Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
3.5.11 15:42

jo tak moje dite prave dospalo ptz nejakej debil zase musi vrtat :pocitac: to jsem ji ulozila v 15:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.5.11 15:58

Jo to jsou ty paneláky. :roll:

• Citovat
  • Upravit
4509
3.5.11 16:00

no a samozrejme za chvili dovrtal…
me uz tenhle panelak fakt toci, tady vrta porad nekdo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.11 16:11

Bruni konici jsou debila souseda :roll: no souseda,ani netusim kde bydli,ale rikame mu soused pac s nama sousedi ty vybehy pro kone :lol: Takze pro nas urcite na jezdeni nebudou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
3.5.11 16:34

Mirrity koně jsou super :palec:

Já osobně jsem bydlela v paneláku několik let a už bych se do něj nerada vracela. Teď rekonstruujeme barák a i přes to, že žijeme na stavbě, je to mnohem lepší než umakartové jádro a sousedi za tenkou zdí. Musím teda podotknout, že jsme už jeden domek dali komplet do kupy, ale bylo nám tam těsno, tak jsme ho prodali a koupili tenhle…sice všechno opět znovu, ale je tu prostor klidně pro 20 dětí :mrgreen:

Právě jsem si objednala plenky od Kisy, tak jsem zvědavá a moc se těším :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.5.11 16:41
M-a-j-a píše:
Na tuly tuly mají výprodej. Já už mám objednáno :oops: a to jsem řekla, že už žádné pleny nechci :oops:

Týjo, oni úplně ruší shop 8-o No úplně se nedivím, ono založit v našich podmínkách shop na takto drahých plínkách asi není moc šťastné :nevim: Ale je to škoda, jsou to pěkné plínky aspoň tak na parádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.5.11 16:46
asha píše:
Mas link na tuly?No my mame decak pidi, nevejde se tam uz ani psaci stul…

Asho, jdi do toho! :palec: Někdy je to s děckama záběr, to je jasný, ale to bych neměla ani druhé, kdybych se tím nechala vydeptat :lol: My teď taky řešíme, jak to bude s autem, máme ho sotva rok, tři sedačky se tam narvou, jedna teda bude muset být vpředu a já vzadu vprostřed mezi druhou velkou sedačkou a vajíčkem. Taťka má v druhém manželství 4 děcka (nejmladšímu je rok a půl, nejstarší 10) a jezdí Multiplou, to je už skoro autobus :lol: Nám se hodně líbí Peugeot 307 SW.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.5.11 16:53
ivuska.h píše:
M-a-j-a píše:
Na tuly tuly mají výprodej. Já už mám objednáno :oops: a to jsem řekla, že už žádné pleny nechci :oops:
Týjo, oni úplně ruší shop 8-o No úplně se nedivím, ono založit v našich podmínkách shop na takto drahých plínkách asi není moc šťastné :nevim: Ale je to škoda, jsou to pěkné plínky aspoň tak na parádu.

No popravdě normálně bych si je asi nekoupila. Jsou fakt šíleně drahé, není se čemu divit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.5.11 16:54
ivuska.h píše:
asha píše:
Mas link na tuly?No my mame decak pidi, nevejde se tam uz ani psaci stul…
Asho, jdi do toho! :palec: Někdy je to s děckama záběr, to je jasný, ale to bych neměla ani druhé, kdybych se tím nechala vydeptat :lol: My teď taky řešíme, jak to bude s autem, máme ho sotva rok, tři sedačky se tam narvou, jedna teda bude muset být vpředu a já vzadu vprostřed mezi druhou velkou sedačkou a vajíčkem. Taťka má v druhém manželství 4 děcka (nejmladšímu je rok a půl, nejstarší 10) a jezdí Multiplou, to je už skoro autobus :lol: Nám se hodně líbí Peugeot 307 SW.

My máme paugeota 307 break a jsme nadmíru spokojeni. Je tam spoustu místa a je pohodlný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.5.11 17:26

Je možný, aby po dvou spodních řezákách rostl ŠPIČÁK nahoře??? No nebo spíš dvojka :oops: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8651
3.5.11 18:04
Brunifid píše:
Je možný, aby po dvou spodních řezákách rostl ŠPIČÁK nahoře??? No nebo spíš dvojka :oops: :nevim:

Špičák těžko, spíš dvojka nahoře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
3.5.11 18:11

Ahoj,

prosím prosím o radu - s malým budeme jezdit často na víkend na chatu. Zatím jsme byli jednou a to s papírovkama :-? Já se jejich používání chci časem úplně vyhnout, tak se chci zeptat jak řešíte víkendy mimo domov? V čem ty pleny skladujete? Existuje nějakej veeelkej pytel? přebalujeme často.

Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.5.11 18:16
ivuska.h píše:
Brunifid píše:
Je možný, aby po dvou spodních řezákách rostl ŠPIČÁK nahoře??? No nebo spíš dvojka :oops: :nevim:

No jo, jsem zrovna předevčírem študovala růst zubů a psali tam, že jedničky dole a pak jedničky nahoře. Co je to za bordel, že by jí měla rašit nejdřív dvojka? 8-o

• Citovat
  • Upravit
8651
3.5.11 18:31
Brunifid píše:
ivuska.h píše:
Brunifid píše:
No jo, jsem zrovna předevčírem študovala růst zubů a psali tam, že jedničky dole a pak jedničky nahoře. Co je to za bordel, že by jí měla rašit nejdřív dvojka? 8-o

No prostě ne všechny děti jedou podle plánu… Klárka měla prvně jedničky dole a pak právě ty dvojky nahoře, vypadala jak upír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
3.5.11 18:50

Bruni: Mně vyrostly první zuby špičáky, mamka říkala, že jsem vypadala jako upír.;-)

A koukám, že se tu řeší počty dětí. :-) Tak do tohoto tématu nemám čím přispěti. :mrgreen:

asho: Ale pokud dáš hlasovat, jsem pro čtvrté. :wink: :palec:

Ad bydlení… Já to tu nenávidím, ale holt jsem si vzala chlapa s takovýmto bytem a dvěma úvěry… Kdysi u bývalého jsem si zvykla na barák kousek od Sázavy a ačkoli jsem dítě panelákové, tak bych nejraději domek. Ale to leda tak až do důchodu (= nikdy). :cry:

Mirii: Výhled je krásný. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí