Běhací pás - zhubly jste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9371
27.12.17 11:24
@janickaIII píše:
Máte nějaké typy, kde na netu najít sestavení (rozumného) jídelníčku zdarma (nebo za mírný poplatek). Myslím tím jídelníček zvladnutelny pro člověka žijícího ve střední evropě (suroviny, časová náročnost atd.) Díky

To jsem zkoušel a podle návodu to nefunguje. Ideální je jednoduše počítat kalorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.12.17 11:28

@janickaIII Já měla kostru od nutriční terapeutky a kalorie jsem si hlídala na kalorických tabulkách. Ze začátku bylo třeba vážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
27.12.17 11:50

Tak aby ti někdo napsal konkrétní zkušenost. Ano, zhubnout a vytvarovat postavu se dá. Chce to konzistenci a odhodlání. Já mám pás už několik let a zejména v zimě je využíván hodně. Když mám období, že na něj chodím alespoň obden a kombinuju to s umírněným jídelníčkem, pak pás umí úplné zázraky. Bez vůle a výdrže to ale nejde. Nejlepší je přitom koukat na televizi nebo si číst (mám na to takové udělátko na displeji, kam si dávám knížky), případně hudbu do sluchátek. Není nutné ani běžet, spíš si navol rychlou chůzi. Efekt stejný a dobře to udýcháš, alespoň na začátku. Takže za mě prst nahoru.
EDIT: k tomu jídelníčku - nic komplikovaného bych nevymýšlela. Omez bílé pečivo, přílohy a cukr. To úplně stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
24.1.18 19:42

Taky se hlasim ze pas bych nedala pryc ani omylem, na fyzicku super a pekne se mi vytvarovaly nozky, zadek a i bricho splasklo, navic me to bavi. A jídelníček - ja jen omezila sladke, smažené, a bile pecivo, a jim po 2-3hodkach, s zhubla sem o 20kg za rok a neco. Jo a ja si k tomu poustim muziku co mam rada sviznejsi a stridam běh a chuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
24.1.18 20:06

Jo a na pase davam tak 3-4km 2-3× tydne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie