Bio snažilky Brno a okolí

83
5.11.15 07:47

Bio snažilky Brno a okolí

Ahoj holky, hledám nějaké spřízněné dušičky, se kterými bych mohla probírat snažení o miminko v takovém trošku „zdravějším“ stylu :D takže bylinky, bio kosmetika a různé babské rady :) a tipy jak na to… Vždyť budeme žít za chvilku za dva, tak je potřeba se nad tím trošku zamyslet :srdce:

Jinak já beru už pár měsíců listovku a rybí olej kvůli omega 3… před dvěma měsíci jsem nasadila femigard a teď chci vyzkoušet před ovulací grep a po ovulaci ananas :D Budu ráda, když se připojíte. Krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5178
5.11.15 09:33

Výborným zdrojem omega-3 a -6 jsou chia semínka. Možná lepším než rybí olej.
Z dalších přírodních věcí mohu doporučit ořechy - zejména mandle a para ořechy, goji, lněné semínko, včelí mateří kašičku, mladý ječmen, maca. Plus existuje spousta ženských bylinek. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
5.11.15 11:50

Ahoj holky :-)… Helenko a grep a ananas maji jakou funkci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
6.11.15 07:33
@histep píše:
Výborným zdrojem omega-3 a -6 jsou chia semínka. Možná lepším než rybí olej.
Z dalších přírodních věcí mohu doporučit ořechy - zejména mandle a para ořechy, goji, lněné semínko, včelí mateří kašičku, mladý ječmen, maca. Plus existuje spousta ženských bylinek. :mavam:

Ahoj, děkuji moc za rada chia semínka určitě vyzkouším, ještě jsem je nikdy nejedla, tak pro ně dnes poběžím do zdravé výživy :D snad je budu umět upravit… ještě jsem se chtěla zeptat - ta mateří kašička podporuje možnost oplodnění? A k tomu mladému ječmeni - myslíš, že se může v menších dávkách i v těhotenství? :think: jsou na to různé názory… Děkuji moc a krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
6.11.15 07:36
@Lenisek87 píše:
Ahoj holky :-)… Helenko a grep a ananas maji jakou funkci?

Dobré ráno Leničko, tak posílám, co jsem vyčetla na stránkách www.mrnous.com o těch „funkcích“ grepu a ananasu :)

Grepy pomáhají na tvorbu plodného ovulačního hlenu. Plodný hlen v období ovulace by měl být hojný, táhlý, elastický. Umožňuje spermiím snadnější pohyb k vajíčku a delší životnost. Grapefruity se užívají v období 5 dní před ovulací až do ovulace. Je možné používat grepy čerstvé, nebo z nich vyrobit fresh džus. Kupovaný džus z koncentrátu bude mít malou účinnost. Užívá se 0,3 - 0, 5 l džusu na den.

Ananas podporuje uhnízdění embrya. 1 - 2 dny po ovulaci může žena buď začít užívat Bromelain v tabletách (po 5 dní) (Bromelain je enzym obsažený v ananase). Nebo může žena užívat čerstvý ananas. Vyřízne tvrdý střed ananasu, rozdělí ho na 5 částí a každý den jednu část sní. Začne také 1 - 2 dny po ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
6.11.15 08:08

Ahojky Helenko. Koukam, ze ty toho mas opravdu hodne nacteno, takto ja daleko jeste nejsem.. No vyzkousime a uvidime :-)… Spis si ted koupim ty kapicky cos mi radila a pak budu zkouset dale… Ale je fakt, ze mas urcite dobre a uzitecne rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
6.11.15 08:32
@Lenisek87 píše:
Ahojky Helenko. Koukam, ze ty toho mas opravdu hodne nacteno, takto ja daleko jeste nejsem.. No vyzkousime a uvidime :-)… Spis si ted koupim ty kapicky cos mi radila a pak budu zkouset dale… Ale je fakt, ze mas urcite dobre a uzitecne rady :-)

No, zkouším co dá… A i když to nezabere, tak to určitě neuškodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
6.11.15 08:37
@helena1985 píše:
No, zkouším co dá… A i když to
nezabere, tak to určitě neuškodí… [/citac

To urcite ne.. Ba naopak… Ja jsem cetla, ze se da pit i nejake tonikum(nevzpomenu si na nazev)je to takova zelena brecka, ne moc dobra, ale pomaha, jen je to dost drahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
6.11.15 08:46
@helena1985 píše:
Ahoj, děkuji moc za rada chia semínka určitě vyzkouším, ještě jsem je nikdy nejedla, tak pro ně dnes poběžím do zdravé výživy :D snad je budu umět upravit… ještě jsem se chtěla zeptat - ta mateří kašička podporuje možnost oplodnění? A k tomu mladému ječmeni - myslíš, že se může v menších dávkách i v těhotenství? :think: jsou na to různé názory… Děkuji moc a krásný den!

Chia se nijak neupravují, jen se nasypou do jogurtu, salátu, pití nebo čehokoliv a konzumují se :-)
Mateří kašička je přirozeným zdrojem ženských hormonů a používá se na podporu správné funkce cyklu. Mladý ječmen bych v těhu už spíš neužívala, ale to je čistě subjektivní pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
6.11.15 09:21
@histep píše:
Chia se nijak neupravují, jen se nasypou do jogurtu, salátu, pití nebo čehokoliv a konzumují se :-)
Mateří kašička je přirozeným zdrojema ženských hormonů a používá se na podporu správné funkce cyklu. Mladý ječmen bych v těhu už spíš neužívala, ale to je čistě subjektivní pocit.

Chia seminka papam treba jen tak, nebo to hodim do cajiku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
6.11.15 09:26
@Lenisek87 píše:
Chia seminka papam treba jen tak, nebo to hodim do cajiku..

Super holky, vyzkouším, jsem zvědavá, jak to bude chutnat… Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
6.11.15 09:49
@helena1985 píše:
Super holky, vyzkouším, jsem zvědavá, jak to bude chutnat… Děkuju

Jsem z toho zkousela delat i buchtu :-D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí