Báječná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.12.14 23:35

@renda81 protože si stěžuje že má bolesti a že tam je na dobu neurčito a kdyby šel jinde tak mu nemusí smlouvu prodloužit.

• Citovat
  • Upravit
2940
7.12.14 23:35
@omites píše:
Ale vždyť si psala, že mu vlastně nic není… a najednou už má bolesti a snad i atrofii svalů? 8o Na jakou nemoc mají podezření?
že jo? taky to nechápu :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
7.12.14 23:37
@Anonymní píše:
@renda81 protože si stěžuje že má bolesti a že tam je na dobu neurčito a kdyby šel jinde tak mu nemusí smlouvu prodloužit.

já to nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
@Anonymní píše:

jak je jednodušší když na nic nemáte, si najít druhý byt??? a naoko se rozvést??? :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@Blackova.K píše: že jo? taky to nechápu :think:

kecy v kleci, pokud by byl tak nemocný, že by to bylo na ID, proč by mu měl zamětsnavatel platit odstupné když překážka není na jeho straně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
7.12.14 23:40

@renda81 :potlesk: Přesně tak, oni mají plán na rozvod, hmotku, doplatky na bydlení pro oba, pán to evidentně chce doklepat k odstupnému od zaměstnavatele a invalidnímu důchodu. No a mladá paní by nejradši studovala, to už je úplně gól. Ona mohla už mockrát alespoň na brigádu, kdyby chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.14 23:41

@terinka4444 Myslet si můžete co chcete vám může být zle ale jak to tedy mám řešit dle vás čekat než mně vezmou do práce a děti nechám kde jako sama doma ne :zed: :pocitac: tak to jste to uhádla opravdu, jsem si vědoma že jsem si to mněla nechat tak na 3-4 roky a nemusela bych nic řešit ale to nevrátím zpět. A z manželem to stejně nefunguje tak jak by mnělo bude lepší když budeme od sebe. On jen přistoupil na to že si nechám děti.

• Citovat
  • Upravit
31672
7.12.14 23:42
@Anonymní píše:

o po roce neschopenky mu ji stejně ukončí, a buď bude muset makat, nebo požádat o invalidní důchod. a taky to trochu nechápu, nejprve je v pohodě, a jen ho nemůžeš dostat do práce, a najednou má nějakou vážnou nemoc…v tom případě bys ale měla jít do práce ty, a on hlídat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.14 23:42

@renda81 a tedy abych nemusela na hmotnou nouzi tak mám udělat co tedy?

• Citovat
  • Upravit
6536
7.12.14 23:43
@Anonymní píše:
@terinka4444 Myslet si můžete co chcete vám může být zle ale jak to tedy mám řešit dle vás čekat než mně vezmou do práce a děti nechám kde jako sama doma ne :zed: :pocitac: tak to jste to uhádla opravdu, jsem si vědoma že jsem si to mněla nechat tak na 3-4 roky a nemusela bych nic řešit ale to nevrátím zpět. A z manželem to stejně nefunguje tak jak by mnělo bude lepší když budeme od sebe. On jen přistoupil na to že si nechám děti.

tak si nech prodloužit rodičák, sice prachy budeš mít vyčerpané, ale pojištění ti stát zaplatí, ten manžel může hlídat a ty na brigády, vždyť je to jednoduché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@Anonymní píše:
@terinka4444 Myslet si můžete co chcete vám může být zle ale jak to tedy mám řešit dle vás čekat než mně vezmou do práce a děti nechám kde jako sama doma ne :zed: :pocitac: tak to jste to uhádla opravdu, jsem si vědoma že jsem si to mněla nechat tak na 3-4 roky a nemusela bych nic řešit ale to nevrátím zpět. A z manželem to stejně nefunguje tak jak by mnělo bude lepší když budeme od sebe. On jen přistoupil na to že si nechám děti.

tak co se zlobíš na tchýni? Když chceš to samé? Já jako babička bych ti taky nechtěla nechat děti, páč bych měla obavu o jejich budoucnost po tvém boku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
@Anonymní píše:
@renda81 a tedy abych nemusela na hmotnou nouzi tak mám udělat co tedy?

pracovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.12.14 23:44
@Anonymní píše:

ne čekat, až tě vezmou do práce, to by ses mohla dřív dočkat důchodového věku..spíš by bylo lepší si práci aktivně hledat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.12.14 23:44
@Anonymní píše:
@renda81 a tedy abych nemusela na hmotnou nouzi tak mám udělat co tedy?

najít si práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
7.12.14 23:45
@Anonymní píše:

proč nechat samotné doma, je doma přece manžel a ten se evidentně do práce nechystá, když je tak najednou vážně nemocný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová