Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Kopretinkaobecna jee tak to budes mit zkusenosti habadej![]()
chodila jsi s deckama plavat?? [/citace
Chodila s prvním… Hele, neže bych chtěla být dotěrná, ale dopisovat s anonymní se mi moc nechce
Ahoj nastávající maminky je tu nějaká mamina z okolí Lešan Břežan případně, Týnce nad Sázavou a Benešova na procházky s kočárkem a případně plavání s dětičkama. Maličké se nám narodí v červenci ![]()
@80katrin80 jeee taky se mi miminko narodi v cervenci. A bude to nase prvni detatko
S tim plavanim bych byla moc rada kdybych mela nejakou maminku se kterou by se dalo chodit…
Mejbelína
tak to je krásný já také čekám první určitě budu ráda:)
Ahoj, kopíruji sem dotaz z diskuze Krhanice:
Ahoj, máme možnost bydlení na chatě v Krhanicích, docela vážně o tom přemýšlíme, že se přestěhujeme… chtěla jsem se zeptat, jak se tam dnes, rok 2015, žije?
Jaká je tam škola pro děti, doprava, jestli je tam lékař, kadeřnictví, nebo se za vším musí klasicky dojíždět do Týnce, Jílového nebo Benešova.
Jo a jaký tam je internet ![]()
Prostě jak by se tam mladá rodina měla. Díký moc.
Bydlíme v Krhanicích, školka i škola tu jsou, myslím, že kvalitní. Autobusy a vlaky jezdí každou hodinu, lékař je tu myslím, jen pro dospělé, kadeřnice jsou tu dvě. Ale pořád je to vesnice s tim se musí počítat, ale je tu krásně ![]()
Ahoj @chelsea001 diky za odpoved. A co internet? Kam chodite k pediatrovi, kdyz maly stona?
Jak vybaveny je treba obchod v Krhanicich, a jake ma hodiny? Vis, abych nemusela sedat pokazde do auta, kdyz mi dojde mliko…
Nekde jsem cetla, ze zastupitelstvo je tam samy komunista, je to pravda? Na strankach obce nepisou stranickou prislusnost.
Jak jsou lidi na sebe mily? Tady v Usti nic moc…
ja vim, ze je to hodne otazek, ale pro nas by to byla velka zmena, ale to prostredi je tam moc pekne..
My mame wifi, obchody jsou tu dva, jeden vlastní vietnamci, otevřeno denně a sortiment široký, pak je tu coop. otevřeno denně kromě neděle, pediatricku mame v Tynci,3 km od Krhanic.
@fatin píše:
Ahojky, není tu někdo z okolí Čerčan? Před rokem jsme se přestěhovali do vesnice vedle a nikoho tu moc neznám.
Ahoj ja jsem ze Zajecic u pysel, mam 27.mesicniho chlapecka
Ahojky ozivuji konverzaci, je tu nejaka maminka z porici nad sazavou ci okoli?
Ahoj ja
Ahoj holky, hledám snažilky z okolí Kamenice, Jesenice, Popovice, Benešov, atd. Nyní na povídání o snažení, pak společné těhulkování a dále kočárkování
Bydlím na Želivci. ![]()
Ahoj, je tu někdo z Bystřice nebo okolí?? V květnu se stehujeme do Jarkovic a hledám kamarády pro děti (kluk 5 let a holčička rok) a pro sebe parťačku na výlety a třeba na návštěvy.
@80katrin80 ahojky,z brezan no vim ze jsou dolni brezany, kdyz sme tamtudy jezdili s nasima, jsi z tech dolnich nebo jsou i jine ![]()
@Kopretinkaobecna jee tak to budes mit zkusenosti habadej
chodila jsi s deckama plavat??