Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Je Achdarku se mi ulevilo, ze jste spokojeny
Navic mne skodolibe potesilo, ze ze zadu nema Polinka tu hrivu tak bujarou! ![]()
Jo abych nezapomnela, pani z Las Vegas psala, ze bombardaky NEJSOU nalano…ale to sis urcite vsimla.
Co chrup? Neco? U nas furt nic… ![]()
Katy Jak jsi to vlastně vyřešila s plenkama na cesty do školky?
Neczuz no jelikož ELi teď zase tak moc nepije, tak dávám stále ty fuzzi bunz, jen teda místo konopných samodoma vkládaček dávám vv a tu tam pořádně pak ve vnitř roztáhnu od kraje po kraj a zatím drží. ![]()
Jo, ja hlasi, ze Mates vytahne z hrnku s brkem uz minimalne pul litru denne, spis vic, k tomu ma rano a vecer 1/4l mlika
Nemluve o tom, ze trochu vody ma pridany v prikrmu, aby to nebylo moc hutne (furt mixujeme). Ale zas byl dneska uspech 4× na prebalovaku cural, jsem docela cumela, ocividne mu to vyhovovalo, ze v tom pak neni.
čiči teda ten pije..........no Eli má ráno UM ze 180ml vody, pak má přsnidávku, oběd taky naředěnější, protož když je to hutné tak to nepozře, pak má ovykle zase UM ze 180ml vody, no a večer kaši, ale té sní tak ze 120ml vody. No a mezi tím čaj, vypije tak 200ml za den, někdy ani to né, někdy zase více. Jo a dnes mi počůrala golfáč při přebalování, taky se jí nějak zalíbilo čůrat když je rozbalená. ![]()
Cau holky,
vlnaky na fotkach boziiii
toz ja se tak tesim az mi prijdou…a na megerku takyyy
u nas s pitim na prd - chvilku brcko ucinkovalo a ted uz zase mala skoro nepije ![]()
jo a jinak to vase hnusny pocasi tady v CR
- se tu neda nic delat, pes trpi, dite trpi, ja trpim
sem se tesila jak procestuje aquparky,zoo apod.. a zatim tak velky kulovy ![]()
Mirii, u nas funguji bohuzel granulovana piti, bohuzel nikde nemuzu najit granulat od sunaru, ktery jako snad jediny neni slazeny a Mates ho pil. Sice mu to davam jen na obarveni te vody, ale stejne. ![]()
T. vypije tak 250 vody a k tomu 5 kojení, ředění příkrmů, takže sptřeba plenek děsná.
Pije vodu, je to spíš štěstí. Nejdřív jsem zkoušela kdeco, včetně šťáv kupovaných, doma dělaných, čajů… Všeho vypil 30 ml, tak mě to přestalo bavit a zkoušela jsem je vodu, bylo to nejrychlejší. Pak se chyt na Nuby brčko, to už dal 150 a na radu Katy jsem pořídila brčko sahající na dno a to je ještě lepší. Předevčírem už pil hospodě na obědě z normální skleničky s normálním brčkem. ![]()
tak ja granulovane nezkousela a asi ani nebudu - na Jersey nejsou, tak je jeste nehodlam dovazet
a navic je to hnus…ale lepsi hnus nez malo pit..to zase chapu.
Ja koupila hrnek co ma brcko az na dno a stejne se to nejak nechztlo -asi zkusim koupit jeste jeden jinej..a nebo fakt zacnu misto vody pouzivat nejakej sirup ![]()
Neno - jasné, vlňáky už jsou v lanolinu:-)
Zuby stále nic. A přitom už vypadají, že každou chvíli proříznou. Ale ten pocit mám už dva měsíce
Jaké jsou u Vás noci? Už zvíře lépe spí? Já jsem zvědavá, jaká bude dnešní noc. Už přes tři týdny zápasím se zablokovanými zády a nic „přírodního“ nepomáhá. Takže jsem dnes najela na UM a doktor udělal obstřik a napsal silná analgetika - kojit ted nemůžu. POli pila ochotně, tak uvidím, co bude v noci
Hlavně jsem zvědavá, jestli za 3dny bude chtít prso nebo ne. No uvidíme.
Ale na plenkách jsme poznala, že UM vypila víc než MM. Vše totálně durch. Uvidím, zda nebudu muset v noci přebalovat. Tak přemýšlím, jestli jí vůbec to moje MM stačilo.
Mirii - ano, počasí je fakt super. Jáí chci léto a sušit plenky venku. Doma mně to vůbec neschne, neustále tu mám dva sušáky prádla a nemůžeme se tu hnout.
Hlásím, že nám také včera dorazili vlňáky LA a jsou supeer ![]()
Neno patří Ti veřejný dík ![]()
Jinak ale Achdárku zírám, jak jsou Polince volná ta eMka
Já vzala L a prckovi jsou akorát (11 měsíců, 10 kg)
Neczuz, byli jste někde v té Lípě?