Bezstresová výchova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13141
4.5.15 21:57
@Emet píše:
Moje dcera byla jednou v cukrárně s kamarádkou a dětmi, které si hezky hrály v dětském koutku, ale jenom do té doby, než se mezi ně vřítil chlapeček asi o hlavu větší a „hrál“ si s nimi tím způsobem, že je na střídačku okopával, nebo bouchal. Když už toho maminky těch mlácených dětí měly dost, tak slušně požádaly matku toho malého agresora, jestli by si ho nemohla usměrnit, načež ta je „uzemnila“ sdělením, že ona je zastáncem „bezstresové výchovy“ a její synáček si „pouze vytváří svůj prostor.“ :mrgreen:
Ještě posílám odkaz na ten vtip z tramvaje, ale jsou tam i jiné fakt dobré věci. :mrgreen:
http://outsidermedia.cz/…z-e-supliku/

Matka je zřejmě jedinec, jenž byl vychován tvrdě a v podřízené pozici. Nadále v tomto nastavení pokračuje, akorát teď je měkká na své dítě. Je toho dneska plný svět… Pak si takový chudáček malinkatý vezme pistoli a jde si udělat svůj životní prostor do školy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
4.5.15 21:59

Tak ja dnes sveho syna extreme stresovala, nechtela jsem ho nechat hrat si s odpadkovym kosem :D no dle me je to pekna blbost. Myslim ze s tim prisel i pritel z prace, ze pry kolega chce vychovavat dcerku pomoci vysvetlovani aniz by pouzil slova zacinajici na NE. Tak mu ten muj rekl jak ji vysvetli ze se sirkama si nesmi hrat a ze je to nebezpecne. Tak a bylo po diskuzi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
4.5.15 22:01

@Berousik Aha, tyjo, to opravdu někdo dělá?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
4.5.15 22:01

@Emet Jsem nervak asi bych tomu diteti sla take ukazat svuj zivotni prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
4.5.15 22:03
@sebaanez píše:
@Berousik Aha, tyjo, to opravdu někdo dělá?? 8o

Tady se dejou veci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
4.5.15 22:05

@Berousik Jezuskote! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
4.5.15 22:10
@Berousik píše:
Neni vam divny nick zakladatelky + pocet prispevku? To vidim na provokaci :think:

Normálně sem nechodím, nemám moc času, když tak občas jenom číst, ale měly jsme poslední dobou vícekrát v práci debatu na toto téma, tak jsem chtěla vědět, jestli tady nejsou maminky, které už s touto metodou nějaké dítě vychovaly a jak se jim to osvědčilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
4.5.15 22:11

@Eliskaxox Vymýšlejí ti lidi kraviny, stejně jako Nevýchova je blbost.

• Citovat
  • Upravit
13141
4.5.15 22:14

@nostress tohle přesně neznám. Ale zkoušela jsem Aldort, Nevýchovu (z neplacených videí). Nakonec jsme skončili v PPP s podezřením na ADHD rysy. Byla doporučena výchovná opatření a světe div se, dítě daleko líp funguje. Nevzteká se…
Mě se v tomhle směru líbí názory Jordánové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
4.5.15 22:15

@nostress spíš jsi chtěla napsat „nevychovaly“, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
4.5.15 22:16
@Eliskaxox píše:
@Emet Jsem nervak asi bych tomu diteti sla take ukazat svuj zivotni prostor.
:)

Příspěvek upraven 10.12.20 v 12:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
4.5.15 22:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
4.5.15 22:18
@nostress píše:
Normálně sem nechodím, nemám moc času, když tak občas jenom číst, ale měly jsme poslední dobou vícekrát v práci debatu na toto téma, tak jsem chtěla vědět, jestli tady nejsou maminky, které už s touto metodou nějaké dítě vychovaly a jak se jim to osvědčilo.

Fajn, jestli je to tak, v pohode. Ja jsem jenom krapet neduveriva, bo tu je to pomalu na dennim poradku ;)
Takze k tematu - souhlasim s vetsinou co razi nazor, ze bezstresova vychova je spis ku skode. Samo zadna sve dite nestresujeme cilene, ale pokud nechceme mit doma spratecky, tak je treba vychovavat, zakazovat a davat hranice - a to miru stresu s sebou nese. Pro obe strany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
4.5.15 22:19

@Anro Ja jsem zastancem klasiky :D napriklad v koupelne ho susim na pracce a nad ni je hned zasuvka kde je ta pracka zapojena. Tak mam 2 moznosti bud ho nechat se zabit nebo mu placnout prez ruku dokud mu to nedojde ze proste ne. No ja rozhodne volim tu druhou moznost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
4.5.15 22:22

@Emet Nebude znam matky co se nechaji od deti bit, hlava nehlava a s usmevem na rtech je prosi at to nedelaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí