Autismus

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
23.3.13 17:10

Ten oční kontakt už máme dobrý dřív nás nevnímál, prichody odchody cizi lidi ignorace ja mam svuj svet ale už i vita a vnímá když přijde návštěva, ještě to mluvení ukazování, hrani s hračkami si hlavně ťuka a beha, hyperaktivní je urcite taky. To eeg bych chtěla taky ale nevím jestli to zvládneme jeho udržet v klidu nadlidský výkon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.13 17:12

@dzarunka s tou vaši dětskou je to hrozný teda :zed: Náš je na štěstí super a on mi dal doporučení na všechna ta vyšetření, ale tvrdil mi, že malá autistická není, že některým dětem to holt trvá dýl. A teď, logoped šup, nemluví, malá se na něj nedívala, tak má PAS :( To jsou strašný rány :|

• Citovat
  • Upravit
176
23.3.13 17:29

U nás v rodině mám pocit že jsem asi špatná že to řeším, že je to brzo a že malý je určitě zdravý a určitě to nemá, já jim ale říkám že tu nebudu strácet rok a čekat že to bude dobrý. Hlavně jsem s ním sama, manžel až večer, a zbytek rodiny možná nás vidí jednou za měsíc :,( to se mi pak líbí jak dokážou soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
23.3.13 17:32

Jsem ráda za tu poradkyni a věřím, že mi s ním dost pomůže jak ho probudit :) Jediný co mi na aple vadí, že mám pocit že ta čekací doba uměle vyvolaná jen aby ty lidi využižili co nejvíce jejich služeb, ale nechci ji křivdit, bůhví jak to je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.13 17:36

Vím jak ti je, moje rodina 300km daleko, tady mám jen muže a ten dělá jakoby nic, neřeší to, nechce o tom mluvit, vůbec si to nechce připustit, ani si o tom nic nepřečetl. Po doktorech s námi sice jezdí, ale jakmile ten logoped vyslovil slovo autismus, tak chlap se nas.ral a nebyla s ním pak řeč. Jsem ho musela uklidňovat, že se logoped zmýlil :roll: Zatím se s tím svěřuju jen mamce, v ní mám podporu a nikdo v rodině to zatím ještě neví, proto se omlouvám i za anonym tady, chodí jsem švagrová.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.13 17:38
@Viktorek píše:
Jsem ráda za tu poradkyni a věřím, že mi s ním dost pomůže jak ho probudit :) Jediný co mi na aple vadí, že mám pocit že ta čekací doba uměle vyvolaná jen aby ty lidi využižili co nejvíce jejich služeb, ale nechci ji křivdit, bůhví jak to je :(

vidíš, to mě nenapadlo :think: ale je to fakt divný, že se musí čekat tak dlouho, copak je tolik dětí s PAS?

• Citovat
  • Upravit
176
23.3.13 17:51
@Anonymní píše:
vidíš, to mě nenapadlo :think: ale je to fakt divný, že se musí čekat tak dlouho, copak je tolik dětí s PAS?

A odkud jste? Můj manžel je v tom taky zdrzenlivy ale ničemu nenamita co dělám. Čekáme druhý a uvědomuje si že kluka musím co nejdřív zvládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.13 18:09

@Viktorek z Prahy a vy?

• Citovat
  • Upravit
176
23.3.13 18:14

Dá se říct že taky :)praha západ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
23.3.13 18:30
@Anonymní píše:
@Viktorek z Prahy a vy?

Nechcete se třeba někdy sejít :) když budete chtít tak mi napište do zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.13 18:43

@Viktorek určitě, taky mě to napadlo a nevykej mi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
176
23.3.13 18:54

Tak se určite ozvi my jsme furt sami doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.13 19:20

@Viktorek to my taky :? Já jdu teď po třech letech ven, tak už ted mám neurozu, co tady malá bude vyvádět :roll:

Já si tě teď přidám do přátel a napíšeme si pak SZ.

• Citovat
  • Upravit
315
1.4.13 04:28
@Viktorek píše:
Ted už ma oční kontakt docela dobrý ale musíme to pořád cvičit, pořád nemluvíme ani slovo.

Prosím tě vysvětli mi jednu věc: proč přesně cvičíte ten oční kontakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
1.4.13 08:35

My ten oční kontakt necvicili a ze dne na den se docela na nas koukal a oční kontakt cvičíme formou hry při blbnutí a lechtani žádným násilím a hodně ho tp baví, od te doby co kouká nas lépe vnímá a vnímá okolí a neignoruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí