Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
20.12.10 15:04
nejhezci je anavy ruzovej maskac!! :srdce:

juuu ten uz mam nejspis na poste :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 15:05
lenholka píše:
Brunifid píše:
pomeranca píše:
Dneska jsem byla v bráně… chtěla jsem si koupit anavu. Měli jednu novorozeneckou a dvě růžový. Já chci holčičkůůůůů :pocitac: :mrgreen: Tak jsem si místo toho koupila itti SIO černou :dance:
Heleď já mám teda holčičku, ale na růžový věci s princezničkama teda nejsem. To bych jí spíš koupila něco s vláčkama, navíc by nás za to jistě tatínek pochválil víc, princeznám vůbec nerozumí :mrgreen:
hele ja jsem v tehu taky kricela ze ruzovou teda ne e a dneska jedu jenom po ruzovy, ty holciny jsou v tom tak rozkosny :-D

Ja ruzovou od malicka uprimne nesnasela. Pak kdyz jsem zjistila, ze budu mit holcicku, uplne jsem zesilela. Kupovala jsem ruzovou i SOBE :mrgreen: Ji mi bylo lito kupovat jinou barvu…a kdyz jsem ji koupila, skoro to nenosila. Ale to bylo tim, ze jsem mela prvniho kluka. Pri dalsim klukovi mne to pustilo, ted uz kupuju ruzovou jen holce, protoze jinou temer nechce (ted vzala na milost fialovou, se kterou jsem se taky smirovala tezko) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.12.10 15:08
asha píše:
ivuska.h píše:Řezníček? Obchod Akara?
No ty jo…asi JO! :mrgreen: Znas ho nejak bliz?

No, jednu dobu celkem jo, ale to je dlouhá historie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.12.10 15:08

Tak mne by do růžový nikdo nedostal. To už si pak můžu odbarvit vlasy a nahodit úsměv č.11 „Barbie v nesnázích“. :poblion:
Ale to je stejně zvláštní. Holčička v modrých dupačkách nikoho nepohorší. Ale dejte klukovi růžové! :mrgreen:
DISKRIMINACEEEEEEE :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4509
20.12.10 15:10
asha píše:
lenholka píše:
Brunifid píše:
pomeranca píše:
Dneska jsem byla v bráně… chtěla jsem si koupit anavu. Měli jednu novorozeneckou a dvě růžový. Já chci holčičkůůůůů :pocitac: :mrgreen: Tak jsem si místo toho koupila itti SIO černou :dance:
Heleď já mám teda holčičku, ale na růžový věci s princezničkama teda nejsem. To bych jí spíš koupila něco s vláčkama, navíc by nás za to jistě tatínek pochválil víc, princeznám vůbec nerozumí :mrgreen:
hele ja jsem v tehu taky kricela ze ruzovou teda ne e a dneska jedu jenom po ruzovy, ty holciny jsou v tom tak rozkosny :-D
Ja ruzovou od malicka uprimne nesnasela. Pak kdyz jsem zjistila, ze budu mit holcicku, uplne jsem zesilela. Kupovala jsem ruzovou i SOBE :mrgreen: Ji mi bylo lito kupovat jinou barvu…a kdyz jsem ji koupila, skoro to nenosila. Ale to bylo tim, ze jsem mela prvniho kluka. Pri dalsim klukovi mne to pustilo, ted uz kupuju ruzovou jen holce, protoze jinou temer nechce (ted vzala na milost fialovou, se kterou jsem se taky smirovala tezko) :mrgreen:

jojo jak jsme zjistili ze bude holka, vsechny jsem sprdla at se neopovazujou kupovat ruzovou… no kdyz byly maly 2 mesice jsem zakunkala ze ta ruzova teda nejni spatna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 15:16
ivuska.h píše:
asha píše:
No, jednu dobu celkem jo, ale to je dlouhá historie :mrgreen:

Svet je malej. :mrgreen: Ja ho poznala pred 8mi lety, teda jako „spoluzaka“. Tusim, ze uz byl zenaty… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.12.10 15:22

