Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Kelsey1 Já tě chápu, jak to myslíš ❤️. Až půjdu příště k dr., tak se zeptám, ale nevím, jestli bych fyzicky zvládala ještě víc silové zátěže. Už jen koupání syna atd. je pro mě náročné. Mám navíc jen pár kilo, které chci dát dolů. Nejsem žádný tučin
Pás jsem si pořídila kvůli tomu, že mě to baví a vidím v tom možnost pravidelnosti, což je za mě fajn. Nevím, jestli bych se donutila k jinému cvičení (pravidelně), když teda nepočítám nějaké protažení, což dělám denně.
@Hanča1234 já ne, ale dávám si před spalovač, asi k ničemu no a proteiny..
Co si tak načítám, nejlepsi je prostě silové cvičení a bílkoviny. Pas mám že mě baví, vypnu u hudbu, tak toho se vzdávat nebudu, ale asi to dám jen na 15 min na rozehřátí a spíš se pak zaměřím na tu silovku.
@lucynka25 já bych chtěla dát dolů tak 6 kg
Věřím že to dám i úpravou stravy a toho pásu. Když ne, tak to budu muset řešit jinak ![]()
@Hanča1234 píše: Více
Ono s dlouhodobou péči o člena rodiny je to jiné, než když máš vždy a kdykoli čas. Já bych si spíš zařadila nějaké fyzio cvičení, aby tělo kompenzovalo tu fyzickou aktivitu a sedavé zaměstnání.
Plus nějaký druh relaxace.
Dobrá strava a k tomu ten pás, když tě to baví
Šest kilo je dosažitelných.
Já bych na lačno teda běhat ani intenzivněji cvičit nemohla…
@Menton uvažovala jsem nad Jógou, ale musím mít čas. Teď mi od zítra začíná v práci školení a to se od PC urvu tak na nejnutnější věci.
Na lačno taky moc nefunguju. ![]()
@Hanča1234 píše: Více
Já si našla cvičení s fyzioterapeutem, jedenkrát týdně. Je super vypadnout ven, při tom HO se to hodí a nikdo tě u cvičení neruší.
Dřív jsem dělávala jógu, běh, kolo, plavání, ale tělo mě teď limituje..tak uvidím, zda se k něčemu po čase budu moct vrátit.
Zatím aspoň ta chůze ![]()
@Menton Já, mám blbou pracovní dobu. Většinou 9-17;00 + nebydlím ve městě, takže ještě cesta atd.. To, nevím jestli bych našla někoho kdo dělá fyzio, k večeru.
Určitě bude líp, uvidíš ![]()