Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pujdete. To by tech % muselo byt vic. Do shod to haze i treba citace apod.
Tam podle mě bývá většinou nějaký limit na tu podobnost, devět procent by se mělo vejít do limitu. Stav neposouzen bych tipovala, že se na to ještě někdo musí podívat a něco odkliknout. Ale záleží na vašem systému, jak to že ti na sekretariátu ti nic neřekli?
Mně teda 9 % přijde hodně. Studentka, co jsem jí dělala oponenturu, měla podobnost celkovou asi 10 % a děkan nařídil hodnotit práci F a nepustit ji ke státnicím. Dost záleží na tom, co ti to konkrétně našlo.
Stav neposouzen znamená, že se na to ještě nikdo nepodíval.
Edit. Teď jsem to hledala a slečna měla podobnost taky 9 %. Tak hodně štěstí. Podle mě bude rozhodovat to, co konkrétně ti to našlo, a jak celkově je práce kvalitní.
Příspěvek upraven 30.04.19 v 21:32
@Zabza2 píše:
Tam podle mě bývá většinou nějaký limit na tu podobnost, devět procent by se mělo vejít do limitu. Stav neposouzen bych tipovala, že se na to ještě někdo musí podívat a něco odkliknout. Ale záleží na vašem systému, jak to že ti na sekretariátu ti nic neřekli?
U nás taky na sekre nepodají informace, na to je studijní odd a tajemník
Minimálně náš program ve škole ukazuje i to, ve kterých pasážích je ta shoda - jestli to ten váš umožňuje, tak se podívej. Jestli jsi práci poctivě sama psala a neopisovala, tak je skutečně dost pravděpodobné, že je ta shoda v citacích, pokud děláš podobné téma, jako někdo jiný. A určitě tě nevyhodí kvůli podobnosti v citacích - pokud by shoda byla v samotném textu, to už by byl problém.
@chaela píše:
Mně teda 9 % přijde hodně. Studentka, co jsem jí dělala oponenturu, měla podobnost celkovou asi 10 % a děkan nařídil hodnotit práci F a nepustit ji ke státnicím. Dost záleží na tom, co ti to konkrétně našlo.
Stav neposouzen znamená, že se na to ještě nikdo nepodíval.Edit. Teď jsem to hledala a slečna měla podobnost taky 9 %. Tak hodně štěstí. Podle mě bude rozhodovat to, co konkrétně ti to našlo, a jak celkově je práce kvalitní.
Příspěvek upraven 30.04.19 v 21:32
Tak záleží, co se tam konkrétně shoduje.
@Zabza2 Však přesně to jsem napsala. Jde o to, co konkrétně se shoduje. To tady nikdo z nás neví.
@Samanta21 píše:ft
Ahoj, bakalářskou práci mám odevzdanou a nahranou i do systému. V programu plagiátorství se mi zobrazuje stav neposouzen s podobností 9%. Na sekretariát jsem volala, jenže mi k tomu bližší informace neřekli. Nevíte prosím někdo, co to pro mě znamená? To teď nepůjdu k obhajobě? Děkuji za odpovědi.