Ivush a není ti po tom chování smutno? Já si to nějak nedokážu představit, být najednou téměř bez psů. My teda máme jen dvě feny novofundlandské, tu druhou jsem si nechala ze svého druhého vrhu. Byly i ambice, ale jak rychle jsme výstavní kariéru rozjeli, tak stejně tak rychle jsme jí ukončili kvůli úrazu nohy. No a druhá fena ta už je babička. :mrgreen:
Tak že teď momentálně jezdíme už jen na klubové akce, jako vodní výcviky, mikulášské setkání, jarní výcvikový víkend, klubová dovolená, atd. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.12.10 15:23
asha píše:
ivuska.h píše:
asha píše:
Svet je malej. :mrgreen: Ja ho poznala pred 8mi lety, teda jako „spoluzaka“. Tusim, ze uz byl zenaty… :?:

Jojo, ženatý a s dítětem. Ale aby nedošlo k mýlce, tímto způsobem jsem ho neznala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.12.10 15:24

No někdy jo, ale to už by se teď nedalo zvládat, dělali jsme to na dost vysoké úrovni, každý víkend výstavy, krytí v zahraničí a tak dále. To už by teď finančně ani časově nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 15:28
ivuska.h píše:
asha píše:
ivuska.h píše:
asha píše:
Svet je malej. :mrgreen: Ja ho poznala pred 8mi lety, teda jako „spoluzaka“. Tusim, ze uz byl zenaty… :?:
Jojo, ženatý a s dítětem. Ale aby nedošlo k mýlce, tímto způsobem jsem ho neznala :mrgreen: :mrgreen:

Joo mas pravdu! Ty jsi teda zahadna, to bylo to prvni, co mne napadlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: I kdyz teda on mi ani neprisel jako ten typ…no ale zdani taky nekdy klame, ze jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.12.10 15:28
ivuska.h píše:
No někdy jo, ale to už by se teď nedalo zvládat, dělali jsme to na dost vysoké úrovni, každý víkend výstavy, krytí v zahraničí a tak dále. To už by teď finančně ani časově nešlo.

ivuska no jasně chápu, my teda máme jen dvě, tak že více méně koníček, ale nevzdala bych se toho teda nikdy. Už koukám a vybírám další štěně. :mrgreen: Nejraději bych po své feně, jen že to asi nepůjde, i když uchovnění by problém nebyl, ona má problém po urazu, ale asi bych jí to neudělala na ní chovat, když má pernamentně neuropatickou bolest. I když vet. říká něco jiného, že klidně na ní chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.12.10 15:30
asha píše:
ivuska.h píše:
asha píše:
ivuska.h píše:
asha píše:
Jojo, ženatý a s dítětem. Ale aby nedošlo k mýlce, tímto způsobem jsem ho neznala :mrgreen: :mrgreen:
Joo mas pravdu! Ty jsi teda zahadna, to bylo to prvni, co mne napadlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: I kdyz teda on mi ani neprisel jako ten typ…no ale zdani taky nekdy klame, ze jo :mrgreen:

Mě taky nepřišel jako ten typ :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.12.10 15:52
ivuska.h píše:
No někdy jo, ale to už by se teď nedalo zvládat, dělali jsme to na dost vysoké úrovni, každý víkend výstavy, krytí v zahraničí a tak dále. To už by teď finančně ani časově nešlo.

No mi nemluv, porodny padne za kryti v Holandsku 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.12.10 15:56
careynka píše:
ivuska.h píše:

Hele a jak to pak je, když teda třeba fena nezabřezne?
Já zatím kryla jen na smlouvu a ten chtěl 1/6 z prodeje ochovaných štěňat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 16:00
careynka píše:
ivuska.h píše:

Tak aspon, ze jsi stihla porodit zavcas :mrgreen: Ja jsem zvedava, jestli se k tomuhle vubec nekdy dohrabu. Doted jsem mela lehce sileny nalezence, ac krasny NO, tak k chovu pochopitelne zcela nepouzitelny (i kdyz mne spousta lidi premlouvala…ale fakt nejsem blazen :D ) Ted nam zbyla jedna skoro babicka, ale uz je roky u my mamy a ta nam ji uz nevyda (bydleli jsme jeden cas v Italii, pes nepadal v uvahu). Tak se pomalu rozkoukavam a vybiram, tak za rok do toho jdu. Pokud teda nebude 4 mlade 8-) Deti chteji oboje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure