Autotukanec s důchodcem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25174
4.4.15 21:38

A když jste nic nesepsaly, není to pak slovo proti slovu. NEní to jeho blbost, že nechtěl sepsat záznam nehody? A co řidičák, ten měl platný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.15 21:40

@jenika1 jojo, tak uvidíme. já mám jen starc, aby si třeba nezačal vymýšlet, že hobolí záda a hlava a nevím co. oba jsme couvali a opřeli se o sebe prostě. já v tu chvíli ani nevěděla, kde mám peněženku, dítě nebo klíče. po 12ti letech řízení můj první tukanec.
manžel mi tu tuká na čelo, co z toho dělám za scénáře, že bůh ví, jestli děda má taky vše ok (minimálně jeho prošlá OP) a jestli tonenechá…tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
Poison Eve
4.4.15 21:41

Co resis, probuh? Policie privolana nebyla, euroform jste nevyplnili, pan ma smulu. Pripad uzavren.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.15 21:41

@Aries6 tak řidičáky jsme neviděli, já jen pak koukám na tu jeho OP, tu prošlou měl. ostatní netuším, řidičák, jestli může třeba řídit apod. říkám, já v tu chvíli nevěděla ani svoje jméno asi.

• Citovat
  • Upravit
25174
4.4.15 21:42
@Poison Eve píše:
Co resis, probuh? Policie privolana nebyla, euroform jste nevyplnili, pan ma smulu. Pripad uzavren.

Já si myslím to samý… nějaké číslo OP nic nedokazuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.15 21:43

Tak jo, díky moc. jsem plašan, muž už tu kroutí hlavou, jen mě to napadl, aby si nevymyslil bůh ví co ted. díky všem…

• Citovat
  • Upravit
Poison Eve
4.4.15 21:48

Pro priste-bud obe strany mavnou rukou a daji si rozchodnou nebo vzdy formular ci policie.

Pan nahlasi pojistnou udalost a pojistovna bude chtit dolozit zaznam o nehode - napsany na cemkoliv, pokud to cokoliv ma podstatne nalezitosti. To pan sepsane nema. Tudiz nema co dolozit.

• Citovat
  • Upravit
8523
4.4.15 21:50

Asi bych čekala, až se vám zjeví za dveřma. Z pojišťovny ho nejspíš vyhodí a tak je možný, že půjde za váma. Chtěla bych pak po něm potvrzení od lékaře, že může řídit. V jeho letech už by za volantem neměl co dělat. Pokud by ho měl, snažila bych se s ním dohodnout a dát mu třeba určitou částku, ať si to opraví. Určitě by to vyšlo levnějš než kdyby manželovi sebrali bonusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
4.4.15 21:59

A není to tak, že pokud on vyjížděl z parkovacího místa, tak chyba byla spíš na jeho straně? Ten kdo vyjíždí, tak si musí dát pozor, jestli po té uličce něco nejede ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.15 22:05

@ospalámyš čí to byla chyba, nevím právě. já jela po tom parkovišti po tý silnici uprostřed, koukla za sebe, tam nic, tak že si couvnu a v tu ránu tam prostě byl, celým autem vycouvanej z toho místa na parkování. takže se přiznám, nevím, čí konkrétně je to chyba. couvali jsme oba..

• Citovat
  • Upravit
15421
4.4.15 22:07
@Poison Eve píše:

Naprostej souhlas. Být zakladatelkou tak to pustím z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25174
4.4.15 22:15

@ospalámyš Chyba je na její straně, v takovém místě nemá couvat. Nebo tak to bylo vysvětleno mě, když jsem měla stejnou nehodu, ale já byla ten, kdo vyjížděl z parkovacího místa. Ten, kdo vycouvává z parkovacího místa, nemá šanci tohle ohlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.15 09:55

Nic jste nesepsali, takže slovo proti slovu. Kdyby prudil, tak jste se jednoduše dohodli, že to není ničí vina, ty škodu nemáš, on zanedbatelnou. Není co řešit. V jeho věku může být rád, že vůbec řídí. Tyhle šoféry znám moc dobře, nevidí, pravidla neznají, jezdí, jak se nemá. Na parkovištích zmatky. Vůbec ho neřeš.

• Citovat
  • Upravit
1427
5.4.15 09:58

Proto by zeny mely mit gumovy auta.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
5.4.15 10:09
@Majk.w píše:
Proto by zeny mely mit gumovy auta.. :zed:

No jasně, ženským gumové a chlapům klidně ze skla, ti dopravní nehody nezpůsobují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová