Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
30.12.10 18:10

tak koukám, že s tím chozením ven jsem zbytečně extrémě opatrná… já chodím ven jen když je nad nulou, když je do -5, tak max. na půl hodiny :oops: tak zítra vyrazím zima nezima :lol: ale teda opatrně, neluš na to nejni zvyklá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.12.10 18:41
Mirii píše:
Katy ale to je jen flis na tech kalhotkach,ne? Jako kdyz se pocura,tak tam bude met rybnik :-D ,nebo myslis,ze to jako neco nasaje? Ze bych treba rozstrihaa flisove svrchnacky? :lol:

Ty jo ať to čtu, jak to čtu, tak nevím kdo je tady ehmmmmmm. :mrgreen: No opravdu máš asi těžkou kojodemenci. Hele kdybych nevěděla, že látkuješ už nějakou dobu, tak bych si fakt myslela že si píšu s nějakým ehm. :mrgreen: :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.12.10 18:56

Teda Katy,si to vezmu osobne :cert: :lol:
Ale jako co si budem povidat,hrabe mi obcas fakt tezce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.12.10 19:39
Mirii píše:
Teda Katy,si to vezmu osobne :cert: :lol:
Ale jako co si budem povidat,hrabe mi obcas fakt tezce :lol:

No a zkoušela jsi teda tu plínu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.12.10 19:40

Nestíhám…

Katy: nechápu, jak dokážeš tak krásně vázat vázačky… mě to tak nejde :-( ale co, stejně jsou moje oblíbený.

Dneska jsme mladýho nechali na hlídání tchýni a vyjeli si na běžky. A on se prosral až na tepláky 8-o (dle předpokladů mel spát :lol: )

A po návratu jsme posbírali zmrzlé plínky a dali je do tepla, jinak by nám neuschly do konce týdne… (viz fotka - na můj ksicht radši nekoukejte…)

A normálně mám geniální nápad: Budu sbírat plínky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.12.10 19:41

Mirii a co finská kapsovka? Tu máš přeci taky ne? Tam je colmaxit, ten je přeci taky suchý i když počůraný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.12.10 19:43

pomeranca fakt na tom vázání disan nic není, pokud se ti to blbě váže, tak si zkust pomoct snapy sponkou, prostě to nejdříve sepni a pak omotej a zavázej. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.12.10 19:43

zuzi, já s dítětem nechodila ven ani minulou zimu (v prosinci minulý rok mu bylo 8m) a nechodím ani letos, jdeme jen, když něco potřebujem. Procházka je hezká věc, ale nemyslím, že životně důležitá. :wink: Aby mi mrzla prdka jen kvůli tomu, aby se dítě nadýchalo čerstvého vzduchu, to mu radši pořádně vyvětrám :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.12.10 19:47

pomeranca, ty jo, tak hlavně zmrzlé neohýbat, jinak si je zdemoluješ 8-o
Já mám vázačky ráda moc, ale na začátku jsem jim nepřišla na chuť a pak jsem je kupovala snad v roce dítěte. Jenže já měla hodně naivní začátky, já dala třeba do vázačky jednu vkládačku a pak jsem se hrozně divili, že je po hodině durch :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.12.10 19:49
Gladys píše:
zuzi, já s dítětem nechodila ven ani minulou zimu (v prosinci minulý rok mu bylo 8m) a nechodím ani letos, jdeme jen, když něco potřebujem. Procházka je hezká věc, ale nemyslím, že životně důležitá. :wink: Aby mi mrzla prdka jen kvůli tomu, aby se dítě nadýchalo čerstvého vzduchu, to mu radši pořádně vyvětrám :-P

moje rec :pankac: :mrgreen:

holky prosim vas v kolik tak asi koupete?? ja jsem zvykla pred 8 vecer ale mala mi chrni jako drevo tak nevim jestli ji mam budit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.12.10 19:54

Nebudit, nechat spát, jen si připravit plínu na noc, až se vzbudí, tak nakrmit, přebalit, vše v tichosti a přítmí a hezky pokračovat ve spánku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.12.10 19:57

ani nekoupat?? ona teda se mala vetsinou vzbudi a pak treba cuci do pul 10 nebo vriska v posteli…no co kdyz se mi to takhle stane i zitra??ta mi v tom dela peknej hokej vubec nevim jak mam mit tedkon rezim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
30.12.10 19:59

holky, co je to ta finska plinka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
30.12.10 20:00
lenholka píše:
ani nekoupat?? ona teda se mala vetsinou vzbudi a pak treba cuci do pul 10 nebo vriska v posteli…no co kdyz se mi to takhle stane i zitra??ta mi v tom dela peknej hokej vubec nevim jak mam mit tedkon rezim :think:

ja po obede beru malyho na prochazku kde pak dospava do 4 - 5 a nakrmim, do 6 si hrajeme a kolem pul 7 - 7 chodime koupat, pak se nadlabne znova a jde spinkat do pulnoci, uleha po ty osmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.12.10 20:07

Ja to beru ze zkušenosti se svým, když spal, tak zkrátka spal, pak jsem rychlovka přebalila, nakojila a šlo se zase spát a usnul v pohodě, jen to fakt muselo být přebalení jakoby v noci, on na to i tak nebyl zvyklý :roll: Jako režim je hezká věc, ale primárně si ho určuje dítě, takže je to tak, že nechá matinku milostivě zvyknout na něco a když má matka pocit, že to krásně šlape, tak si to zkrátka zase změní. Život je změna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure