Atomová válka, jaderné zbraně - M

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3507
20.3.22 08:48
@klenott píše:
@Rotha tak ono hlavne zadne cervene tlacitko neexistuje :lol:Hele, co by z toho utoku mel? Ten si chce v prvni rade zachranit p.del. Ma rad svoje pohodlicko a svuj luxus. Jediny co se mi nezda uplne mimo realitu je ta takticka na Ukrajinu. Ale i tak by si to tim uplne pos.al.

No, věřím v to, že by z toho neměl nic, kdyby ji vypustil, jestli to není blázen, jak se o něm traduje (aspoň myslím, že to je jen vůl, ale blázen ne) tak by to klidně mohl použít jako pomstu.. třeba kdyby ten boj nakonec prohrál… i když, asi to dopadne tak, že až nebude moct bojovat, tak vyhlásí, že to vyhrál a dosáhl cílů své vojenské operace… ale křištálovou gulu nemáme že :lol: :lol: :lol:

Jo teta @klenott už si mi dala to srdce? Dost mi na něm záleží :dance: :dance: :dance: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
20.3.22 08:48
@Rotha píše:
Omluva přijata sestro, dej mi srdčíko, a jsme si rovni. Mimochodem jsem duhovej, tak dáme někdy kavčo až budu v ČR, což? :lol:

Super, beru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
20.3.22 08:50
@Královna Kosmíru píše:
Super, beru!

Srdce oplaceno, musím konstatovat, že já srdce dávám pouze normálním lidem, takže si normální :lol: škoda tí co ho ještě nedostali, ale tak… víš jak. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
20.3.22 09:05
@Vesmírná drůbež píše:
@MáškaMarie33 ano? A jak se ukrajinsky řekne černobýl?

Полин

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
20.3.22 09:16
@Královna Kosmíru píše:
Ja bych řekla, ze tady nehysterčíme :lol:

Mě zajímá, jak to mají tihle ruský trolove naorganizovaný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
20.3.22 09:19
@Rotha píše:
Máte obavy z atomové války, kterou v poslední době vyhrožuje Rusko?
Pokud ano, kde by podle Vás mohlo Rusko jadernou válku začít?

Kdyby chtěli a svrhli nějaký druh atomové bomby, kde by to podle Vás bylo? Ukrajina, USA, nebo jinde?

Příspěvek upraven 19.03.22 v 23:01

Osobně si myslím, že před jadernou válkou by ještě zkusili použít chemické zbraně anebo snad i biologické.

Z těch biologických zbraní jsem trochu nervozní, nikdo neví, co tam doopravdy mají, ven se to nedostane.

Jinak by mě strašně zajímalo, co se děje v těch tajných laboratořích a to i ukrajinských, bohužel se to nikdy nedozvím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
20.3.22 09:23
@Rotha píše:
Co to meleš?
Emimino sleduji, již přes 8 let, aktivně, každý den sleduji témata co mě zajímají. To, že tady nespamuju, jako to děláš ty, neznamená, že jsem nový diskutující. Jsem vojenský historik v zahraničí, který se zajímá o tanky, a letadla, taky jsem student advokacie na dálku ve Velké Británii, ĺ AJ do ČJ.

Tak zase buď chytrá… :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Ty si uvědom, že válka je za humny, já tam mám taky rodinu. A ta válka eskaluje, ti nestačí, že bomby létají skoro už na Slovensku?

Se prober, založil jsem tady jen diskuzi, abych si i já sám rozšířil obzor o názorech, Čechů a matek zde na miminu. Je tady spoustu mnoho chytrých lidí.

Nemyslím to nijak zle, ale nemám rád, když se někdo povyšuje, kvůli toho že máš cca 20k příspěvků a skoro 5000 hearts, se já neposeru :mrgreen:

Vojenský historik a student advokacie na dálku zajímající se o názory matek, no to mě ho vyndej :mrgreen: Kterej blbec ti vymýšlel tuhle legendu? :lol:

Příspěvek upraven 20.03.22 v 10:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
20.3.22 09:45

@MáškaMarie33 ptám se na slovo černobýl. Přímo černobýl. Slovníky jsou samozřejmě k dispozici.

• Citovat
  • Upravit
66
20.3.22 10:00

@Rotha až začne tretia svetová tak sa neschovas nikam keď sa použijú jadrové zbrane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
20.3.22 10:12

Strach mám, ikdyž o něco menší než na začátku, snažím si tolik nepřipouštět že by se něco takového mohlo stát. Použití jaderných zbraní by znamenalo konec, jaderná válka vítěze nemá. Pokud by chtěl Putin se svojí rodinou dožít v atomovém krytu a už nikdy nevylézt, pak by to udělat mohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37483
@Janli píše:
Tam maj šintoismus, oni maj zas svoje vlastní proroctví…
… (pilot) bojovník vrhl ze svého vimanu na skvoucí se trojici měst střelu obsahující vesmírnou energii. Zdvihl se zařící oblak dýmu jasnější než tisíc sluncí a města pod ním byla proměněna v prach a popel… Mahábharátha
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
@Wulady96 píše:
@Rotha až začne tretia svetová tak sa neschovas nikam keď sa použijú jadrové zbrane

Rusaco ale nic takového neudělají, milují život, jen trapný strašení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.3.22 10:19
@M_Vladim píše: … (pilot) bojovník vrhl ze svého vimanu na skvoucí se trojici měst střelu obsahující vesmírnou energii. Zdvihl se zařící oblak dýmu jasnější než tisíc sluncí a města pod ním byla proměněna v prach a popel… Mahábharátha

To jsi zase v indii……

• Citovat
  • Upravit
15332
20.3.22 10:29
@pohledzdruhestrany píše:
Mě zajímá, jak to mají tihle ruský trolove naorganizovaný :think:

Oni fakt dostávají prej instrukce. Jeden znamej případ byl nedavno popsán. Týpek co v ČR dělal security a byl to takovej tydýt, dodával pravidelny články a v Rusku ho vydávali za renomovaného novináře :P :mrgreen:.. instrukce dostával na email od Běloruska a dostal za uměle vytvořené demonstrace 2 mil.

Příspěvek upraven 20.03.22 v 10:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
20.3.22 10:30
@Královna Kosmíru píše:
Oni fakt dostávají prej instrukce. Jeden znamej případ byl nedavno popsán. Týpek co v ČR dělal security a byl to takovej tydýt, dodával pravidelny články a v Rusku ho vydávali za renomovaného novináře :P :mrgreen:..

Je na to nějaký odkaz, že bych si to přečetla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová