Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Královna Kosmíru píše:
@free333 Nekde to vyhrabu
Děkuju moc ![]()
@klenott píše:
@Rotha tak ono hlavne zadne cervene tlacitko neexistujeHele, co by z toho utoku mel? Ten si chce v prvni rade zachranit p.del. Ma rad svoje pohodlicko a svuj luxus. Jediny co se mi nezda uplne mimo realitu je ta takticka na Ukrajinu. Ale i tak by si to tim uplne pos.al.
No, myslím, že tak nahnutý, jak teď, to ještě nebylo. Možná tak emimino, ale jinak nikdo neví, co s Putinem udělá rozplynutí snů o „Sojuzu. " Pak už mu o území až tak moc nepůjde, že jo… A pokud jde o jeho pudel a luxus, ví, že má odžito.
@Vesmírná drůbež píše:
@MáškaMarie33 ptám se na slovo černobýl. Přímo černobýl. Slovníky jsou samozřejmě k dispozici.
Reagovala jsem na větu, jak se řekne pelyněk ukrajinsky, to, že se mu říká černobýl (чорнобиль), kvůli tmavemu zbarvení stébla je věc jiná. Oficiální název je Полин звичайний.
@Královna Kosmíru píše:
Oni fakt dostávají prej instrukce. Jeden znamej případ byl nedavno popsán. Týpek co v ČR dělal security a byl to takovej tydýt, dodával pravidelny články a v Rusku ho vydávali za renomovaného novináře![]()
.. instrukce dostával na email od Běloruska a dostal za uměle vytvořené demonstrace 2 mil.Příspěvek upraven 20.03.22 v 10:30
ja to tez cetla, na slovensku zas natocili predavku penez mezi trollem a ruskou spojkou. Jsem rada, ze konecne /pozde/ na tyhle lidi dochazi.
@Popeladym Za studene valky bylo plno momentu, kdy k atomove valce chybel
jen kousek. Proc si myslis, ze jsme jeste nikdy nebyli bliz? Za Kubanske krize to bylo sakra blizko.
@matkabagristy píše:
ja to tez cetla, na slovensku zas natocili predavku penez mezi trollem a ruskou spojkou. Jsem rada, ze konecne /pozde/ na tyhle lidi dochazi.
@Popeladym píše:
No, myslím, že tak nahnutý, jak teď, to ještě nebylo. Možná tak emimino, ale jinak nikdo neví, co s Putinem udělá rozplynutí snů o „Sojuzu. " Pak už mu o území až tak moc nepůjde, že jo… A pokud jde o jeho pudel a luxus, ví, že má odžito.
Za studený války to bylo daleko drsnější. Proběhly i útoky omylem, který mohly odstartovat jadernou odezvu. O spuštění raket nerozhoduje Putin sám plus lidi na nižších úrovních by rozhodně nechtěli, aby jejich rodiny téměř s jistotou zemreli, takže to budou hlídat.
@samá práce píše:![]()
![]()
Víš že tyhle comenty patří do těch roztomilých, kdy jedna strana tvrdí že známá jejich prababičky, měla známou a ta tvrdila že měla v rodině někoho kdo zemřel na covid či na očkování. Záleží do které skupiny se řadíš.Ale aspoň se tady nenudíte.
Ty žiješ mimo svět? Na Slovensku zatkli několik agentů a čirá náhoda, spojený s vlasteneckejma stranama.
@klenott píše:
jen kousek. Proc si myslis, ze jsme jeste nikdy nebyli bliz? Za Kubanske krize to bylo sakra blizko.
To je taková trolí taktika alá dejme Putinovi co chce, aby se na nás nezlobil.
@samá práce píše:![]()
![]()
Víš že tyhle comenty patří do těch roztomilých, kdy jedna strana tvrdí že známá jejich prababičky, měla známou a ta tvrdila že měla v rodině někoho kdo zemřel na covid či na očkování. Záleží do které skupiny se řadíš.Ale aspoň se tady nenudíte.
necetla jsem to na fejsu, ale v oficilanich mediich. Myslim, ze to bylo i v telce, divam se pouze na ct
@pohledzdruhestrany tak, tak. Plus ja silne verim tomu, ze Amici vedi i kolikrat denne chodi Putin na zachod. Doufam a verim, ze kdyby neco takoveho mel v planu, tak ho oddelaji bud jeho lidi nebo spehove.
@klenott píše:
Jo, já už taky bohužel něco pamatuju
Když si Putin řadil tanky na to své „cvičení" připadá mi, že se tomu dlouho a hodně opravdu věřilo. Jako proč? Protože rok 2022 a válka tu dlouho nebyla, tak to přece jako není možné! No, a je. Takže takové naivní přesvědčení, že to „tlačítko" jako nebude, protože… ![]()
@Popeladym jak jako nebue? Zadne cervene tlacitko neni. To tak nefunguje, ze on jde, zmackne a rakety leti, fakt jako ne ![]()
@klenott
To je jasný, každej ví, že v rusku mají odpalovací zařízení ještě bošák. ![]()