Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
13.4.06 20:35

Holky, poradte z ktere vlny mam uplest kalhotky. Nesnasim kousave vlny, chtela bych, aby to bylo mekky.

Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
13.4.06 20:39

Určitě použij merino - když zalistuješ zpátky nebo koukneš na deníček na Rodině o plenkách, tam najdeš určitě nějaký kontakt, kde merino vlnu sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
14.4.06 00:13
Pimpa píše:
Jany, co si tak pamatuju (BM jsem měla loni pro holku), tak dost chytají pachy. Když v nich zkončilo hovínko a hned jsem to neodstranila, tak strašně natáhly a smrděly.....no jak to hovínko. A to pak kolikrát i po vyprání. Jediná možnost podle mě prát co nejčastěji. V tomhle směru mě udivujou Venta, vůbec nesmrděj (ale taky v nich nekončej hovínka!).

Tak já používám hlavně BMkalhotky. Po kakání vždy přepírám, byývají špinavý lemy, kluk je živej (20m). Po noci, kdy je v ních i 11 hodin je už nepoužívám ani po vyvětrání, nechávám na vyprání. Mám jich dost ks.

Někdy dávám na noc i PopoWrap s flanelovou nebo froté popo a ty nikdy tak nesmrdí. dají se znovu použít.

Co JSOU VENTA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.06 06:39

Ahoj Jany, já měla takto zatuchlé ručníky. Suché byly cítit normálně, ale vlhké páchly. No jo, prostě nestačily vysychat. Tak jsem je vyvařila, teda vyprala v pračce na 95 a byl klid. Myslím, že jsem k tomu přidala ještě perkarbonát, ale to bylo spíš na vybělení. Petra

• Citovat
  • Upravit
186
14.4.06 09:03
Michi píše:Co JSOU VENTA?

Ahojky :) ,

vento jsou popo polyesterky na druky :)

http://www.plinky.cz/…93c30ae3.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.4.06 14:12

Petro, dík za radu, zkusim je vyvařit, jen musim nekde sehnat praci prasek, protoze s Missivou se na 95 prat neda :( .

Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.4.06 12:51

Jany, když jsem prala s Missivou, nenapadlo mě, že by bylo zakázáno vyvářet. To oni ty nižší teploty myslej kvůli úspoře, spíš myslím, ne? No a určitě bych do předpírky dala Permon B. Petra

• Citovat
  • Upravit
1719
17.4.06 12:58

Hele a kdo máte ty Venta -podle obrázku nemají ty jakoby nohavičky jako mají třeba BM na sucháče, nám vždy hovínko skončí v těch nohavičkách (nebo lemech - jak to nazvat..), tak když je ty venta nemají tak bych se bála že to půjde ven..Jaké s nimi máte zkušenosti?

Já tedy ještě neobjevila kalhotky které by nám stopro vyhovovaly. BM kalhotky sice neprotekly nikdy, ale jak je vpředu takový ten lem se suchým zipem, tak je takový dost tvrdý a mačká bříško, navíc po delším nošení má Bianka vždy hrozně otlačené nožky a záda od gumiček a to i ve velikosti XL (která je prosím 12-15kg a ona nemá ani 9kg)
Nejlepší by podle mě asi byly Sandry na knoflíčky - jsou měkké, gumičky tak akorát, oproti Gemini kalhotkám jsou kvalitní - ještě se mi nikde neroztrhly, zapínání na knoflíky mi taky celkem vyhovuje - stačí pak popošít knoflíky jinam a ejhle velikost je změněna, ale taky nemají ty lemy a občas něco proteče a kakání skončí vždy až na okraji - takže jsou na kratší nošení, to je mínus oproti těm BM. Leda že bych tam ty lemy nějak přidělala, nebo že bych apelovala na výrobce??
Achjo já snad budu muset nějaké kalhotky vymyslet a vyrábět :-))
Prostě bych udělala hybrida Sander a Bm kalhotek - to by bylo úplně super

Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
17.4.06 13:36

Ahojky :) ,

Klaris, ty Sandry to jsou tyhle?
http://www.pleny.cz/…alhotky1.jpg

Já jsem s těmi Vento spokojená, mají sice trochu jiný tvar než popowrapky, ale sedí celkem dobře, s těma hovínkama nevím (Miška do plínek nekaká), pokud do nich dávám popolinky tak se ven nedostane nic, pokud dávám 4-covky tak na draka a tam je to taky v pohodě.

Jak popowrapky tak i ty Vento kalhotky jsem v pračce ještě nprala, stačilo jim jen přemáchnutí v ruce.

:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
17.4.06 14:19

Já jsem s Vento taky velmi spokojená. Hovínko se nám nikdy nedostalo dál než do pleny, takže v tomhle nemůžu sloužit :lol: . Ale kluk kadí dost často až po rozbalení, jen asi dvakrát třikrát pustil nálož do pleny a sem tam do ní ukákne. Jinak je peru v pračce, teď zrovna jdu přeprat růčo. Víc nevím co k nim říct, zkrátka jsou fajn..... :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.4.06 16:41

Ahoj holky,
tak jsem koupila testovací balíček BM a flanelovou :,-(u od popolini a chci se zeptat, jestli z Vás někdo zkoušel dál tu vkládací plenečku od popolini do kalhotek BM s klasickou čtvercovkou? Já jen, že mě napadlo, že ej to levnější než kupovat plenky BM, když jich stojí ve velikosti II. kolem 600, děkuji za odpověd Petra :P

• Citovat
  • Upravit
5846
17.4.06 16:52

Ahoj Petro, já používám na malého od narození BM kalhotky a do nich české čtvercovky - funguje nám to skvěle i bez pleneček :lol: - ty nemáme. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.4.06 17:00

A dáváš tam dvě nebo jednu? Já právě testuji v posteli, jak se mi to do toho všechno vleze a do těch kalhotek BM 5-7 kg ty dvě kalsické čtvercovky jsou moc do těch 7-9 v pohodě, jakou jsi ´měla velikost u nás se čeká tak kolem tří kil holčička, tak nevím někdo tady psal, že začal používat 7-9 kilo hned po narození, já je ted měřila a nepřipadá mi mezi S a M takovej ŕozdíl, teda to je pro mě fakt " hra vysokou holí" :-)) :D

• Citovat
  • Upravit
211
17.4.06 18:12

Ja to obcas pouzivam, do klasicke nebo frote 4-covky vkladam frote ci biofrote plenecku a je to dobry, v tech frote plenach super.
S kalhotkama neporadim, mam Popowrap M a zacali jsme od tech 5 kilo a doted (8,5) je to v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.4.06 18:40

No jsem zvědavá, zkusím to na tom našem prckovi všechno dohormady, ted jsem zkoušela na flanelovou plínu od popo dán kalhotky BM 7-9 a jde to, no ted už jen se dočkat toho malého uzlíčku termín je za 9 dní, tak uvidím, kdy se vylodí:-)) Za jakékoliv postřehy předem děkuji Petra :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure