Babička vs. vnuk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
3.5.16 13:40
@janysej píše:
Holky potřebuji radu, už cca po půl roce života mýho syna se se mnou chtěla tchýně soudit o malýho. prosím jaký má na něho nárok? podle mě je i psychicky labilní a bere na to nějaký prášky, už jsem z toho zoufalá. když ho nevidí jeden den tak je nafouklá k prasknutí. nejpozději za 2 měsíce se máme od ní konečně stěhovat, ale bohužel jen na druhý konec vesnice. nedokážu si představit jak se bude chovat. prosím o radu. děkuji moc

nech ji se soudit - bude mít návštěvu jednou za měsíc :nevim: jako mít tchýni denně za zadkem, tak bych zešílela.. udělá si akorát ostudu - kolik je dítěti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
3.5.16 13:40
@Anonymní píše:
@Tunrida Tak to je jasné, že každodení styk určitě ne, třeba jednou za 14 dní nebo za měsíc. @tronelka Tak jistě, že to není jen tak jednoduché, že se vše musí projednat. Návštěva socialky, která se každému podívá na zoubek. Já jen říkám, že to možné je aby k soudu šli a řešilo se to takhle. Zda by to prošlo či ne to záleží na mnoha věcech a soudci.

Jasny. Jen z toho uvodniho prispevku to na me pusobi spis tak, ze se zakladatelka obava, aby ho tchyni nemusela davat denne, nebo ho rovnou „odevzdat k vychove“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
3.5.16 13:56

Tak zakladatelka bydlí u tchýně a bude se brzo stěhovat na druhý konec vesnice. Já bydlet se svým vnukem v jednom baráku, bytě, tak mě příjde celkem logické, že bych ho ráda každý den viděla. Co je na tom tak špatného. Má ho ráda, tak jí ho na hoďku dej, udělej si svoje, nemusíš ji vidět a máš pokoj. Myslím, že když kluk denňě nebo obden bude chvilku u babičky, tak mu to snad neublíží. Proč svoji nenávist ventiluješ přes kluka. Pokud ti vyhrožuje soudem, tak jí asi odmítáš kluka ukázat. No situace asi není tak jednoznačná, jak popisuješ. No hlavně nezapomeň, že i tvůj chlapec dovede takovou milou snachu a pak ti nepřeji, aby se k tobě chovali podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.5.16 13:58

Malej teď bude mít 17měsíců, chtěla se soudit kvůli tomu že chodí do práce a že když madam přijde dom tak jí budu vítat s malým v náručí… a když byl maličkej tak pořád spinkal tak jako nevím co s ním chtěla dělat… holky mám strach jak to všechno bude až se od ní konečně odstěhujeme :,( :,( nedovedu si to představit. labilní opravdu fakt je, jen si nejsem jistá zda něco bere, ale když je jeden den vypatlaná tak druhej den je jak mílijus a příjde mi že mluví spomaleně.. tak jsem jen chtěla vědět jakej na něj má nárok, jestli se mám bát až zas na mě vyrukuje ze soudem nebo jestli si můžu být jistá že to pro ni nedopadne dobře. umí dobře manipulovat s lidma a se soudem má hooodně zkušeností… a od tý doby ji fakt nemusím mega moc a už mě unavuje dva roky věčnýho přetvařování jak z mí tak z její strany. nedej bože když ho někdy hlídá, tak jsem nerví. min. týden mu třeba dala 14dní prošlej jogurt, dávám mu vodu většinou na pití a ona mu samozřejmě udělala čaj a raděj jsem se ani neptala jestli mu ho udělala z kojenecký vody a nebo tady z tý hnusný tvrdý. jsem z toho fakt na dně :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.5.16 14:00

Tak rozhodně bych to netahala přes soud, to podle mě něčem sakra svědčí. naší bydlí od nás 30km vidí ho max 2× do měsíce a vyvolávají soudy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
3.5.16 14:01

@janysej no, myslím, ze to trošku prehanis. Proslej jogurt beru, ale piti nekojenecky vody 17m dítě fakt nezabije. Tak at se soudí, když chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.5.16 14:03

No tady je jedna z nejtvrdších vod tak si nemyslím že by to pro něj bylo dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
3.5.16 14:13
@janysej píše:
No tady je jedna z nejtvrdších vod tak si nemyslím že by to pro něj bylo dobrý

Ale asi ani smrtelně jedovatá, pokud vám teče z kohoutku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.5.16 14:49
@janysej píše:
Malej teď bude mít 17měsíců, chtěla se soudit kvůli tomu že chodí do práce a že když madam přijde dom tak jí budu vítat s malým v náručí… a když byl maličkej tak pořád spinkal tak jako nevím co s ním chtěla dělat… holky mám strach jak to všechno bude až se od ní konečně odstěhujeme :,( :,( nedovedu si to představit. labilní opravdu fakt je, jen si nejsem jistá zda něco bere, ale když je jeden den vypatlaná tak druhej den je jak mílijus a příjde mi že mluví spomaleně.. tak jsem jen chtěla vědět jakej na něj má nárok, jestli se mám bát až zas na mě vyrukuje ze soudem nebo jestli si můžu být jistá že to pro ni nedopadne dobře. umí dobře manipulovat s lidma a se soudem má hooodně zkušeností… a od tý doby ji fakt nemusím mega moc a už mě unavuje dva roky věčnýho přetvařování jak z mí tak z její strany. nedej bože když ho někdy hlídá, tak jsem nerví. min. týden mu třeba dala 14dní prošlej jogurt, dávám mu vodu většinou na pití a ona mu samozřejmě udělala čaj a raděj jsem se ani neptala jestli mu ho udělala z kojenecký vody a nebo tady z tý hnusný tvrdý. jsem z toho fakt na dně :,( :,( :,(

moc to žereš, voda mu v tomhle věku rozhodně neublíží - tedy klasická, natočená :nevim: co se týče zbytku - ať se soudí - blbě skončí.. je to malé dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.5.16 14:49
@janysej píše:
No tady je jedna z nejtvrdších vod tak si nemyslím že by to pro něj bylo dobrý

no a? to není smrtelný :lol: twl, kdyby šlo o měsíční mimino, tak pochopim, ale takhle? Moc to hrotíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
3.5.16 15:11
@janysej píše:
Malej teď bude mít 17měsíců, chtěla se soudit kvůli tomu že chodí do práce a že když madam přijde dom tak jí budu vítat s malým v náručí… a když byl maličkej tak pořád spinkal tak jako nevím co s ním chtěla dělat… holky mám strach jak to všechno bude až se od ní konečně odstěhujeme :,( :,( nedovedu si to představit. labilní opravdu fakt je, jen si nejsem jistá zda něco bere, ale když je jeden den vypatlaná tak druhej den je jak mílijus a příjde mi že mluví spomaleně.. tak jsem jen chtěla vědět jakej na něj má nárok, jestli se mám bát až zas na mě vyrukuje ze soudem nebo jestli si můžu být jistá že to pro ni nedopadne dobře. umí dobře manipulovat s lidma a se soudem má hooodně zkušeností… a od tý doby ji fakt nemusím mega moc a už mě unavuje dva roky věčnýho přetvařování jak z mí tak z její strany. nedej bože když ho někdy hlídá, tak jsem nerví. min. týden mu třeba dala 14dní prošlej jogurt, dávám mu vodu většinou na pití a ona mu samozřejmě udělala čaj a raděj jsem se ani neptala jestli mu ho udělala z kojenecký vody a nebo tady z tý hnusný tvrdý. jsem z toho fakt na dně :,( :,( :,(

No a s cim ti tedy vyhrozuje, co je tedy jejim cilem? Vidat vnuka kdykoli si zamane? Ob den? O vikendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.5.16 15:47

AHojte, mě by teda osobně zajímalo, kolik taková tchýně může vysoudit, pokud uspěje? Styk jednou, dvakrát měsíčně a na kolik hodin? A pokud by došlo k domluvě (mimo soud), že by ho teda vídala dvakrát měsíčně třeba po 2 hodinách, jestli by i tak mohla zažalovat rodiče dítěte a soud by jí ty návštěvy připsal častěji? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
3.5.16 20:13

Kdysi to tady i proběhlo, ne? Myslím, že v tom konkrétním případě vysoudili prarodiče návštěvy 2× za měsíc na 2 hodiny, to by si baba fakt pomohla :D Zakladatelko, já bych jí snad nechala se soudit :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová