Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Varime ve vode s trochou octa, pak obarvim a odkladam na neco hodne saveho, ta pripadna skvrnka mi nikdy nevadila.My pak zdobime voskem-spendlik zapichneme do tuzky a hlavicku spendliku namacime do rozpustene voskovky, rozpoustim ve vicku od vyzivy nad kahanem. Nakonec se namasti sadlem.
@pufik20 @Borůvka1990 Však nepsala, že je bude vařit, já vajíčka vyfukuju a pak barvím, tak sorry, že nečtu myšlenky ![]()
Já jsem jako malá fleky přelepila samolepkami. Krásně se to zakryje ![]()
Nebo je barvěte v silonkách např. v barvě z řepy, cibule, kopřivy nebo kari a s lístečkem nebo kytičkou navrchu. Udělá to krásný obrázek ![]()
Chtěla bych letos dělat s dětmi poprvé tyhle mimoně + ombre vajíčka, dělal někdo? Nějaké rady na ty ombre? Nebo mě ještě napadlo že bych udělala půlku vajíčka jednou barvou a druhou půlku zase jinou (jako mimoně jen v jiné barvě a bez dokreslení)
Samolepky mě už omrzely a kvůli dětem chci hezky barevné.
@Mydalenka píše:
Já jsem jako malá fleky přelepila samolepkami. Krásně se to zakryjeNebo je barvěte v silonkách např. v barvě z řepy, cibule, kopřivy nebo kari a s lístečkem nebo kytičkou navrchu. Udělá to krásný obrázek
tu řepu tam dáváš rozkrojenou na půl nebo jak?
@debra.morgan
Většinou ji nakrájím na plátky a přidám lžíci octa, aby barva lépe držela.