Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
přebalovák - mám takový ten s pevným dnem. mám ho daný na posteli, kde tráví neluše většinu času během dne.
prebalovak mam ja ve stylu slozena deka na kuchynsky lince jo, abyste meli predstavu…mam proste dalsi cast linky, naproti ty hlavni, spis jsem tam vybalovala nakupy, mela tam misy s ovoce atd, tkz tak ![]()
Zuzko uplne vim jak ti je!! ja se strasne chci stehovat, jednak do vetsiho a jednak abysme byli bliz nasim, jenze se mi z prahy nechce ptz jsem si tu proste zvykla, tady ten kraj prahy neni vubec spatnej, mam tady krasnej vyhled z 8. patra do vilek, jeste jsem zavisla na nasi detsky doktorce, se desim co bych na severu sehnala ![]()
zase na severu vim kam jit poradne na prochazku, kam jit cvicit a tak…no je to na prd
a ted ty podnajmy co jsou, vyhled do dalsiho baraku, tak me chlap setrel ze jako budu hledat bydleni ja, dokonce i mamka byla na jeho strane, ze jak casto koukam z okna…no ja casto, respektive kdyz kouknu z okna tak chci koukat do neceho zelenyho nejlepe a jeste z poradny vejsky… chjo…
asha píše:
Holky, to je tragedie. Prevcirem jsme meli vazny hovor na tema 4. nebo ne… No nejdriv DH rikal, ze vedome do toho nepujde, ale kdyz se stane, hroutit se nebude. (to az pak) Behem hovoru ovsem vyplynulo, ze by nas to aspon donutilo resit byt a auto, o vikendu dokonce sam od sebe prohlasil, ze by to chtelo vetsi (coz je zazrak, protoze do ty doby o tom nechtel slyset). No a skoncilo to u toho, jak je to vlastne na mne, protoze tu nejhorsi cast (tehotenstvi a porod) si oddru ja a po poslednim zazitku se docela bojim… No a ja chvili chci desne a pak mne prepadne pocit, ze uz ani nahodou (hlavne rano, kdyz panuje chaos, pri baleni na cesty, kdyz se decka rvou atd.)
No a ted jsem se pristihla, jak planuju sit oblecky pro mimino… JSEM NORMALNI NEBO MI UZ HRABLO?
Takze mi teda poradte
Kamoska ceka do mesice mimino, ja jsem nejdriv odhodlana ji nechat pliny po B. a ve finale jsem je zas uklidila.
Hlubokac nam porad stoji v predsini a slouzi jako odkladova plocha.Mam cas do srpna, pak na to bud vlitnem, nebo ne…
NEHRÁBLO!!!
Jé , jestli do toho půjdete, já ti budu táááák závidět. Už teď mi to mimino chybí ![]()
Asho jestli si troufneš jdi do toho, držím palec
já mám těhu kamarádku tak mě taky přepadla nostalgie a necháváme na to na přírodě ![]()
lenholka píše:Zuzko uplne vim jak ti je!! ja se strasne chci stehovat, jednak do vetsiho a jednak abysme byli bliz nasim, jenze se mi z prahy nechce ptz jsem si tu proste zvykla, tady ten kraj prahy neni vubec spatnej, mam tady krasnej vyhled z 8. patra do vilek, jeste jsem zavisla na nasi detsky doktorce, se desim co bych na severu sehnala
zase na severu vim kam jit poradne na prochazku, kam jit cvicit a tak…no je to na prd
a ted ty podnajmy co jsou, vyhled do dalsiho baraku, tak me chlap setrel ze jako budu hledat bydleni ja, dokonce i mamka byla na jeho strane, ze jak casto koukam z okna…no ja casto, respektive kdyz kouknu z okna tak chci koukat do neceho zelenyho nejlepe a jeste z poradny vejsky… chjo…
já se teda těším do toho domečku
my bydlíme v přízemí, ale ten výhled je fakt něco! v zimě jsme koukali každý den na bažanty, chodily na kraj sadu dlabat - lidi dávali jablka a chleby pod krajní stromy. a po setmění tam chodily srnky
já taky měla nerva z toho, že bychom si teď na ten byt vzali hypotéku, byt opravili (stará okna, umakartové jádro, zničené podlahy od psa…), platili jak prdlý a pak za pět let byt prodali, doplatili hypotéku a zas si vzali další na barák ![]()
Mirii píše:
S vyhledem vam naprosto rozumim
Nas vyhled z obyvaku
hmmmmm je závidím.
My ted máme zrovna výhled na sníh
![]()
no Mirii to je nadhera… pro me je dulezity mit v okoli neco zelenyho, chlapovi to je uplne jedno, ten stejne furt cumi jenom do monitoru ![]()
Roman sice taky dost cumi do monitoru,ale na vyhled je ujetej
jeste nikdy jsme nebydlleli bez dobreho vyhledu
dokonce ani v Praze ne,tam mame vyhled na meandry Botice,akorat nam to pokazil vzdaleny obyvatel rodinneho domlu a postavil nam tam plot ![]()
Mirii píše:
S vyhledem vam naprosto rozumim
Nas vyhled z obyvaku
Tyjo a ty koně jsou půjčovací na ježdění? ![]()
Já jsem dítě vyrostlé v paneláku a už tam nikdy nechci. Jsem prostě baráková. Sebelepší panelák se sebelepším výhledem prostě NE!
A já už se stěhovala tolikrát....... ![]()
Já bych taky chtěla domeček, ale máme čerstvě hypo, tk by to asi nešlo ![]()
Mirii - to je teda výhled ![]()
Asho - jsem zvědavá, jak se rohodneš.
Bydlení - já jsem vyrostla v paneláku. Pak jsme 7 let bydleli u tchýně v baráku, kde nám postavila patro. Ted máme pronajatý byt v rodinném baráku ve vesnici kousek za Prahou. Ale ani já ani manžel nejsme barákový, chceme byt v paneláku.
A ja jsem barakova
Ale buhvi, jak to dopadne, tenhle byt poustet urcite nebudem…
Prebalovak mam stale, moje zada by to asi jinak nedaly… Ale vysoky prebalovak v koupelne bych nikdy nechtela, to je fakt jen kdyz koupou dva. My mame podlozku s pevnym dnem na vane a dokud decka uplne neodrostou, bude tam. Ono se to hodi i jinak, dalsi odkladovy misto navic. Kdyz jsme ve vane my, jen ho oprem o stenu.
Jsou DVA stupne!! Chapete to nekdo??? Ja mam vsechny zimni veci zaletneny, i fusaky. To zas potahnu B. na hrbete, snad nezmrznem. Se mi teda ale chce… uz aby haranti chodili sami ![]()
To počasí je děs.
TAky jsem zimní věci uklidila, ale pro jistotu jsem každému jednu čepici a rukavice nechala venku. Dnes se fakt hodily. Sice mi ven vůbec nechtělo ale to by se mi děti doma ušktrily. ![]()
Me teda dneska nikdo ven nedostal ![]()
A mala krasne spi dneska jak je chladneji ![]()