Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Borisko a kadi uz nejak predvidatelne? Treba po ranu? Ja mela na tohle vycleneny dve kapsovky…jak se rano vzbudil, hned do nich…rychle schly, sly snadno vyprat, a byl v nich jen tu chvili, nez je zaneradil. Pak zpatky do normalu. Delala jsem to tak az do doby, nez zacly prikrmy a ty michany vejce trochu zatuhly.
ahoj!
no, to je pěknej špenát v plíně ![]()
byla jsem si pro vlnu a jsem naštvaná, poslali mi špatný odstín exclusive - samozřejmě ten blbej s úpravou superwash. takže budu reklamovat ![]()
další dva odstíny jsou ale v pořádku, tak zatím mám co motat.
zítra si jedu konečně do cipíska pro ty levné kikko bambusky ![]()
Katy, ale jo, docela ty vedra kupodivu zvládám v pohodě a cítím se prima
No v podstatě ani nějak nemám moc čas se pozorovat jako když jsem čekala Norbíka ![]()
Zuzi, kde teda bydlíš? Asi někde kousek od TP? Taky jdu dnes ještě doobjednávat Kikko u Cipíska ![]()
Pastelko, jj, bydlím v chlumci, to je kousek od teplic.
dneska mi dorazili další dvě disany
a už fakt nekupuju nic! (teda od NeNy ještě ty plínečky, ale už fakt končím
)
Se musím pochlubit, dnes mi došla AIO od Lucy z modrého koníka, mi jí šila, vypadá teda dobře, uvidíme jak bude fungovat, ale asích vrstev má až moc. ![]()
Čiči
Co ta vlněná vkládačka? Je k něčemu?
Sem hrozně spokojená s tou od Cuddle. Dávám teď na noc jen prefold a tu vkládačku, na to tenké vlňáky a drží to parádně.
Katy, vypadá moc pěkně. Neprovlhá ta bavlna nahoře?
JO a na MMB jsem našla přes víkend popoliny duha, 4 ks za 420kč i s poštovným, tak jsem je teda vzala a vypadají celkem fajn, kurnik to tak vidím že se zase vracím ke kalhotkovým plenkám. ![]()
Katy2 píše:
babo proč na hoře? Nechápu jak to myslíš
nemyslí baba jako svrchu?
Jo a já na noc dávám teď většinou jen disanu, twofold a dlouhou konopno bavlněnou od BI a super, ani se nepročůrá, no jen teda ona večer vypije 250ml UM a spí až do rána.
Jo a na to dávám vlňáčky Las Vegas
No jestli to myslí tak, tak zatím nejsou až tak otestovány, včera plína přišla, jsem jí jí teda vrazila na prdel aniž bych jí vyprala, jednou do ní cikala a za chvíli šla spát, ale jedno čůrání na plíně nebylo skoro vůbec poznat. ![]()
neczuz píše:Katy2 píše:nemyslí baba jako svrchu?
babo proč na hoře? Nechápu jak to myslíš
Díky za překlad ![]()
MYslím tu kytkovanou vrstvu. To je bavlna, ne? A když je pod tím pul, tak jestli to neprovlhává ![]()