Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
30.4.11 22:12

Katy - to je teda na palici.

Tobík byl velký jedlík, zhruba do 2 let. Pak nastal zlom a mám velmi omezený repertoár: kakao, kakaový puding, rohlik, testoviny s parmezanem, brambory, salátová okurka, pomazánka z červené čočky a pak teda jí polévky. Nic jiného nesní. Ale ani neochutná.

POli jí krásně, všechno chce, všechno jí chutná a vyjimkou jogurtů. Ty ani neochutná. Jsem zvědavá od kdy jí to vydrží

Chloupky - na prádle nic nemám, pokud teda zrovna nezapomenu papírový kapesník

Pokud zrovna neprší, tak plenky suším venku, sluníčko je ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.4.11 22:19

Aha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a ja naockovana kojeni.net, ze by po mesici mel sezrat dveste gramu :lol: tak jsem klidna. Ta stovka byva vyjimecne, vetsinou je to 50-70.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
30.4.11 22:25

no po měsíci mi malá teda určitě nesní ani 100g :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
1.5.11 09:01
pomeranca píše:
Aha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a ja naockovana kojeni.net, ze by po mesici mel sezrat dveste gramu :lol: tak jsem klidna. Ta stovka byva vyjimecne, vetsinou je to 50-70.

Jooo, taky jsem očkovaná kojeni.net, ale fakt na to už kašlu. :-) Já teda jogurt nemíním zkoušet, dokud se nedohodnu s doktorkou, ono při ABKM neriskuju raději nic. :-)

Včera madam jedla poprvé kaši a i když jen pár lžiček, pusu otvírala ochotně.

Já vážím všechno a zcela manicky stále píšu, kdy kojím a tak. :-) Jsem magor, chci mít přehled. :-D

Katy: Teda to by mě mrtvice ranila takového nejedlíka a ještě si takhle vymýšlet. :mrgreen: Já doufám, že se madam spraví, já jídlo mám celkem ráda, ačkoliv díky dietce teď jím prd. :-)

A peru plíny, jestli tam bude jediný žmolek, svedu to na vás. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.5.11 10:02

Tak já taky vyřadila separačky, ale narozdíl od Zuzanecky mám viskozu. Je ale taky hodně praná, páč malá kadí tak jednou za 3-4 dny.MOžná je to tím, teda spíš DOUFÁM, že je to tím. Pěkně mě to s..e. Jo a díky za tip na to suchání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.5.11 13:45

tak mala snedla vcera jednu pulku a dneska druhou pulku nejakyho ovoce od hame v misticce ci co to bylo..
tak aspon neco…
vecer dala i trosku kase, cca 28ml, to je u nas uspech…
tak ted do ni jeste nacpat nejakou zeleninu a maso :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
1.5.11 14:48
- bodlinka - píše:
palošek píše:
- bodlinka - píše:
pomeranca píše:
tak ja nikdy problem s chlupatyma plinama nemela problem… az do dnes, jak jste tu o tom zacali psat, tak jsem vytahla z pracky silene chlupatou itti bitti :pocitac: :twisted:
Asi se to šíří po netu. :mrgreen: :mrgreen: Budu prát zítra, jsem zvědavá. 8-)
Ahoj, že já sem lezla… chci ted dávat pleny do pračky :mrgreen:

Tak pak řekni, jak to dopadlo. :mrgreen:

Bílé chlupy mi nevadí, ale jednou jsem nevyndala malé z kapsy ubrousek - červený - a měla jsem flekaté prádlo. Zapustilo to tak „kvalitně“, že to drží doteď. A to už jsem zkusila leccos. :nevim: :zed: Nebyla to celá pračka, pár kousků, ale naštve to.

Prolomila jsem kletbu :mrgreen: včerejší praní plín - bez chloupků. Kupodivu pustily i fleky od zelenin.příkrmů. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
1.5.11 15:50

U mě taky plíny bez čehokoliv, co na ně nepatří. :-)
A dítě je banánomil, tak asi bude jíst jen banány. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.5.11 15:53

Hm a u me dnes nejake cervene chlupy :cert: tak bud vlozka nebo vnitrek cervene pleny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.5.11 16:27

Mirii a červenou plínu máš jakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
1.5.11 17:44

ahoj!
právě taky peru plíny! a dám máchání navíc, ať ty chlupy trochu pustí. rozstříhala jsem si flees na separačky a tím končím s viskozou i celulozou (s těmahle teda budu utírat s medvídkem papulu po mrkvi :mrgreen: ). včera jsem suchala izolepou 7 plín, až tyhle prané uschnou, tak to taky vysuchám a běda, jak pak budou nějaké nové chlupy! :twisted:

sufi, kde jsi kupovala úplety na plíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
1.5.11 18:04
Brunifid píše:
Pelichání plen? Konečně něco, co se mi vyhlo :mrgreen:

Taky se nám to vyhýbá a to prosím nemám sušičku. A separačky mám oboje.

• Citovat
  • Upravit
16492
1.5.11 18:05

HOlky tak k tomu chlupatění! Mi to dělala sijemdetem s oranžovým vnitřkem a měla jsem všechny plíny oranžové :cert: Kdyby jste věděly jak jsem zuřila. Od té doby nevěřím barevnému bambus. veluru!

Jak čtu ty vaše příkrmy, tak mi připadá, že naše Amálka je vepřík :-) Ta sní klidně 200g dávku zeleniny a dá si za hodinu mlíko :-)

Leni zkoušela jsi pastinák? On je takový sladky, třeba by jí to chutnalo :think:

Já jsem včera dávala špenát s bramborem a plivala mi to, tak jsem do toho dneska přidala pastinák a hle - snědla 170 a ani nepostřehla, že je v tom ten špenát. Potvůrka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
1.5.11 18:11
- bodlinka - píše:
Katy, tak to tě obdivuju, já bych na to asi trpělivost neměla. I když zas, co může člověk dělat, že jo.. :nevim: Jen doufat, že z toho vyroste. :-)Koukla jsem do diskuze o Pamperskách, tý jo, tak ještě muset řešit (kromě toho, kde je sleva a jak se tam dostanu), jestli mi prodali obláčkové nebo puntíkaté plenky. :zed:

Pampersky chou být in :) jako látkovky :))

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
1.5.11 18:14

A my teda máme doma malé prasátko - po třech dnech příkrmu snědla malou skleničku, teď už sní z přehledem velkou a někdy i více, mlíko po jídle nemá, vydrží mi i 4 hodiny.

Jí hodně a nepřibírá, protože je neustále v pohybu. Tak jsem ráda že jí a nebude s ní otesánek.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí