Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Slunicko je super, mela jsem bambusky suchy za 4 hodiny
A konopky temer. Anavy uplne
Jen nedavam na primy slunce AIO a PULky.
Tak ja mela MS dvakrat po 9ti mesicich (kojila jsem plne 7 a 8 mesicu) a ted po 15ti (plny kojeni 12 mescicu).
A Iva ma nejakou novinku o ktery nevim??
Vcera jsem udelala najezd na SD…nakoupila latky a ted dumam, jestli neprihodit nejakou vlozku
Pliny uz asi brat nebudu zadny, B. to ma uz za par…i kdyz…
Tak na jednorázovky nemám co napsat, co jsem najela na látkovky, jednorázovku malá neměla na prdelce. Ale chvílema mám cukání to vyzkoušet, jestli mi to bude smrdět ![]()
Já MS nemám vůbec, asi to bude tou antikoncepcí (Azalia)? ![]()
A dneska jedeme plavat a pán by tam měl přinést fotky, co minule fotil, tak jsem děsně zvědavá ![]()
petka.konecna píše:
Tak já teda používám jedině pampersky, protože mají ty natahovací lepítky (nevím jak to napsat, asi víte).Z alan, nebo v happy bella to malé protíkalo kolem stehen. Z pampersek neproteklo nikdy nic.
Ale smrad je to příšerný to teda jo
Ty natahovací lepítka mají i Babylove a i eko plíny z Rossmana, ale ty to mají hůř řešené. Alany to nemají.
ivuska.h píše:petka.konecna píše:Ty natahovací lepítka mají i Babylove a i eko plíny z Rossmana, ale ty to mají hůř řešené. Alany to nemají.
Tak já teda používám jedině pampersky, protože mají ty natahovací lepítky (nevím jak to napsat, asi víte).Z alan, nebo v happy bella to malé protíkalo kolem stehen. Z pampersek neproteklo nikdy nic.
Aha, no ty jsem nezkoušela. Já jí kupuju jen ty co máme vyzkoušené a vím že se neoprudí, protože jsme měli od kohosik zbytek huggies a po těch byla hned červená jak pavián. Tak raději už neexperimentuju a kupuju jistotu (když eje to jednou za čas).
asha píše:
A Iva ma nejakou novinku o ktery nevim??
Co já vím, o čem ty víš?
![]()
ivuska.h píše:petka.konecna píše:Ty natahovací lepítka mají i Babylove a i eko plíny z Rossmana, ale ty to mají hůř řešené. Alany to nemají.
Alany uz pruzny lepitka maji, nepruzi teda tak, jako u jinych superpruznych, ale pevny nejsou.
ivuska.h píše:asha píše:Co já vím, o čem ty víš?
A Iva ma nejakou novinku o ktery nevim??![]()
Spis nevim, ne?
Se tady hazi dalsima mesicema bez MS…tak mne napadaji ruzny veci… ![]()
asha píše:ivuska.h píše:Spis nevim, ne?asha píše:Co já vím, o čem ty víš?
Se tady hazi dalsima mesicema bez MS…tak mne napadaji ruzny veci…
Asho Ivuška přece čeká mimi ![]()
M-a-j-a píše:asha píše:Asho Ivuška přece čeká mimiivuska.h píše:Spis nevim, ne?asha píše:Co já vím, o čem ty víš?
No to ja nevim!!! Jak dlouho? Ja se vzdycky ptam, co je novyho a vy, ze nic ![]()
Gratuluju! ![]()
asha píše:M-a-j-a píše:No to ja nevim!!! Jak dlouho? Ja se vzdycky ptam, co je novyho a vy, ze nicasha píše:Asho Ivuška přece čeká mimiivuska.h píše:Spis nevim, ne?asha píše:Co já vím, o čem ty víš?
Gratuluju!
Jé tak to mě vůbec nenapadlo, že to nevíš ![]()
M-a-j-a píše:asha píše:Jé tak to mě vůbec nenapadlo, že to nevíšM-a-j-a píše:No to ja nevim!!! Jak dlouho? Ja se vzdycky ptam, co je novyho a vy, ze nicasha píše:Asho Ivuška přece čeká mimiivuska.h píše:Spis nevim, ne?asha píše:Co já vím, o čem ty víš?
Gratuluju!
Jsme byli tyden pryc a ja nedocitala…
asha píše:M-a-j-a píše:No to ja nevim!!! Jak dlouho? Ja se vzdycky ptam, co je novyho a vy, ze nicasha píše:Asho Ivuška přece čeká mimiivuska.h píše:Spis nevim, ne?asha píše:Co já vím, o čem ty víš?
Gratuluju!
Dík
Jsem teď v 9. týdnu.
To vím, že jste byli pryč, ale myslela jsem, že v době, kdy jsme o tom povídaly, tak už jsi tady byla ![]()