Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
4.1.11 17:03

bruni, díky, aspoň taky pořádně vidím tu tvojí ženu! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.1.11 17:03
NeNa píše:
Mirii píše:
Achdarku ta je teda mooc pekna :palec:Ja nevim proc porad resite holcici a klucici barvy :think: ja jsem si kdysi koupila na Dencu hnedou anavu a taky tu modrou policejni…jako chapu,ze ruzova je na kluka asi trochu divna, ale jinak ja bych na kluka klidne dala cervenou,fialovou apod..... :nevim:
Neno ty se nesmej,jooo :cert: ty a ta tva bezedna krabice plen co uz nepouzivas :jazyk:

Tssssss…muj chlapecek jedovate ruzovou, svetle ruzovou, fialovou, zelenoruzovou, oranzovou, zlutou…jemu je to fukejr, a mne to rozdelovani na holcici a klucici nebavi.

Achdarek moc pekny ulovek :palec: Ja ted zacinam premejslet nad treninkovejma, nocnik uz mame vcelku vychytanej, nez se rozhoupu tak bude jaro, a to bude tak akorat :lol:

Pruznej satek naposledy jsem zkusila navazat prcka do Mobyho, kdyz mel neco pres osum kilo, abych videla, co to udela a mela jsem pocit, ze mi za chvili bude viset u kolen, des, a on vubec nechapal. :-D

Počkej jak máte vychytaný nočník? To už jako taky dáváš i ty na nočník? :think: Jestli jo, tak jsem vážně pozadu a měla bych se nad sebou zamyslet. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 17:08
zuzanecka81 píše:
bruni, díky, aspoň taky pořádně vidím tu tvojí ženu! :huban:

To se koukni TADY TADY PLAVÁNÍ , akorát bych to taky mohla někdy aktualizovat… :oops:

• Citovat
  • Upravit
8651
4.1.11 17:09
lenholka píše:
holky prosim vas u kojeni muzu paralen ze jo??

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.1.11 17:20
zuzanecka81 píše:
já když měla zánět prsa, tak mi říkali, že 2 - 3* za den ten paralen můžu. jinak všechny volně prodejný léky bych do sebe asi neprala :nevim:

no mam 38, rymu mam uz nekolik dnu, vsechno od chlapa ale jemu nic neni a k doktorovi netreba :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.1.11 17:20
Brunifid píše:
zuzanecka81 píše:
bruni, díky, aspoň taky pořádně vidím tu tvojí ženu! :huban:
To se koukni TADY TADY PLAVÁNÍ , akorát bych to taky mohla někdy aktualizovat… :oops:

Bruni jsem si dovolila trošku probrouzdat tvé stránky a přečís jeden článek a tohle mě fakt pobavilo. :mrgreen: Čtu diskuze o plínách a nehodlám kupovat látkové (existuje na toto téma silná trendová skupina s názvem „látkování“), když existuje tak skvělý vynález, kterým jsou papírové. **
a tohle taky
**Taky jsou šátky, jenže kdo to má vázat? Navíc není šátek jako šátek, vyrábí se elastické a pevné, rozdíl je ve značkách. Prý to i podle návodu zvládne každý, no to teda nevím. Po mnoha týdnech zkoumání a zjišťování mám tedy objednaný ten správný šátek a trnu, jestli mi někdo pomůže se do toho zamotat. Tohle „šátkování“ je docela trend, to jsem dodnes netušila, matky co jej praktikují si říkají „nosnice“. Zas jsem o něco chytřejší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 17:22
lenholka píše:
Brunifid píše:
lenholka píše:
Mně říkala dětská doktorka, že volně prodejné léky kojení nevadí.
az takhle jo?? 8-o to bych nerekla… dik

Já se ptala speciálně na Ibalgin, protože mne když chytnou zuby, tak to je maso 8-o
Jinak s rýmou jsem u doktora taky nikdy nebyla, léčená trvá týden, neléčená sedm dní :mrgreen:
Ale ono prý není na škodu projít u kojení nějakou virózou, protože se tvoří protilátky, které dostane i miminko, jsem kdesi četla.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
4.1.11 17:23
Katy2 píše:
Bruni jsem si dovolila trošku probrouzdat tvé stránky a přečís jeden článek a tohle mě fakt pobavilo. :mrgreen: Čtu diskuze o plínách a nehodlám kupovat látkové (existuje na toto téma silná trendová skupina s názvem „látkování“), když existuje tak skvělý vynález, kterým jsou papírové. **
a tohle taky
**Taky jsou šátky, jenže kdo to má vázat? Navíc není šátek jako šátek, vyrábí se elastické a pevné, rozdíl je ve značkách. Prý to i podle návodu zvládne každý, no to teda nevím. Po mnoha týdnech zkoumání a zjišťování mám tedy objednaný ten správný šátek a trnu, jestli mi někdo pomůže se do toho zamotat. Tohle „šátkování“ je docela trend, to jsem dodnes netušila, matky co jej praktikují si říkají „nosnice“. Zas jsem o něco chytřejší!
:mrgreen: Však už se dlouze dokopávám k sepsání pokračování Deníku matky, zatím mám vymyšlený jen název - „Jak jsem se stala profesionální matkou“, i v něm se jistě mnohé z vás poznají 8-)
  • Citovat
  • Upravit
4509
4.1.11 17:25
Brunifid píše:
lenholka píše:
Brunifid píše:
lenholka píše:
Mně říkala dětská doktorka, že volně prodejné léky kojení nevadí.
az takhle jo?? 8-o to bych nerekla… dik
Já se ptala speciálně na Ibalgin, protože mne když chytnou zuby, tak to je maso 8-o
Jinak s rýmou jsem u doktora taky nikdy nebyla, léčená trvá týden, neléčená sedm dní :mrgreen:
Ale ono prý není na škodu projít u kojení nějakou virózou, protože se tvoří protilátky, které dostane i miminko, jsem kdesi četla.

no jo ale chlap chrchla hnusny hleny a bude mi tvrdit ze uz mu nic neni, pockej si to taky slizne az prijde domu :cert: jsou to 3 dny co jsem mu rikala, ze se mi ten jeho kasel nelibi a ze to je na atb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.1.11 17:25
Brunifid píše:
Katy2 píše:
a tohle taky
:mrgreen: Však už se dlouze dokopávám k sepsání pokračování Deníku matky, zatím mám vymyšlený jen název - „Jak jsem se stala profesionální matkou“, i v něm se jistě mnohé z vás poznají 8-)

Ale je to fakt super napsáno Nehodlám kupovat látkové
:mrgreen: :-P :mrgreen: :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
4.1.11 17:30

Katy on ale vysedava na nocniku uz od leta :-D Sam si sice jeste porad nerekne, ale vicemene pokazde, kdyz ho usadim, tak neco provede, do plen vicemene uz nekadi. To mi zatim ke stesti staci. Jinak dik za tip s gumickama v BI navlecich, uz jsem je taky spojila a sedej supr. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.1.11 17:32
Brunifid píše:
Katy2 píše:
a tohle taky
:mrgreen: Však už se dlouze dokopávám k sepsání pokračování Deníku matky, zatím mám vymyšlený jen název - „Jak jsem se stala profesionální matkou“, i v něm se jistě mnohé z vás poznají 8-)

tak jsem to taky prelouskala a sup sem s dalsim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.1.11 17:34
lenholka píše:
Brunifid píše:
Katy2 píše:
a tohle taky
tak jsem to taky prelouskala a sup sem s dalsim :palec:

Taky se těším na další, tak šup šup. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.1.11 17:35
NeNa píše:
Katy on ale vysedava na nocniku uz od leta :-D Sam si sice jeste porad nerekne, ale vicemene pokazde, kdyz ho usadim, tak neco provede, do plen vicemene uz nekadi. To mi zatim ke stesti staci. Jinak dik za tip s gumickama v BI navlecich, uz jsem je taky spojila a sedej supr. :palec:

Jo tak to Eli taky vysedává, ale většinou tam nic neudělá. Jen včera dopoledne se dařilo. :mrgreen:
A super že návleky sedí, počkej BI návleky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 17:36
Katy2 píše:
Ale je to fakt super napsáno Nehodlám kupovat látkové :mrgreen: :-P :mrgreen: :-P :mrgreen:

Však se koukni na ten deníček, jak kdosi dal sem na emimino, do diskuze pod ním. Mě banda přesvědčila, pak si mě vzala do parády Dajma po ICQ a už to bylo :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí