Audioknihy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
134
18.2.16 19:23
@Lesina píše:
Teď aktuálně poslouchám Harryho Pottera 6, miluju Sherlocka Holmese, rozhlasové hry a tak :) Lepší jak televize. Bohužel na seriózní audio nemám moc náladu :D Snad později :)

Holky mají víc CD s pohádkami než DVD :)

L.

knížky o Harry Potterovi si občas pouštím, když nemůžu spát :D zbožňuji je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
18.2.16 19:25
@Teru.linka20 píše:
Ahojte potřebovala bych poradit nějakou audioknihu na způsob panství dautn (nevím jak se to píše)nevíte někdo o něčem??

Zkus najít audioknihy pýcha a předsudek, Rozum a cit, David Coperfield, Nikolas Nickebly.. Je to něco na ten způsob a knížky jsem četla a jsou skvělý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
10.2.18 12:51

Nemáte prosím někdo tip na dobrou audioknihu pro děti? Předškoláky?
Ale něco, co má i doprovodnou knihu. Máme dětskou etiketu Dědečku vyprávěj od Ladislava Špačka, kupovala jsem to jako balíček knihy+cd.
Naše děti hrozně baví si prohlížet knížku a u toho poslouchat, hledat obrázky, které odpovídají mluvenému slovu.
Samotné audioknihy je nezaujmou na tak dlouho.

Prodává se takový set ještě u jiných titulů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9624
10.2.18 13:50

Třeba Mach a Šebestová - jsou jak knížky, tak audioknihy; Včelí medvídci, Maxipes Fík… vlastně prakticky všechny audioknihy které máme, tak jsou i v knižní podobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
11.2.18 14:49

@Moise @Moise Knížky i audioknihy pro předškoláky - u nás jedou České pověsti pro malé děti (namluvil Goldflam, moc zábavné), Zlobilky, Nezbedníci, Příšerné zlobilky, Příšerní nezbedníci, Medvěd Péťa, Veverka Bára, Pes Jíra, Kočka Moura, Kdo poví ježečkovi pohádku, Pohádky ovčí babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
5.2.21 05:40

Audiokniha pro předškoláka

Ahoj doporučíte mi prosím audioknihu pro předškoláka? Syn už má odposlouchaného Harryho Pottera první 2 díly, 3 ho nějak neoslovila, takže s HP teď dáme pauzu. Z tištěných knih se mu líbily Letopisy Narnie, Čarodějův učeň a Petrademone. Máte tip na audioknihu, která by ho mohla zaujmout? Miluje tajemno, trošku strašidelno (ale ne úplně moc, ať se pak v noci nebojí) a zvířata, hlavně psy. Klasické pohádky se mu moc nelíbí (že prý už je na ně přece velký :mrgreen: ). Moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
5.2.21 05:58

@pandoslava K tomu, co už jsem kdysi psala, bych dnes pro předškoláka přidala České pověsti pro malé děti a Staré řecké báje pro malé děti. Napínavé je oboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
5.2.21 06:58
@pandoslava píše:
Ahoj doporučíte mi prosím audioknihu pro předškoláka? Syn už má odposlouchaného Harryho Pottera první 2 díly, 3 ho nějak neoslovila, takže s HP teď dáme pauzu. Z tištěných knih se mu líbily Letopisy Narnie, Čarodějův učeň a Petrademone. Máte tip na audioknihu, která by ho mohla zaujmout? Miluje tajemno, trošku strašidelno (ale ne úplně moc, ať se pak v noci nebojí) a zvířata, hlavně psy. Klasické pohádky se mu moc nelíbí (že prý už je na ně přece velký :mrgreen: ). Moc děkuji :srdce:

Knihy od Williamse, nejlepší byla Babička drsnacka. A rozhodně lichozrouti a Doctor proctor. A miluju Pipi punčochu s Hrzanovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16037
5.2.21 07:24

@Lama Lama Dík, teď si tu písničku z Pipi od Hrzánové budu zpívat celý den :lol:, ale jo, to je povedené.

Jinak bohužel neporadím, mám předškolačku a prvňáka a v tomto jsou ještě opravdu dětští. Momentálně jedou Hurvínka, a i tam ještě samozřejmě spoustu vtipů nechytnou. Mají rády právě tu Pipi, Děti z Bullerbynu od Libušky Šafránkové, příběhy paní Láryfáry… ale poslechnou si rády klidně i Pejska a kočičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9624
5.2.21 07:39

U nás v tomto věku frcela Paní Laryfary, Dedecku, vyprávěj, Moravské pověsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
5.2.21 07:43
@zrcadlo píše:
@Lama Lama Dík, teď si tu písničku z Pipi od Hrzánové budu zpívat celý den :lol:, ale jo, to je povedené.Jinak bohužel neporadím, mám předškolačku a prvňáka a v tomto jsou ještě opravdu dětští. Momentálně jedou Hurvínka, a i tam ještě samozřejmě spoustu vtipů nechytnou. Mají rády právě tu Pipi, Děti z Bullerbynu od Libušky Šafránkové, příběhy paní Láryfáry… ale poslechnou si rády klidně i Pejska a kočičku.

My jsme to taky poslouchali později. Ale vycházela jsem z informací Eragon, Narnie, harry, tak jsem hodila to, co jsme poslouchali tak nějak současně. Mě to všechno přijde spíš pro děti 7+ Ikdyž mladší to asi poslouchala dřív, páč já už se chtěla těch dětských zbavit.
Punčochatá mi zněla v hlavě uplně furt! Uáááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.2.26 18:30

Sdílení audioknih

Dobrý den, nemáte někdo tip na platformu, kde se dají zakoupit audioknihy “z druhé ruky”? Něco jak Knihobot pro normální knížky? Jako máma na mateřské jsou pro mě audioknihy nutnost, ale ty ceny 😳 Budu vděčná za jakýkoliv typ :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9624
23.2.26 18:46
@barvic píše: Více

Nic takového legálně neexistuje, ale spoustu knihoven půjčuje audioknihy zdarma nebo za malý poplatek v řádu desetikorun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
23.3.26 21:40

Nebo airbank ma clenstvi na audiotece na mesic zdarma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie