi atd. A ted nevim jak dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
2.8.16 19:57

@Lily007 A co chceš slyšet? To si musíš rozhodnout sama, ale je Ti snad jasné, že pokud začneš s jeho bráchou, tak to rozklíží celou rodinu.
Zažila jsem v blízkém okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
2.8.16 19:57
@Lily007 píše:
Ahojky maminky. Prosim neukrizujte mě. Jdu si pro radu. Co by jste dělali na mem miste. Zkusim stručně.. mám přítele je mladší než ja. Poznali jsme se a tři roky později se nam narodil syn. Neplánovaně. Pritel byl skvělý sice moc nepracoval ale byl hodny a to pro mě bylo vše. Po roce chtěl hrozně moc novy pc ale když nepracoval tak nikde mu nedali půjčku tak hned na me. Já zamilovana a blba jsem kyvla a od te doby ležím v dluzich. No ale kde je problém.. o dluhach se vůbec nebavil. Bylo mu to jedno.. zacal se o to zajimat az kdyz se pristehoval jeho bracha zpet po rozvodu s manželkou.. protože on to zjistil a chtel mi pomoc. Měl dost peněz. Pomohl mi trošku a tim mu dost dlužím.. ale chyba je b tom ze s tim bráchou jsme si k sobě našli cestu

To bude příjemnější splácení než bance :hug:

• Citovat
  • Upravit
49159
2.8.16 19:59
@Lily007 píše:
Ahojky maminky. Prosim neukrizujte mě. Jdu si pro radu. Co by jste dělali na mem miste. Zkusim stručně.. mám přítele je mladší než ja. Poznali jsme se a tři roky později se nam narodil syn. Neplánovaně. Pritel byl skvělý sice moc nepracoval ale byl hodny a to pro mě bylo vše. Po roce chtěl hrozně moc novy pc ale když nepracoval tak nikde mu nedali půjčku tak hned na me. Já zamilovana a blba jsem kyvla a od te doby ležím v dluzich. No ale kde je problém.. o dluhach se vůbec nebavil. Bylo mu to jedno.. zacal se o to zajimat az kdyz se pristehoval jeho bracha zpet po rozvodu s manželkou.. protože on to zjistil a chtel mi pomoc. Měl dost peněz. Pomohl mi trošku a tim mu dost dlužím.. ale chyba je b tom ze s tim bráchou jsme si k sobě našli cestu

někde v Tibetu myslím? je zcela běžné že se bratři dělí o jednu ženu.. tak o co jde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.16 20:01

@Lily007 Jak se na to dívá ten jeho bratr? Mluvili jste o nějaké společné budoucnosti? Nebo to zatím nosíš jen tajně v hlavě?

Tvůj manžel už pracuje? Nebo stále sedí u PC a hraje si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
2.8.16 20:01

Zajímalo by mě, jak byste se cítila, kdyby si Váš partner začal s Vasi sestrou nebo třeba matkou. Je to stejné. Já bych tohle neudělala ani svému největšímu nepříteli. Ať je Vas partner jakejkoliv. Tohle ho naprosto zničí. A možná nejen jeho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
2.8.16 20:09

Přítel už má menší brigady ale jen diky tomu ze mu bracha domluvil že mě ztraci. Pac jen byl doma a hral si. Ani syna si moc nevsimal. Ale ted je to úplně jiný. Pritel tedy pracuje a vice si syna všímá. I syn ho ma rad. Ale chemie stale je v jeho bráchovi. Treba ted kdyz se uz s brachou méně uvidime tak ta chemie vyprcha. Pritele mam moc rada a rodinu jen kvuli moji blbosti nerozdelim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
2.8.16 20:17

Verit se neda fakt nikomu, vazne jsem takovej pesimista jim mi tu porad rikate? Spis realista. 8o

Příspěvek upraven 02.08.16 v 20:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
2.8.16 20:18

@Lily007 Bráchu si vyžeň z hlavy nebo rozložíš celou rodinu a řeš toho svého jelimana, který si pořídí dítě a nemaká. Vždyť si ho nemůžeš vážit a sama jsi pěkně hloupá, že mu umožňuješ zahálčivý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
2.8.16 20:22

Mno nevím jestli bych s takovým chlapem chtěla být. Jak jako brigády?!Vždyť má rodinu! Ohledně bratra..Jak to cítí on, řeklas mu co cítíš nebo o tom neví? Je to složitá situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.8.16 20:24
@Scarabeuss píše:
Verit se neda fakt nikomu, vazne jsem takovej pesimista jim mi tu porad rikate? Spis realista. 8oPříspěvek upraven 02.08.16 v 20:19

ono je to i o IQ a životním stylu.. klíííd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
2.8.16 20:28
@Lily007 píše:

Mohu se zeptat kolik je let tobě, tvému příteli, a jeho bratrovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
2.8.16 20:42

@nostress mě je 25, příteli 21 a bráchovi 29.
Přítel je sice mladší ale připadal mi na svůj věk citlivy a skvělý. Ale pak začal hrozně moc hrát hry a moc nemluví o jinych věcech. S brachou můžeme mluvit i o trávě ale s pritelem moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí