Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Královna Kosmíru píše:
Až budu mit cas.. zatim jsem to nenašla 🙏🏻
Tak se s tím nezdržuj, vždyt je to jedno ![]()
@samá práce píše:
@klenott
To je jasný, každej ví, že v rusku mají odpalovací zařízení ještě bošák.
Mají. Nebo aspoň měly. Každá ponorka, základna a každá taktická raketa a to minimálně 2. Musí se dát do dvou, nebo tří zámků a současně otočit. Zámky jsou tak daleko od sebe, aby to nemohl udělat jeden člověk.
Vypadá nějak takhle:
https://www.therpf.com/…ject.182501/
a klíč je opatřen řetízkem na krk…
Slyšel jsem JPP (jedna paní povídala), že skutečný klíč má duté tělo našroubované na očko a v otvorech závity. Tělo se odšroubuje od očka a v těle jsou pak ukryty kolíčky - „zuby“. Ty musí znalá osoba našroubovat do těch správných otvorů v těle a pak tělo našroubovat zpět na očko. Tím má být pojištěno, že samotné ukradení klíče nestačí. Navíc pak stačí mít někde „anonymní“ klíč pro případ zničení originálu. ![]()
@Popeladym píše:
Jaká zas trolí taktika?Mně se nejvíc líbí, když třeba v médiích někdo k občanům prohlásí, že jaderná válka nesmí být a nebude, protože by to bylo strašný. Tak to jo
A mne tady některý ty příspěvky připadají podobný.
Je k ničemu diskutovat o něčem, na co nemáme my ani západní vlády vliv.
@klenott píše:
@Rotha Strach mam, nekdy docela az silne uzkosti, ale nemam moc to ovlivnit, tak se snazim moc nad tim nepremyslet.Jinak nejvetsi jaderny arzenal ma USA a Rusko. Ma ho daleko mensi nez za studene valky, ale porad to je dost na to, aby kompletne znicili toho druheho. Coz znamena, ze tam funguje pravidlo MAD (mutual assured destruction). To si nepreje ani jedna strana, takze nejaky byt jen omezeny utok na USA nepripada v uvahu. Jakmile by se Rusak byt jen pokusil na ne zautocit, oni by to hned vedeli a temer jiste okamzite odpovedeli vsim co maji. Samozrejme z tohohle by nemel nikdo vubec nic, takze ta pravdepodobnost je VELMI mala.
Krome velkych jadernych zbrani (400-800kt) existuji pak jeste takticke jaderne zbrane (od 1 kt vys). Spekuluje se, ze by Putin teoreticky mohl chtit takovou zbran pouzit ve stavu nejvyssi nouze na Ukrajine, ale bylo by to pro nej daleko riskantnejsi nez zapojeni treba chem. zbrani. Takze je doufejme ta pravdepodobnost taky nizka. Doufejme. Nic vic nam stejne nezbyva.
Ty nejmenší jaderné zbraně byly z aktivní služby staženy a minimálně část z nich demontovaná. Důvodem byly, zejména na sovětské straně, obavy z ukradení a zneužití teroristy.
Tady je nejznámější, která skutečně prošla testem:
https://www.idnes.cz/…ojenstvi_erp
Některé jaderné zbraně by určitý smysl mít mohly, obzvlášť, kdyby Putin opravdu prohrával:
https://www.idnes.cz/…ojenstvi_kuz
@Janli píše:
To jsi zase v indii……
JJ. To aby bylo jasno, že to zdaleka není výsada Zjevení. ![]()
Mimochodem:
Nedávno se potvrdilo, že zničení Sodomy a Gomory skutečně není báchorka. Samozřejmě existovaly dva názory: Je to celé výmysl! Nebo konspirativní: byli to (zelený) emzáci! ![]()
No a teď se ukázalo, že to byl meteorit, velmi podobný tomu Tunguskému. ![]()
Není důvod nevěřit tomu, že se podobná událost nestala i jindy a jinde na světě. ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Podle mě je to strašně jednoduchý premejšlení. Buď na to budeme hledět prizmatem racionality, pak hrajeme s kartama, že i Rusové chtějí dal žít zejména kvůli svým dětem.A jestli na to budeme koukat iracionalne, tedy že vše je v rukou jednoho iracionální blázna, tak ať ten poslední soud nestane teď, bude to lepší než se pořád klepat a ustupovat.
Spíš by mě zajímalo, jak by měl Putin ted z toho všeho vybruslit, aby si zachoval tvář před svými zbylými sympatizanty…
Myslím, že si myslel, že to bude za pár dnů odbyto, nečekal takový odpor a podporu ukrajinců ze západu a k tomu ty ekonomické sankce a demonstrace po Rusku, musí to být nápor na nervy, co si budeme povídat. ![]()
I kdyby se ted nějak s Ukrajinou dohodli, stejně ty ekonomické sankce hned tak nezmizí, ono skoro není, jak z toho ven.
Taková patová situace.
Pomalu čas si bud připravit svoji ampulku kyanidu anebo popřemýšlet o použití silnějších zbraní.
@free333 píše:
Spíš by mě zajímalo, jak by měl Putin ted z toho všeho vybruslit, aby si zachoval tvář před svými zbylými sympatizanty…Myslím, že si myslel, že to bude za pár dnů odbyto, nečekal takový odpor a podporu ukrajinců ze západu a k tomu ty ekonomické sankce a demonstrace po Rusku, musí to být nápor na nervy, co si budeme povídat.
I kdyby se ted nějak s Ukrajinou dohodli, stejně ty ekonomické sankce hned tak nezmizí, ono skoro není, jak z toho ven.
Taková patová situace.
Pomalu čas si bud připravit svoji ampulku kyanidu anebo popřemýšlet o použití silnějších zbraní.
A já si myslím, že kdyby to směřovalo k jeho iracionálnímu jednání, budou ho lidi okolo brzdit/zabrzdit. Jsou relativně bohatí, mají děti, jim jaderna valka nic nepřinese.
@Popeladym píše:
No, myslím, že tak nahnutý, jak teď, to ještě nebylo. Možná tak emimino, ale jinak nikdo neví, co s Putinem udělá rozplynutí snů o „Sojuzu. " Pak už mu o území až tak moc nepůjde, že jo… A pokud jde o jeho pudel a luxus, ví, že má odžito.
Taky si myslim, ze mu na tech svych dcerach tolik nezáleží a na exmanzelce už vůbec ![]()
@Rotha píše:
No, věřím v to, že by z toho neměl nic, kdyby ji vypustil, jestli to není blázen, jak se o něm traduje (aspoň myslím, že to je jen vůl, ale blázen ne) tak by to klidně mohl použít jako pomstu.. třeba kdyby ten boj nakonec prohrál… i když, asi to dopadne tak, že až nebude moct bojovat, tak vyhlásí, že to vyhrál a dosáhl cílů své vojenské operace… ale křištálovou gulu nemáme že![]()
![]()
Jo teta @klenott už si mi dala to srdce? Dost mi na něm záleží
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak po tom co na tyhle Planetě provedl ma smrt či žalář jistou
@M_Vladim píše:
JJ. To aby bylo jasno, že to zdaleka není výsada Zjevení.
Mimochodem:
Nedávno se potvrdilo, že zničení Sodomy a Gomory skutečně není báchorka. Samozřejmě existovaly dva názory: Je to celé výmysl! Nebo konspirativní: byli to (zelený) emzáci!
No a teď se ukázalo, že to byl meteorit, velmi podobný tomu Tunguskému.
Není důvod nevěřit tomu, že se podobná událost nestala i jindy a jinde na světě.
Já tomu věřím, jen za posledních cca 100let to sem švihlo několikrát. Tunguzskej, čeljabinskej meteorit…. Jestli tím Bůh nechce něco naznačit….
Spadnout tunguzskej meteorit na evropu, tak potěš pánbůh……
@pohledzdruhestrany dúfajme že nepoužijú to nechce nikto všetci chceme mier a žiť pokojne 🙂 🙂
@pohledzdruhestrany dúfajme že nepoužijú to nechce nikto všetci chceme mier a žiť pokojne 🙂 🙂
A já si myslím, že kdyby to směřovalo k jeho iracionálnímu jednání, budou ho lidi okolo brzdit/zabrzdit. Jsou relativně bohatí, mají děti, jim jaderna valka nic nepřinese.
Tak nejdřív procvičí hypersonické zbraně, už je použili a určitě to nebude konec.
A to vojenské cvičení v Sýrii před měsícem zcela jistě nebyla náhoda.
@free333 píše:
Tak nejdřív procvičí hypersonické zbraně, už je použili a určitě to nebude konec.A to vojenské cvičení v Sýrii před měsícem zcela jistě nebyla náhoda.
A zároveň Rusové ví, že co použijí oni, dodá západ taky, minimálně aby si zkusil funkčnost svých technologií. To s čím se válčí na Ukrajině, jsou technologie o tři úrovně níže, než to nejmodernější, co mají Američani k dispozici.
A zároveň Rusové ví, že co použijí oni, dodá západ taky, minimálně aby si zkusil funkčnost svých technologií. To s čím se válčí na Ukrajině, jsou technologie o tři úrovně níže, než to nejmodernější, co mají Američani k dispozici.
Ano, obě strany přitvrzují postupně, takže kdoví, co bude, jestli se nedohodnou.
Washington (CNN)Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v neděli řekl, že je „připraven na jednání“ s ruským prezidentem Vladimirem Putinem, ale varoval, že pokud selžou, „znamenalo by to, že se jedná o třetí světovou válku“.
„Jsem připraven na jednání s ním. Byl jsem připraven na poslední dva roky. A myslím si, že bez vyjednávání nemůžeme tuto válku ukončit,“ řekl Fareed Zakaria ze CNN.
„Myslím, že musíme použít jakýkoliv formát, jakoukoliv šanci, abychom měli možnost vyjednávat, možnost mluvit s Putinem. Ale pokud tyto pokusy selžou, znamenalo by to, že se jedná o třetí světovou válku,“ dodal.