Babička poškodila novou bundu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1420
20.10.23 18:53

Taková hovadina. Nadávat babičce kvůli pitomýmu poutku, fakt nemáš lepší věci na práci? Buď spíš ráda, že tam může takhle tvůj syn chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
20.10.23 18:53
@kulíšek_s_bambulí píše:
Teda, já jsem myslela že babička tu bundu buď zničila nějaký nešetrným praním v pračce a nebo spálila žehličkou nebo tak něco a ona jenom přišila poutko :lol:

PS a byla to babička tchýně nebo babička mamka?

Hádám že možnost A ;)

Mamka. Už to psala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
20.10.23 18:55

Měla bys být spíš ráda, že se babička stará…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
20.10.23 18:58

Babičku bych velmi slušně poprosila, aby ti příště závady jenom onámila, že si je opravíš sama. Ale kvůli třem dírkám na softshellce by mi opravdu žádný scény a rodinný rozepře za to nestály. Zničení opravdu vypadá jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2125
20.10.23 19:00
@kavenka píše:
Mamka. Už to psala :)

Ahaaa :oops: já přiznám že jsem nečetla celou diskuzi tak jsem to přehlédla :oops:

Každopádně, když nejde o život tak jde o prd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8666
20.10.23 19:01

Až se ti máma příště na hlídání vykašle, tak ještě budeš vzpomínat, jak bylo fajn, že poutko přišila. Trochu vděčnosti a pokory by neškodilo. Úmysl byl zcela jistě dobrý, to že se to nepovedlo, je věc druhá.

Nicméně je to teda fakt z komára velbloud jak blázen. Pokud v sobě neumíš zpracovat jedno blbý poutko, tak bude asi celkově problém někde jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.23 19:02
@Dahlia0409 píše:
Zajímavé, bylo to psané, jak kdybys ji sjela jak malé děcko

U ní jsem opravdu neřešila nic. Jen jsem řekla, že děkuji za snahu, že to ale nebylo potřeba, protože to předělám.
Ona se nafoukla, že mi není nic dobré, že jsem rozmazlená. Pak jsem dostala přednášku, že už jako dítě jsem byla rozmazlená a panovačná.
Penim až doma, proto to tak vyznívá.
Jsem naštvaná, protože se pořád do něčeho montuje. Toto není první její podobná akce. Už jsem jí i žádala, aby nám oblečení nespravovala.
Pokud by to byla bunda třeba měsíc nebo dva stará, tak bych to asi ani nepresivala.
Ale přiznávám, že jsem hakliva na nové věci. Jako malá jsem věčně dědila. Peněz bylo dost, ale dědila jsem po bratranci, po synovi kolegyni, takže si nových věcí vážím a snažím se, aby dlouho vydržely pěkné.

• Citovat
  • Upravit
751
20.10.23 19:03

Chudák babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
20.10.23 19:08
@Anonymní píše:
U ní jsem opravdu neřešila nic. Jen jsem řekla, že děkuji za snahu, že to ale nebylo potřeba, protože to předělám.
Ona se nafoukla, že mi není nic dobré, že jsem rozmazlená. Pak jsem dostala přednášku, že už jako dítě jsem byla rozmazlená a panovačná.
Penim až doma, proto to tak vyznívá.
Jsem naštvaná, protože se pořád do něčeho montuje. Toto není první její podobná akce. Už jsem jí i žádala, aby nám oblečení nespravovala.
Pokud by to byla bunda třeba měsíc nebo dva stará, tak bych to asi ani nepresivala.
Ale přiznávám, že jsem hakliva na nové věci. Jako malá jsem věčně dědila. Peněz bylo dost, ale dědila jsem po bratranci, po synovi kolegyni, takže si nových věcí vážím a snažím se, aby dlouho vydržely pěkné.

To chápu, ale zase nemusíš být za všechno naštvaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1971
20.10.23 19:08

No tak si kluka hlídej sama to moje babička v době kdy hodně frčely džíny s dírama, vyprala jsem je pověsila ven, babička sundala zašila a dala ven zpět myslela jsem si, ze mě šlehne dneska na to vzpomínám s úsměvem a velikou láskou k babičce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.23 19:09

Tak ještě jednou, babičce jsem řekla jen to, že není potřeba opravovat naše oblečení, že to zvládám sama.
Toto ji stačilo, aby se urazila, jak má nevděčnou dceru.
Penim až doma. Asi i tím, že to není poprvé.
A ano, jsem ráda, že u ní mohl strávit syn odpoledne.
Opozdili jsme se, protože jsme byli u lékaře a ona nás požádala, abychom jí udělali velký nákup.
A ano, máte pravdu, je to jen blbé poutko.

• Citovat
  • Upravit
2069
20.10.23 19:10

A ty resis, ze tema dirkama bude synovi foukat za krk a dostane anginu nebo ze bundu nemuzes reklamovat?
Jako nastvat by me to mohlo, ale ze bych kvuli tomu zakladala diskuzi. :nevim:
To je jak pohadka, kterak prisite poutko znicilo pouto rodinne.
Ale problem tady neni poutko. Pak je treba diskuzi pojmout jinak a zamerit se na skutecny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bedrisek
20.10.23 19:14

Tak sice jí poděkuješ, ale vzápětí dodáš, že to stejně předěláš. Takže nepřímo sděluješ - udělala jsi to blbě. Chápu, že se urazila. A ty nedělej z komára velblouda

• Citovat
  • Upravit
22135
20.10.23 19:16

Přišit poutko, to jsou tři stehy a nepochopím, že někdo kolem toho zvládne udělat divadlo, urazit se a zakládat diskusi o zničení bundy.

Asi fakt ziju v jiné dimensi, kde jsou takové kraviny mimo rozlišovací schopnost. Na funkci a vzhledu bundy to přece nemá žádný vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21513
20.10.23 19:18
@Anonymní píše:
Tak ještě jednou, babičce jsem řekla jen to, že není potřeba opravovat naše oblečení, že to zvládám sama.
Toto ji stačilo, aby se urazila, jak má nevděčnou dceru.
Penim až doma. Asi i tím, že to není poprvé.
A ano, jsem ráda, že u ní mohl strávit syn odpoledne.
Opozdili jsme se, protože jsme byli u lékaře a ona nás požádala, abychom jí udělali velký nákup.
A ano, máte pravdu, je to jen blbé poutko.

Ja te chapu. :D V detstvi ti kazila pekne oblekani a pokracuje v tom doted, tak rwagujes prehnane emocne.
Chodit v hadrach po bratranci…jo, to zanecha stopy zvlast v puberte, kdy chce byt kazda krehka princezna a ne ozembuch. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová