Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
648
2.2.07 22:47

Mně se líbí i ty tréninkové kalhotky. Ale já hlavně čekám na Imse plavečky :evil: . Doufám, že někdy budou, ty popo ani BM nechci. Jsem zmlsaná značkou Imse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
2.2.07 23:00

Tak abych se taky přidala k ódam na Imse- mám i jedny vlněný gaťata imse (ta cena 8O ), ale jsou super. Dívala jsem se na jejich stránky jestli by to nebylo levnější přímo kupovat u nich a bylo to ještě dražší než u nás :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
2.2.07 23:07

Vlňáčky Imse mám taky. Jsou výborné, taky chválím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
3.2.07 09:30

Holky a na jaký sklad dáváte ty čtvercovky do těch BM nebo Imse Vimse kalhotek? Taky mám pár ikea ručníčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
3.2.07 09:43

Ahoj všem,
tak já se taky hlásím ke spokojeným uživatelkám Imse… Fox fibre mi dorazily tento týden, spolu s mrňavými NB plenkami na vyzkoušení… Jsou úžasné. :D

Pimpo na foxlíkovou deku jsem taky natěšená. Měla by být o trošku levnější, než vlněná deka od Disany, ale ne o moc… :wink: Rozměr snad stejný - 80×100…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
3.2.07 15:07

Sajso to se dalo čekat :( , to asi neobhájím :cry: . No uvidíme.

Jinak jsem Foxíky konečně vyprala, víceméně ze zvědavosti, protože se je pořád ještě nepodařilo zašpinit - a jsou ještě krásnější než předtím :D . Trošku jsem očekávala, jaká že to zelená ve výsledku bude, a je to khaki, kterou mám moc ráda :D . Suší se na sušáku společně s Organiky a zatím jsou o chloupeček pozadu, ale snad to nebude tak hrozné. Horší to bude, až přestanem topit - pak možná nastane ten správný čas si koupit ještě jedny :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
3.2.07 16:09

Pimpo jojo, luxusní materiál je holt luxusní materiál… :roll:

Já jsem foxíky vyprala už taky, jsou opravdu krásné, další určitě koupím, budeme potřebovat větší velikost a to je pádný důvod k nákupu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
3.2.07 16:12

Kruciš, vy mi s těma foxkama dělíte chutě… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
3.2.07 19:13

Holky, tak koukám, že stejně neušetříme, holt v látkovkách je větší výběr než v papírovkách :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
5.2.07 14:31

Pimpo, tu fox deku jsem viděla ve sluneční ženě

http://www.slunecnizena.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
5.2.07 15:10

8O 8O 8O
No jo, 800,–- :cry: :cry: :cry: . Tak na to asi nebudu mít. Možná kdyby byl prcek miminečko maličkatý, ale takhle.....béééééé. Nechcete se na mě složit? :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
5.2.07 15:29

Pimpo :lol: :lol: :lol: :lol:

ale rodičák se zvýšil, ne? Tak si to zdůvodni, že vlastně dostaneš pár tisíc navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
5.2.07 15:44

Jahodo,
plavečky IMSE budou odcela brzy na pišišvoru!
Už mám taky vyhlídnuté :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
5.2.07 15:47

Jahodo, obávám se, že zvýšený rodičák padne na důležitější věci :twisted: .

Holky, pokud máte některá batole a kalhotkovky na sucháč - asi si je rozepíná že? Uvažuju, jestli je mám prodat a plně přejít na čtverce, nebo si je nechat na léto a nechat ho chodit jen v pleně bez kalhotek. Ale bojím se, že by se to rovnalo holému zadku :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
5.2.07 16:37

Cha cha Pimpo, zrovna dneska jsem pozorovala jak si kluk rozepíná sucháč na kalhotkách a přemýšlela co budu dělat až bude šikovnější?! :D :o
Na léto mě taky napadlo, že bych ušila něco jako koala popolini se snapkou, aby v tom lítal(no lítal.. :?: ) jen bez kalhotek. Ale fakt nemám zkušenost jak moc v roce vylučují :) , jestli to bude vůbec k něčemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure