Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Oskárku - ona je Polinka hubená. Odhaduji, že má cca 7 kg. (Do poradny jdeme příští týden). A navíc pod nima měla jen konopnou Ellas house , která je fakt tenká.
To počasí je děs. já chci léto. A chci sluníčko, aby prádlo schlo. Zítra dopoledne bude muset Poli být v hnuskách. Protože furt ted běhám po doktorech, tak spotřeba AIO a kapsovek je velká a navíc nestíhám prát. Zítra přijde paní na hlídání a té jsem nic jiného než kapsovky nevysvětlovala.
Achdarek píše:
Zítra přijde paní na hlídání a té jsem nic jiného než kapsovky nevysvětlovala.
A vycpává si je sama?
neczuz píše:Achdarek píše:A vycpává si je sama?
Zítra přijde paní na hlídání a té jsem nic jiného než kapsovky nevysvětlovala.
Ne, má vše připravené ![]()
Reknete mi, jak je mozne, ze dite ma po noci skoro suchou plinu, vycura na prebalovaku neuveritelnou dardu, a pak mi tu lita s ho.nem prilepenym k zadku a je mu to naprosto sumak
Postradam v tom jakoukoli logiku ![]()
Potrebuju na postu, do knihovny a prsi. Prsi furt, vydatne a jeste, kdyz jsem z toho otravena, tak me manzel pouci, ze si nemam co stezovat, protoze co ty chudaci na Morave… Ja vim! Ale stejnak, fnuk ![]()
čičinka píše:
Potrebuju na postu, do knihovny a prsi. Prsi furt, vydatne a jeste, kdyz jsem z toho otravena, tak me manzel pouci, ze si nemam co stezovat, protoze co ty chudaci na Morave… Ja vim! Ale stejnak, fnuk
Tady taky chčije a chčije ![]()
tady zrovna teď nechčí,ale je to hnus.Jsem už třetí den doma zavřená a děti jen otravujou a otravujeou a vymýšlí a vymýšlí.Kdyby alespoň zasvítilo sluníčko,tak by bylo veseleji.Je to síla.Už vám došly megerky?
Efík píše:
tady zrovna teď nechčí,ale je to hnus.Jsem už třetí den doma zavřená a děti jen otravujou a otravujeou a vymýšlí a vymýšlí.Kdyby alespoň zasvítilo sluníčko,tak by bylo veseleji.Je to síla.Už vám došly megerky?
Neee… beeee… ![]()
U nás na Severní Moravě, Frýdek - Místek chcalo jen v noci, teď tu momentálně leze i sluníčko. ![]()
Čiči, já bych ty umělohmotný návleky i když jsou dobrý asi vrátila
kdyby to mělo aspoň trošinku bavlny v sobě tak neee, ale takhle určitě
A logiku v tom, že mu teda čůrání v plíně vadí a hovňajs ne, tak tomu teda taky nerozumím ![]()
Jinak u nás teda nechči, jen pořád fouká vítr a je teda mokro, páč chčilo celou noc. Ale od zítra by mělo být hezky, tak snad se dočkáme!!!!
O víkendu u nás probíhá zahájení lázeňské sezony, tak snad bude opravdu krásně a my si to užijeme
![]()
Katy Co to máš za úvaz? Já se snažím už pár dní Markétku na záda nasoukat, ale nejde mi to a nejde
. Markétka furt dává nohy k sobě a vypadává mi z kapsy.
Lenulo nic si z toho nedělej, mě to trvalo měsíc, než to bylo nositelné. ted se tam tomínovi líbí a ví, že nesmí snožovat, jinak se nikam nejde. JInak u Katy to tipuji na DH - double hammock, nebo tak nějak se tomu nadává. je to docela pohodlný úvaz pro nosiče. ale moc snadno se to neváže. necheš jít taky do Nosnic? už jsou tam z plínek skoro všechny ![]()
neczuz píše:
Lenulo nic si z toho nedělej, mě to trvalo měsíc, než to bylo nositelné. ted se tam tomínovi líbí a ví, že nesmí snožovat, jinak se nikam nejde. JInak u Katy to tipuji na DH - double hammock, nebo tak nějak se tomu nadává. je to docela pohodlný úvaz pro nosiče. ale moc snadno se to neváže. necheš jít taky do Nosnic? už jsou tam z plínek skoro všechny
A kde jsou na miminu nosnice? Určitě se ráda přidám
.
Je to uzavřené, pošli žádost Saxana22, já jí dám vědět, aby tě vzala. skupina se jmenuje Nosnice. Pozor, je to ale dost nakažlivé, krmě plenek začneš nakupovat i šátky. ![]()