Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kakika moc děkuji, ale teda rok je docela dost ![]()
já si trochu myslím, že to uplně asperger nebude, ale ráda bych aby to posoudil nějaký odborník ne já nebo praktická doktorka ![]()
zkusím tam zavolat a mezitím možná zkusím ještě někoho ![]()
@catherine100 Však se můžeš objednat na několik míst a uvidíš, kde budete nejdřív. Pak už jen zrušit objednání u těch ostatních ![]()
Já právě chtěla jenom tam, protože to, že je syn asperger, jsem tušila, ale protože nebyl typický, tak jsem potřebovala přesnou diagnostiku. Nakonec je vysokofunkční asperger…takže dobrý ![]()
@Kakika díky, zkusím to, ráda bych věděla co nejdřív na čem jsme
..jestlimu mám ty jeho výstřelky tolerovat nebo přitvrdit ![]()
tak super, že to dopadlo u vás takhle ![]()
@catherine100 píše:
@Kakika díky, zkusím to, ráda bych věděla co nejdřív na čem jsme..jestlimu mám ty jeho výstřelky tolerovat nebo přitvrdit
tak super, že to dopadlo u vás takhle
@catherine100 čekačky jsou všude šílené
, na psychiatra jsme čekali 9m, vyšetření psychologa rok ale k němu už fakt nejdeme ![]()
@Markéta80 my tehdy ještě v HK čekali půl roku..to celkem šlo. Tady v Plzni jsem to ani jinam nezkoušela, ale také jsem zaslechla, že čekací doba půl roku je takové minimum, obvykle bývá víc. Aby člověk do nástupu na základku dovyšetřil, tak to aby fakt začal běhat s dítětem nejpozději ve třech letech, kdy ho ale velká část doktorů nebude chtít ani vyšetřit, pokud nebude vykazovat jasné odchylky ![]()
Tak to jste mne nepotěšily ![]()
no hned v pondělí jich pár obvolám a snad se někam do nového roku dostanem a to jsem si naivně myslela, že před nástupem do školky budem vědět na čem jsme ![]()
@catherine100 Tak to se obávám, že asi nestihnete. Uvidíš, je naděje, že přes léto bude mít někdo nějakou mezírku, že jsou lidi hodně na dovolených. Ale i když budete mít pozdější termín, tak v případě, že bude nějaký problém ve školce, už můžete operovat s tím, že termín u psychologa již máte.
@catherine100 já teda šla tenkrát kvůli příspěvku na péči at máme alespon nějaký papír k psycholožce která je ve fakultce v centru pro nedonošené, čekačka fakt minimální a napsala to fakt dobře
ale na autismus se nespecializuje
, pak at jdeme ke Stuchlovi, prý odborník na autismus, nikdy více
![]()
@Markéta80 já právě bych ráda jen takový prvotní kontakt jest-li to mám řešit nebo je to jen tvrdohlavej lump
, v miniškolce nemá větší problémy a kdyžtak bych ho mohla mít doma, ale jeho plus mimino by mi asi hráblo ![]()
ale díky moc holky, zkusím obvolat to co mi tu bylo doporučena, plus klasického dětského psychologa co jsem našla a měl by mít volno a uvidíme, přinejhorším to bude vyhozené pětikilo a počkáme si ![]()
Ahoj holky,
chci se zeptat, jak jste na tom s plenkami? Dcera bude mít 3 roky a moc si potřebu neuvědomuje.
Máte některá zkušenost s plenkami na pojišťovnu?
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
chci se zeptat, jak jste na tom s plenkami? Dcera bude mít 3 roky a moc si potřebu neuvědomuje.
Máte některá zkušenost s plenkami na pojišťovnu?
jo já je beru na pojištovnu
Malej 5 let a na plenách je 24h. když se malá učila na nočník tak se jí smál a kroutil nad ní hlavou
![]()
@Markéta80 píše:
jo já je beru na pojištovnuMalej 5 let a na plenách je 24h. když se malá učila na nočník tak se jí smál a kroutil nad ní hlavou
![]()
A jsou ty plenky na pojišťovnu dobré? Jakou máš značku?
Je nějaká aktivní diskuze o autismu?
Děkuji
@Anonymní píše:
A jsou ty plenky na pojišťovnu dobré? Jakou máš značku?Je nějaká aktivní diskuze o autismu?
Děkuji
máme Bambo, jo jsou ok
zažádej o členství https://www.emimino.cz/…nkovani/780/?…
pleny nám píše dětská na poukaz ![]()