Auto na chodniku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3198
7.1.19 10:19

@Aduš8 tak to je zajímavý, třeba to měli nařízené jen městskou vyhláškou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
7.1.19 10:22

@Jitul.kaaa9 teď jsem to hledala a fakt se normálně používají :palec:. Tak to byla asi jen vyhláška u nás :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.1.19 11:11
@Aduš8 píše:
@Jitul.kaaa9 teď jsem to hledala a fakt se normálně používají :palec:. Tak to byla asi jen vyhláška u nás :nevim:

Nemůžou dát botičku v místě, kde to auto fakt překáží (třeba tam, kde stát nesmíš, kvůli průjezdu hasičů a ostatních záchranných složek). V tom případě by tě ale měli správně odtáhnout. Myslím, že pouze lísteček za stěračem je dost diskutabilní (můžu přeci tvrdit, že jsem tam žádný neměla, že ho mohl někdo sebrat :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
7.1.19 11:22

@Kakika tam u nás tehdy fakt s botičkami skončili úplně, od té doby jsme tam žádnou už nikdy neviděla. A to ani teď, když tam jezdím na návštěvy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
7.1.19 11:23

@Kakika a co se lístků týká, pořizují fotky. Vyfotí to auto tak, aby byl vidět přestupek a vypíší pokutu. Ty jim pak slouží jako důkazy, když jste pozvání k vysvětlení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.1.19 12:09
@Aduš8 píše:
@Tiger-lily neobotičkují, to už se pár let nesmí :kytka: dají pokutu, ale botičky už se nedávají

Tak je to celkem jedno, co konkrétně udělají, ale pokutu určitě dostanou a budou to muset řešit, tak si snad rozmyslí. A u nás botičky dávají nadále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
8.1.19 06:52
@Aduš8 píše:
@Kakika a co se lístků týká, pořizují fotky. Vyfotí to auto tak, aby byl vidět přestupek a vypíší pokutu. Ty jim pak slouží jako důkazy, když jste pozvání k vysvětlení :palec:

Jasně, to chápu, že oni si to zaprotokolují. Ale spíš, že řidič nemusí na výzvu reagovat s tím, že když přišel k autu, nic tam nebylo. Takže reagovat může až na druhou výzvu, která by mu přišla poštou (resp. přišla by majiteli vozidla, což může být i jiná osoba - aby podala vysvětlení). V tomto je podle mě vymahatelnost prostě horší, než při nasazení botičky. Ale to jsem se jen zamyslela. Ono to fakticky může v každém městě fungovat trošičku jinak a zejména pak na sídlištích se špatné parkování velice často neřeší, dokud je možnost kolem toho auta projet případně tak nějak projít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová