Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A když jste nic nesepsaly, není to pak slovo proti slovu. NEní to jeho blbost, že nechtěl sepsat záznam nehody? A co řidičák, ten měl platný?
@jenika1 jojo, tak uvidíme. já mám jen starc, aby si třeba nezačal vymýšlet, že hobolí záda a hlava a nevím co. oba jsme couvali a opřeli se o sebe prostě. já v tu chvíli ani nevěděla, kde mám peněženku, dítě nebo klíče. po 12ti letech řízení můj první tukanec.
manžel mi tu tuká na čelo, co z toho dělám za scénáře, že bůh ví, jestli děda má taky vše ok (minimálně jeho prošlá OP) a jestli tonenechá…tak nevím.
Co resis, probuh? Policie privolana nebyla, euroform jste nevyplnili, pan ma smulu. Pripad uzavren.
@Aries6 tak řidičáky jsme neviděli, já jen pak koukám na tu jeho OP, tu prošlou měl. ostatní netuším, řidičák, jestli může třeba řídit apod. říkám, já v tu chvíli nevěděla ani svoje jméno asi.
@Poison Eve píše:
Co resis, probuh? Policie privolana nebyla, euroform jste nevyplnili, pan ma smulu. Pripad uzavren.
Já si myslím to samý… nějaké číslo OP nic nedokazuje…
Tak jo, díky moc. jsem plašan, muž už tu kroutí hlavou, jen mě to napadl, aby si nevymyslil bůh ví co ted. díky všem…
Pro priste-bud obe strany mavnou rukou a daji si rozchodnou nebo vzdy formular ci policie.
Pan nahlasi pojistnou udalost a pojistovna bude chtit dolozit zaznam o nehode - napsany na cemkoliv, pokud to cokoliv ma podstatne nalezitosti. To pan sepsane nema. Tudiz nema co dolozit.
Asi bych čekala, až se vám zjeví za dveřma. Z pojišťovny ho nejspíš vyhodí a tak je možný, že půjde za váma. Chtěla bych pak po něm potvrzení od lékaře, že může řídit. V jeho letech už by za volantem neměl co dělat. Pokud by ho měl, snažila bych se s ním dohodnout a dát mu třeba určitou částku, ať si to opraví. Určitě by to vyšlo levnějš než kdyby manželovi sebrali bonusy.
A není to tak, že pokud on vyjížděl z parkovacího místa, tak chyba byla spíš na jeho straně? Ten kdo vyjíždí, tak si musí dát pozor, jestli po té uličce něco nejede ne? ![]()
@ospalámyš čí to byla chyba, nevím právě. já jela po tom parkovišti po tý silnici uprostřed, koukla za sebe, tam nic, tak že si couvnu a v tu ránu tam prostě byl, celým autem vycouvanej z toho místa na parkování. takže se přiznám, nevím, čí konkrétně je to chyba. couvali jsme oba..
@Poison Eve píše:
Naprostej souhlas. Být zakladatelkou tak to pustím z hlavy.
@ospalámyš Chyba je na její straně, v takovém místě nemá couvat. Nebo tak to bylo vysvětleno mě, když jsem měla stejnou nehodu, ale já byla ten, kdo vyjížděl z parkovacího místa. Ten, kdo vycouvává z parkovacího místa, nemá šanci tohle ohlídat.
Nic jste nesepsali, takže slovo proti slovu. Kdyby prudil, tak jste se jednoduše dohodli, že to není ničí vina, ty škodu nemáš, on zanedbatelnou. Není co řešit. V jeho věku může být rád, že vůbec řídí. Tyhle šoféry znám moc dobře, nevidí, pravidla neznají, jezdí, jak se nemá. Na parkovištích zmatky. Vůbec ho neřeš.
@Majk.w píše:
Proto by zeny mely mit gumovy auta..
No jasně, ženským gumové a chlapům klidně ze skla, ti dopravní nehody nezpůsobují ![]()