Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Popeladym Ja jsem nerekla, ze se to nemuze stat. Stat se muze samozrejme cokoli. Ja jen rikam, ze je to vysoce nepravdepodobna varianta. Z jakych cerpas zdroju? Zkus twitter, ruzne think tanky, quora je super.. Cim vic je clovek informovanej, tak tim min mu tohle pripada pravdepodobny a tim min ma pak chut vymyslet scenare jen pod vlivem emoci.
Strach mam taky, ten mame snad vsichni. Ale informace pomahaj, fakt. Aspon teda mne jo.
@klenott píše:
@pohledzdruhestrany tak, tak. Plus ja silne verim tomu, ze Amici vedi i kolikrat denne chodi Putin na zachod. Doufam a verim, ze kdyby neco takoveho mel v planu, tak ho oddelaji bud jeho lidi nebo spehove.
To, že mladý rusáci milujou západní upadle konzumní kulturu je obrovská výhoda. To je nejsilnější nástroj západní a zejména americký moci ![]()
@pohledzdruhestrany Hele nemusi hned byt troll. Ja na zacatku regulerne blbla, fakt nekecam, ja jsem 14 dni nespala a zhubla jsem 4 kila. Jak naridil jadernou pohotovost, tak se mnou to malem prastilo, klepala jsem se jak ratlik. Je mi 30 a nikdy jsem nic podobnyho nezazila, ja blahova si myslela, ze valka se me nikdy
nebude tykat. Proste nulovy informace, pak cim vic jsem cetla, mluvila s lidma, tak se to zlepsovalo. Bojim se porad dost, ale ty informace mi hodne pomahaj. Takze ja nikoho nesoudim. Kdyz nekdo ma cas zkouknout vecer jenom zpravy (nedejboze na nove), tak to fakt chapu.
@klenott hele, že je teď riziko vyšší propočítali nějací ti vědci, co mají na starosti „Hodiny posledního soudu“. https://cs.m.wikipedia.org/…3%ADho_soudu
https://www.idnes.cz/…hranicni_bur
Věřit tomu nemusíme, samozřejmě. Pro mě je to celkově relevantnější než eMimino.
@Vesmírná drůbež jenze hodiny posledniho soudu zohlednuji vic faktoru. Ted tam asi velkou roli hraje i Covid.
@Vesmírná drůbež ale koukam, ze to uz na idnesu zapomneli napsat ![]()
@klenott píše:
@pohledzdruhestrany Hele nemusi hned byt troll. Ja na zacatku regulerne blbla, fakt nekecam, ja jsem 14 dni nespala a zhubla jsem 4 kila. Jak naridil jadernou pohotovost, tak se mnou to malem prastilo, klepala jsem se jak ratlik. Je mi 30 a nikdy jsem nic podobnyho nezazila, ja blahova si myslela, ze valka se me nikdy
nebude tykat. Proste nulovy informace, pak cim vic jsem cetla, mluvila s lidma, tak se to zlepsovalo. Bojim se porad dost, ale ty informace mi hodne pomahaj. Takze ja nikoho nesoudim. Kdyz nekdo ma cas zkouknout vecer jenom zpravy (nedejboze na nove), tak to fakt chapu.
Podle mě je to strašně jednoduchý premejšlení. Buď na to budeme hledět prizmatem racionality, pak hrajeme s kartama, že i Rusové chtějí dal žít zejména kvůli svým dětem.
A jestli na to budeme koukat iracionalne, tedy že vše je v rukou jednoho iracionální blázna, tak ať ten poslední soud nestane teď, bude to lepší než se pořád klepat a ustupovat.
@klenott jinak lze dohledat u každého posunu zdůvodnění.
A jen tak mimochodem, strach nemám, strach nemá kudy a jak sloužit. Strach jenom ochromuje.
@pohledzdruhestrany Tak jestli je vazne blazen, tak s tim stejne nikdo nic neudelame, no. Ja budu radsi verit tomu, ze ne. Jinak by mi asi uz je.lo.
Ale jenom rikam, ze chapu, kdyz si tohle nekdo mysli a urcite nemusi hned byt troll.
@Vesmírná drůbež tak to se omlouvam, zkoukla jsem jen ten idnes clanek. Vim, ze je tam vzdycky vicero faktoru. A doufam, ze to vsechno jenom zrovna blbe seslo.
@klenott on ani nic sám spustit nemůže. Ale jestli někdo vidí spásu například v Šojgu, tak je dost naivní. Válka v Evropě je veliký průšvih, který tu hodně dlouho nebyl. Rusko porušuje válečné konvence kde a jak se dá. Když Puťku někdo sejme, ještě bych v tom neviděla jistotu, že bude obecně lépe. Nicméně celý svůj názor zde nevyjevím, dostala bych ban. Když mě můj táta před mnoha lety vodíval do školky, říkával mi: Honzíku, vidíš ty stožáry? Tak na těch budou jednoho dne viset všichni komunisti…
A tím je asi řečeno vše.
@free333 píše:
Je na to nějaký odkaz, že bych si to přečetla?
Až budu mit cas.. zatim jsem to nenašla 🙏🏻
@pohledzdruhestrany píše:
To je taková trolí taktika alá dejme Putinovi co chce, aby se na nás nezlobil.
Jaká zas trolí taktika?
Mně se nejvíc líbí, když třeba v médiích někdo k občanům prohlásí, že jaderná válka nesmí být a nebude, protože by to bylo strašný. Tak to jo
A mne tady některý ty příspěvky připadají podobný.
@klenott píše:
@Popeladym jak jako nebue? Zadne cervene tlacitko neni. To tak nefunguje, ze on jde, zmackne a rakety leti, fakt jako ne
To si ani nemyslím, že to funguje takto. A „červené tlačítko" snad opravdu nikdo nebere doslova.