Bezdětná po čtyřicítce - jak zvládáte psychicky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
29.5.18 21:41
@Adra2 píše:
@karjak To je taky dobrá teorie, jednou jsem ji řešila s paní, co dělá regresní terapii. Ptala jsem se, proč si teda spousta miminek vybírá přinejmenším divný rodiče a některý rodiče si zase nikdo nevybere. A je to prý tak, že se do toho promítají minulé životy! Takže když je duše, která si potřebuje dořešit nějakej problém z minulýho života, vybere si záměrně takový rodiče, aby si jako „natrénovala“ to, co jí minule nešlo! :D Tak nevim, jestli to, že mám problém s početím potomka může znamenat to, že jsem třeba v minulých životech měla dětí dost a nevážila jsem si toho nebo jsem byla masový vrah nebo tak něco :nevim: Jistý je, že tyhle hypotézy člověk fakt neuslyší od bezdětných no :D

regresní terapie jsou podobné kecy jako jako na klinice Aktip k vykadění rakoviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
18.6.18 08:54

Update - od května se snažím domluvit konzultaci v Gennetu přes jejich úžasný formulář. Napiště později, termíny obsazeny. Tak další pokus. Odpovíme do dvou dnů. Týden a nic. Zkouším se připomenout, zase nic. Panebože, má tohle člověk zapotřebí, grrrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
18.6.18 09:02
@Adra2 píše:
Update - od května se snažím domluvit konzultaci v Gennetu přes jejich úžasný formulář. Napiště později, termíny obsazeny. Tak další pokus. Odpovíme do dvou dnů. Týden a nic. Zkouším se připomenout, zase nic. Panebože, má tohle člověk zapotřebí, grrrr.

Dnes se tam známá dovolala normálně a je objednaná k Dr. Jarošové na 10.9., což není zrovna dlouhá čekačka. Nabízeli i termín k Langerové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
18.6.18 09:37

@MartinaCV ok, jdu to zkusit, pochopila jsem to tak, že se musí přes ten formulář :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
18.6.18 09:38
@Adra2 píše:
@MartinaCV ok, jdu to zkusit, pochopila jsem to tak, že se musí přes ten formulář :think:

Ona volala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
18.6.18 10:00

@MartinaCV No ona tam je právě i možnost, že sami zavolají do dvou dnů, ale jaksi nic. Tak paní říkala, že mají formulář porouchaný :D Nicméně moje snaha je korunována úspěchem a jsem objednaná k Langerový na září. Moc sem na emimino nechodím a neorientuju se, hodíš mi odkaz k vám do Gennet skupiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
18.6.18 10:39
@Adra2 píše:
@MartinaCV No ona tam je právě i možnost, že sami zavolají do dvou dnů, ale jaksi nic. Tak paní říkala, že mají formulář porouchaný :D Nicméně moje snaha je korunována úspěchem a jsem objednaná k Langerový na září. Moc sem na emimino nechodím a neorientuju se, hodíš mi odkaz k vám do Gennet skupiny?

https://www.emimino.cz/…kovani/2177/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
12.10.18 14:56

Ahoj spolubojovnice, téma nám usnulo, tak ho zkusím probudit. Asi že se potřebuji vypsat, protože jsem se s tímhle zatím nesvěřila vůbec nikomu (ale zítra je v plánu stěhování nábytku, takže budu muset s pravdou ven před přítelem). Novinky. Po dovolené jsem měla začít stimulovat na KET. Čekám na MS, ta nepřichází, už je to podezřelé i na mě (neb mám delší cykly). Odhodlávám se zkusit test. Na záchodě v šoku zírám na dvě čárky. Že by měli pravdu s tím, že když to člověk nečeká, tak to přijde? (Dovolená… :-) Čárka sílí, ale nijak extra. Nyní bych měla být 6+5tt. Původně jsem jako srab chtěla jít na kontrolu až později, ale ze slabé čárky jsem trochu chytla nervy a tak jsem dnes dorazila na utz do Motola. Už jsem zažila jedno zamlklé těhotenství a proto se mi na utz vůbec nechtělo. Paní doktorka konstatovala: „Vůbec nic tam nevidim“. Divný, prolézala jsem totiž diskuze a ženský už v 7tt mívají gestační váček a někdy i srdíčko. Hlavou se mi honí katastrofické scénáře… zase zamlklý… nebo mimoděložní… někde mi to praskne a budu muset volat sanitku… nechci na laparoskopii :? HCG něco přes 300 (jak jsem byla ve stresu, tak jsem to zapomněla). Je to málo a vypadá to na neprosperující těhotenství. Další kontrola za týden. To tedy bude týden, uffff. Takže zázraky se asi nekonají. Jedinou výhodu to má, že se budu moct vymluvit, že nemůžu stěhovat ten nábytek :D Někde jsem četla, že člověku osud naloží právě tolik, kolik unese. Mně by asi stačilo naložit míň trablů. Slohově je tento příspěvek asi divný, ale to je proto, že jsem spolkla dva utrogestany a nějak mě to omámilo a rozveselilo :oops:
A co u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
12.10.18 15:12

Pred mesicem to bude rok co mi nevysel posledni transfer dvou embryii a uz jsem rekla, ze koncim. Ted mi tady kope nohama dvou mesicni princezna z prirozeneho poceti po 4 letech snazeni. Neverila jsem tomu prakticky az do porodu a rekla jsem to okolo az po prvni screeningu. Takze radim hod to za hlavu a hlavne klid,pokud to ma dopadnout dobre, tak dopadne a kdyz ne ani lezeni a hromada utrogestanu te nespasi. Prozatim tise gratuluju a drzim palce :-)

• Citovat
  • Upravit
429
12.10.18 15:19

@Adra2 Tak jsem se těšila, že z toho vyleze happyend… Třeba ještě jo! Občas jsem četla na diskuzích, že nebylo nic vidět a nakonec tam miminko bylo. U nás zatím každé těhotenství skončilo fiaskem, takže už jsme rezignovali. A teď přemýšlíme, co dál… Dej vědět, jak to dopadlo, budu držet palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
12.10.18 15:20

@kytkalenka Hurá, happyendy se přece jen dějí!!! Blahopřeju a ať se daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
13.10.18 08:34

@kytkalenka no tak to je povzbuzující příběh a moc gratuluju! Fakt je, že všechno nakonec nějak dopadne a nervováním si nepomůžu :-)

@karjak ach jo, to mě mrzí, mám dojem, že jsi tu před prázdninama zmiňovala, že to u vás vypadá nadějně… život je fakt divnej. Asi chápu tu rezignaci, v tuhle chvíli mi připadá, že než otěhotnět, tak bych spíš zvládla vyšplhat nějakou tu pěknou osmitisícovku, protože to se dá natrénovat, aspoň trochu ovlivnit… ale v pokusech o potomka člověk neovlivní vůbec nic, to můžu cvičit, cpát do sebe doplňky, meditovat a já nevím co ještě a stejně je to k ničemu.

Jinak děkuji za podporu, ráda bych prolomila smůlu, ale myslím, že to je v háji, takhle nízký hcg jsem při posledním nezdařeném těhotenství měla už v 5tt, teď už by mělo lítat v řádu tisíců, ovulace taky nemohla být později, neb si pamatuju datum početí (dovolená) :oops: Teď už hraju jenom o to, zda to nějak dopadne samo nebo se ve mně budou muset doktoři šťourat a modlim se, ať to neni to mimoděložní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
14.10.18 10:53

@Adra2 Na tohle nemohu napsat nic jiného, než že mne to mrzí a držím palečky, ať to dobře dopadne :( Ano, přijde mi, že někdy nás osud opravdu testuje, jak moc jsme odhodlané a co všechno vydržíme pro svůj cíl. Na druhou stranu, skoro u všech jsem vypozorovala pád na dno a pak najednou ejhle, zadaří se. Asi to potřebuje i psychika, nechápu proč, ale funguje to! Takže nevěš hlavu, přijmi ten pád i ten svůj úděl se vztyčenou hlavou, snad se to brzy samo vyřeší a tobě vyjde KET :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
15.10.18 11:19

Ahoj, tak hlásím, že včera se mi rozjela ms, takže jsem ráno musela naběhnout do Motola (a večer předtím se omlouvat šéfovi, že dorazím do práce později a kamuflovat proč), v děloze není nic a budou mi jen sledovat zda jde dolů hcg. Mám velkou radost, že nemusím na revizi. Taky jsem dostala výsledek pgs svého jediného embrya z minulé stimulace - moje potencionální želízko v ohni je k transferu nevhodné (aneuploidní či co). Takže já jdu tenhle ne úplně úspěšný den zajíst čokoládou (dobře, hned zítra začnu běhat) a skóre tomuhle tématu bude muset zkusit zachránit někdo jiný, já si dám asi od rozmnožování na chvilku pauzu, nějak mi došel dech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
15.10.18 11:40

@Adra2 A jéje, to mne moc mrzí :( Sakra. Ty čokolády si dej dvě, a navrch mléčný koktejl! Odpočiň si, bude lépe, aspoň, že nemusíš na revizi, to je dobrá zpráva. A víš co, zadařilo se jednou, třeba to samo klapne i podruhé, tentokrát ale v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí