Babička neví, že má vnučku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13141
17.3.12 00:12

Vzhlede k tomu, že je rozvod skoro u konce, tak bych počkala až po. Kor když je ex magor. Až budeš mít rozsudky, tak bych to babičce řekla a ex ať se staví i na hlavu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
17.3.12 07:27
pandicka píše:
tchýni bych o vnučce řekla, má právo to vědět, jak se k tomu postaví ona záleží už na ní

moja řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
17.3.12 07:38
Verluka píše:
Já s ní nikdy řádný problém neměla, naopak vycházely jsme spolu velmi dobře. Ale když jsme s manželem spolu přestaly žít tak už se neozvala. Nevím proč, co jí napovídal. Co se týka jeho důvodu, tak mi to ani nedokázal vysvetlit, prý si nepřeje aby to kdokoliv z jeho okolí věděl a už vůbec ne jeho matka. Přitom si myslím, že ona by byla ráda babičkou, pořád o tom mluvila, když jsme byly ještě s mnželem spolu a navíc je učitelka, tak si myslím, že musí být dobrý vztah k dětěm. A take si myslim, že má právo vědět ze ma krasnou vnučku, i když by jí to měl v první řadě říct on.

Měla-li bych takovýto pocit, počkala bych v klidu na dobu po rozvodu, až bude oficiálně ustanovené vše, co má být a potom bych babičku zkontaktovala a oznámila jí, že je babičkou. Zbytek bych nechala na ní. A samozřejmě, počítala bych s tím, že mi exmanžel udělá pěknou scénu nebo se bude nějak mstít, ale myslím, že být přesvědčena o tom, že babička mého dítěte je fajn žena, tak bych těm dvěma dala šanci na společný vztah i za cenu nějakých obludáren od „tatínka“. Ostatně, třeba by si ho babička už nějak posrovnala, co my víme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.12 07:38
Verluka píše:
kattkka píše: Ä kdy mate ten soud o rozvodu??
Ja bych pockala jsem zbabelec ale dluhy jsou blbe kor kdyz jsou v dobe manzelstvi.
Jeste mi neprislo oznameni kdy to bude, ten o alimentech a svereni ditete do pece byl v utery, tak pocitam ze do konce mesice by to melo prijit a bude to tak zacatkem dubna. :think:

ja nevim, jak v Praze, ale soud o svereni do pece a alimenty jsme meli na Kladenskem soudu v breznu a na rozvod si nas pozvali az v cervenci… :nevim: :nevim: :nevim: Ale snad je to v Praze lepsi…

budu drzet palce…

A „tchyni“ bych to asi taky rekla, protoze Tvoje dcera ma pravo na babicku a babicka na vnucku… Ale taky bych pockala po rozvodu… ;) At ho mate klidnejsi… ;)

A bud v klidu, moje extchyne mi dokonce napsala, ze ji nemam s fotkami a popisem toho, jak se maly ma, ani obtezovat, ze ji to nemam posilat, protoze si ho zaradila do kategorie deti z nenormalnich, rozvracenych rodin s absolutne pokazenym a nemormalnim vyvojem (kvuli rozvodu) a ze nechce nikdy videt, jak prospiva nebo neprospiva… :nevim: :nevim: :nevim: Takze ta si nas odstrihla uplne sama…

Takze uvidis, jak to dopadne u vas, ale treba babicka bude vnucku chtit videt… :palec: :palec: :palec: drzim palce, hlavne na rozvod… :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
5533
17.3.12 08:04

Verluko, určitě bych počkala, až budeš mít s ex všechno za sebou.
Jen tedy nevím, jak je to přesně, ale sestra, když se rozváděla, tak měli nějdříve soud o svěření dětí do péče a alimenty, potom byl rozvod a teď se budou ještě hodně dlouho handrkovat o majetkové vyrovnání, protože tam nejsou schopni se dohodnout.
Tak si nejsem jista, jestli rozvodem všechny tahanice končí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
17.3.12 08:17
tterka píše:
Verluko, určitě bych počkala, až budeš mít s ex všechno za sebou.
Jen tedy nevím, jak je to přesně, ale sestra, když se rozváděla, tak měli nějdříve soud o svěření dětí do péče a alimenty, potom byl rozvod a teď se budou ještě hodně dlouho handrkovat o majetkové vyrovnání, protože tam nejsou schopni se dohodnout.
Tak si nejsem jista, jestli rozvodem všechny tahanice končí :think:

