Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
NeNa píše:Mirii píše:
Achdarku ta je teda mooc peknaJa nevim proc porad resite holcici a klucici barvy
ja jsem si kdysi koupila na Dencu hnedou anavu a taky tu modrou policejni…jako chapu,ze ruzova je na kluka asi trochu divna, ale jinak ja bych na kluka klidne dala cervenou,fialovou apod.....
Neno ty se nesmej,joooty a ta tva bezedna krabice plen co uz nepouzivas
Tssssss…muj chlapecek jedovate ruzovou, svetle ruzovou, fialovou, zelenoruzovou, oranzovou, zlutou…jemu je to fukejr, a mne to rozdelovani na holcici a klucici nebavi.
Achdarek moc pekny ulovek
Pruznej satek naposledy jsem zkusila navazat prcka do Mobyho, kdyz mel neco pres osum kilo, abych videla, co to udela a mela jsem pocit, ze mi za chvili bude viset u kolen, des, a on vubec nechapal.Ja ted zacinam premejslet nad treninkovejma, nocnik uz mame vcelku vychytanej, nez se rozhoupu tak bude jaro, a to bude tak akorat
Počkej jak máte vychytaný nočník? To už jako taky dáváš i ty na nočník?
Jestli jo, tak jsem vážně pozadu a měla bych se nad sebou zamyslet. ![]()
zuzanecka81 píše:
bruni, díky, aspoň taky pořádně vidím tu tvojí ženu!
To se koukni TADY TADY PLAVÁNÍ , akorát bych to taky mohla někdy aktualizovat… ![]()
lenholka píše:
holky prosim vas u kojeni muzu paralen ze jo??
Ano.
zuzanecka81 píše:
já když měla zánět prsa, tak mi říkali, že 2 - 3* za den ten paralen můžu. jinak všechny volně prodejný léky bych do sebe asi neprala
no mam 38, rymu mam uz nekolik dnu, vsechno od chlapa ale jemu nic neni a k doktorovi netreba ![]()
Brunifid píše:zuzanecka81 píše:To se koukni TADY TADY PLAVÁNÍ , akorát bych to taky mohla někdy aktualizovat…
bruni, díky, aspoň taky pořádně vidím tu tvojí ženu!
Bruni jsem si dovolila trošku probrouzdat tvé stránky a přečís jeden článek a tohle mě fakt pobavilo.
Čtu diskuze o plínách a nehodlám kupovat látkové (existuje na toto téma silná trendová skupina s názvem „látkování“), když existuje tak skvělý vynález, kterým jsou papírové. **
a tohle taky
**Taky jsou šátky, jenže kdo to má vázat? Navíc není šátek jako šátek, vyrábí se elastické a pevné, rozdíl je ve značkách. Prý to i podle návodu zvládne každý, no to teda nevím. Po mnoha týdnech zkoumání a zjišťování mám tedy objednaný ten správný šátek a trnu, jestli mi někdo pomůže se do toho zamotat. Tohle „šátkování“ je docela trend, to jsem dodnes netušila, matky co jej praktikují si říkají „nosnice“. Zas jsem o něco chytřejší!
lenholka píše:Brunifid píše:az takhle jo??lenholka píše:Mně říkala dětská doktorka, že volně prodejné léky kojení nevadí.
holky prosim vas u kojeni muzu paralen ze jo??to bych nerekla… dik
Já se ptala speciálně na Ibalgin, protože mne když chytnou zuby, tak to je maso ![]()
Jinak s rýmou jsem u doktora taky nikdy nebyla, léčená trvá týden, neléčená sedm dní ![]()
Ale ono prý není na škodu projít u kojení nějakou virózou, protože se tvoří protilátky, které dostane i miminko, jsem kdesi četla.
Katy2 píše:
Bruni jsem si dovolila trošku probrouzdat tvé stránky a přečís jeden článek a tohle mě fakt pobavilo.Čtu diskuze o plínách a nehodlám kupovat látkové (existuje na toto téma silná trendová skupina s názvem „látkování“), když existuje tak skvělý vynález, kterým jsou papírové. **
a tohle taky
**Taky jsou šátky, jenže kdo to má vázat? Navíc není šátek jako šátek, vyrábí se elastické a pevné, rozdíl je ve značkách. Prý to i podle návodu zvládne každý, no to teda nevím. Po mnoha týdnech zkoumání a zjišťování mám tedy objednaný ten správný šátek a trnu, jestli mi někdo pomůže se do toho zamotat. Tohle „šátkování“ je docela trend, to jsem dodnes netušila, matky co jej praktikují si říkají „nosnice“. Zas jsem o něco chytřejší!
Brunifid píše:lenholka píše:Já se ptala speciálně na Ibalgin, protože mne když chytnou zuby, tak to je masoBrunifid píše:az takhle jo??lenholka píše:Mně říkala dětská doktorka, že volně prodejné léky kojení nevadí.
holky prosim vas u kojeni muzu paralen ze jo??to bych nerekla… dik
Jinak s rýmou jsem u doktora taky nikdy nebyla, léčená trvá týden, neléčená sedm dní
Ale ono prý není na škodu projít u kojení nějakou virózou, protože se tvoří protilátky, které dostane i miminko, jsem kdesi četla.
no jo ale chlap chrchla hnusny hleny a bude mi tvrdit ze uz mu nic neni, pockej si to taky slizne az prijde domu
jsou to 3 dny co jsem mu rikala, ze se mi ten jeho kasel nelibi a ze to je na atb
Brunifid píše:Katy2 píše:
Bruni jsem si dovolila trošku probrouzdat tvé stránky a přečís jeden článek a tohle mě fakt pobavilo.Čtu diskuze o plínách a nehodlám kupovat látkové (existuje na toto téma silná trendová skupina s názvem „látkování“), když existuje tak skvělý vynález, kterým jsou papírové. **
a tohle taky
**Taky jsou šátky, jenže kdo to má vázat? Navíc není šátek jako šátek, vyrábí se elastické a pevné, rozdíl je ve značkách. Prý to i podle návodu zvládne každý, no to teda nevím. Po mnoha týdnech zkoumání a zjišťování mám tedy objednaný ten správný šátek a trnu, jestli mi někdo pomůže se do toho zamotat. Tohle „šátkování“ je docela trend, to jsem dodnes netušila, matky co jej praktikují si říkají „nosnice“. Zas jsem o něco chytřejší!Však už se dlouze dokopávám k sepsání pokračování Deníku matky, zatím mám vymyšlený jen název - „Jak jsem se stala profesionální matkou“, i v něm se jistě mnohé z vás poznají
Ale je to fakt super napsáno Nehodlám kupovat látkové
![]()
Katy on ale vysedava na nocniku uz od leta
Sam si sice jeste porad nerekne, ale vicemene pokazde, kdyz ho usadim, tak neco provede, do plen vicemene uz nekadi. To mi zatim ke stesti staci. Jinak dik za tip s gumickama v BI navlecich, uz jsem je taky spojila a sedej supr. ![]()
Brunifid píše:Katy2 píše:
a tohle taky
**Taky jsou šátky, jenže kdo to má vázat? Navíc není šátek jako šátek, vyrábí se elastické a pevné, rozdíl je ve značkách. Prý to i podle návodu zvládne každý, no to teda nevím. Po mnoha týdnech zkoumání a zjišťování mám tedy objednaný ten správný šátek a trnu, jestli mi někdo pomůže se do toho zamotat. Tohle „šátkování“ je docela trend, to jsem dodnes netušila, matky co jej praktikují si říkají „nosnice“. Zas jsem o něco chytřejší!Však už se dlouze dokopávám k sepsání pokračování Deníku matky, zatím mám vymyšlený jen název - „Jak jsem se stala profesionální matkou“, i v něm se jistě mnohé z vás poznají
tak jsem to taky prelouskala a sup sem s dalsim ![]()
lenholka píše:Brunifid píše:tak jsem to taky prelouskala a sup sem s dalsimKaty2 píše:
a tohle taky
Taky se těším na další, tak šup šup. ![]()
NeNa píše:
Katy on ale vysedava na nocniku uz od letaSam si sice jeste porad nerekne, ale vicemene pokazde, kdyz ho usadim, tak neco provede, do plen vicemene uz nekadi. To mi zatim ke stesti staci. Jinak dik za tip s gumickama v BI navlecich, uz jsem je taky spojila a sedej supr.
Jo tak to Eli taky vysedává, ale většinou tam nic neudělá. Jen včera dopoledne se dařilo. ![]()
A super že návleky sedí, počkej BI návleky? ![]()
Katy2 píše:
Ale je to fakt super napsáno Nehodlám kupovat látkové![]()
![]()
![]()
![]()
Však se koukni na ten deníček, jak kdosi dal sem na emimino, do diskuze pod ním. Mě banda přesvědčila, pak si mě vzala do parády Dajma po ICQ a už to bylo
![]()