O sveřeni do pece a alimenty mame za sebou, ted nas ceka rozvod a co se tyka majetkoveho vyrovnani snad to nebude tak zly, zadny spolecny majetek nastesti nemame, jen si myslim ze bude chtit vytahovat ty svoje dluhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
17.3.12 09:06

Jéééé, vydím, že v tom takto nejsem sama. Ale já mám jasno od začátku poté, jak se ke mě jeho matka po 20ti letém manželství zachovala. Vyna samozřejmě na straně manžela,podnikatel, takže milenky, nemanželské dítě atd. a já byla pro ně ta špatná, že mu vychovala děti, no to je fuk. Kdyby se o mém neplánovaném otěhotnění neprokecl před nimi dceřin přítel, tak se to NIKDY nedozví. A co myslíte, ozvali se mi někdy kdy se má malý narodit, nebo jen tak? Hahahaha, ne, já spíš čekala, že zavolá a ještě se mě pokusí sejmout, že jsem na jejich synáčka udělala nějaký podraz, přitom jak to bylo vím jen já a on. Tchýně aď mi po......... a tchán je chudák podpatlofák........ Jo a to spolu 2 roky nežijem, jen jsem mu v létě znovu naletěla a tak to dopadlo. Po něm samozřejmě žádám, aby se podílel a tcháni mi opravdu můžou..... ani nemám v úmyslu jim malého ukázat až se narodí a to bude každým dnem. Jinak za to vše, jak proti mě tvrdě šli, to tu nebudu rozebýrat, mají mé děti přísný zákaz je k nám pustit. Stýkat se můžou, já jim nebráním - děti jsou teda velké-18 a 14 ale mimo můj byt, tady je fakt NIKDY nechci vydět!!!!!!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Verluka píše:
Granda píše:
zrovna dneska jsem přemýšlela nad něčím podobným. jestli malý někdy rodičům otce ukážu.. no nevím, po tom co mi provedli, ale zase nechci a nebudu si přes dítě řešit svoje problémy s někým.
víš jak bych to udělala já? poslala bych jí oznámení o narození klidně i s fotkou. ale asi až po rozvodu, pokud ho máte nějak v dohledné době.
No tak tuhle situaci ti taky nezavidim. Ja bych jim asi poslala fotku a napsala jim at vidi o co diky svemu chovani prisli. :think: Rozvodeni snad budem uz brzy, doufam ze do konce dubna uz to bude za mnou. A pak hned v te dobe uz exttchyni poslu oznameni a fotky jeji vnucky. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
21.5.12 23:08

Tak rozvedená ještě nejsem, ale zítra máme rande s tchýni, dozví se, že má vnučku a on ať se třeba pose…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
22.5.12 10:40

:palec: tak dej pak vědět, jak babička reagovala ;)
Hodně štěstí, jak při seznamování malé s babičkou, tak u soudu, ať se vám to moc netáhne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
22.5.12 15:10

Také čekám na reakci babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
22.5.12 21:14

Tak hlasím, že to proběhlo překvapivě dobře, babička je z vnučky nadšená a budoucí exmanžel dostane asi pěkně vynadano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
22.5.12 21:30

Já teda jen zíram, proč ji to neřekl :think: :think: to je pako. Jsem ráda, že to babička vzala v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt
22.5.12 21:30
@Verluka píše:
Tak hlasím, že to proběhlo překvapivě dobře, babička je z vnučky nadšená a budoucí exmanžel dostane asi pěkně vynadano.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :hug: :hug: :hug:
myslim ze to bylo spravne rozhodnuti 8)
  • Citovat
  • Upravit
6311
23.5.12 08:57

:potlesk: :kytka:
je to super, aj babicke, aj malej to urcite prinesie vela krasnych chvil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
23.5.12 12:50

Tak to je super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie