Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@jege píše:
Není důležité odpovědět na přímý dotaz, anebo přispět svou troškou do mlýna, důležité je si kopnout do zakladatelky nebo oponentů!Příspěvek upraven 27.05.21 v 11:26
Nic neuznávat a pouze útočit, to je takový společenský standard. Pak se nedivme, že osoba s penisem nemůže být muž a osoba s vagínou nemůže být žena.
@freeport píše:
Když už jsme tady u toho posuzování mamin na tomto fóru, ještě miluju tema peníze, kdy každá druhá rodina, ne-li víc, má nasetreno minimálně deset platu dopředu, diví se, ze někdo nemá statisicovou rezervu. A pokud dojde na nechtěné otěhotnění, nechapou, jak to, ze dotyčná nepoužívala minimálně dvojfazovou antikoncepci. Já zřejmě ziju v jiném světě, protože mě deti pijí slazeny minerálky, mají rady hranolky a rizek, nemuzu se dočkat výplaty a kondom jsem videla jen v obchodě u pokladny.
Tk mě vše z toho prijde normalni. Kondomy znám taky jen od pokladny. Ale trapné výmluvy na selhání antikoncepce jen ukazují na neschopnost.
@lilith1 píše:Čtyřleté batole, hm, zajímavé.
Taky jsem nechapala, znala jsem matku co davala snad 4 let batoleti velkou stamprdli piva, kdyz si ho sama davala skoro kazdy den.
@a12 píše:
ale tak jo, pridam taky neco..
kdyz se narodil mladsi syn, starsi (3) mel jeste plinu na noc, spis jen ze se tak citil lip, davno uz byl celou noc suchej, ale jeste chtel plinku, tak jsme dojizdeli balik..
no a ukladat sel chlap a v policce byly pliny mimina a jedna starsiho..
a rano koukam starsiho plina porad v policce a plinku na sobe mel.. no, tak jsem zjistila, ze mu tatinek narval plinu vel. 2prej se mu zdala nejaka mala
a jeste starsimu rikal, ze uz by tu plinu mit nemusel, ze uz je velkej a jsou mu maly
Snad jediný příspěvek v čtyřstránkové diskuzi, který je relevantní tématu!
![]()
@Aquarius79 píše: Čtyřleté batole, hm, zajímavé.
@Aquarius79 píše: Čtyřleté batole, hm, zajímavé.
To neznáš? 48 měsíční drobeček
. ![]()
@Midaku píše:
Diskuzi základ pro pobavení nad občasnými omyly.. Právě jsem omylem dala své 21mesicni dceři birell… koupila jsem si plechovku s nápisem Ledový čaj s broskví. Dceři jsem do flašky od Kubíka nalila asi čtvrtinu, zbytek dolila vodou. Pak jsem vybalivala nákup, šla na záchod… a až potom jsem se sama z plechovky napila. A hned poznala, že to fakt nebude ledový čaj. Kouknu na plechovku a tam Birell s příchutí ledový čaj s broskví… nechápu, kdo to vymyslel, fakt to na první pohled vypadá jinak.. no nechutnalo ji to, dala si jen hlt… bude to historka k rodinnému krbustalo se vam někdy něco podobného? Daly jste někdy omylem dětem něco nevhodného?
Mě to pobavilo a připojím se, dítěti jsem ve spěchu nasypala lupínky místo do skleničky s jogurtem do majonézy, takhle dokonale vyleštěnou skleničku ještě nemělo ![]()
@freeport píše:
Když už jsme tady u toho posuzování mamin na tomto fóru, ještě miluju tema peníze, kdy každá druhá rodina, ne-li víc, má nasetreno minimálně deset platu dopředu, diví se, ze někdo nemá statisicovou rezervu. A pokud dojde na nechtěné otěhotnění, nechapou, jak to, ze dotyčná nepoužívala minimálně dvojfazovou antikoncepci. Já zřejmě ziju v jiném světě, protože mě deti pijí slazeny minerálky, mají rady hranolky a rizek, nemuzu se dočkat výplaty a kondom jsem videla jen v obchodě u pokladny.
Jsi muj clovek
necetlas tu diskuzi, jak maminka plakala, ze jim po roce karanteny dosly uspory?
tybrdo, ta to taky schytala ![]()
@Aquarius79 píše:
Mohla ji brát z chlaďáku, tam člověk sáhne vedle snadněji, než mezi nápoji.
Presne, ja tuhle v M&S sahala po limče do auta a malem odfrčela s Ginem&tonicem ![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
Jsi muj cloveknecetlas tu diskuzi, jak maminka plakala, ze jim po roce karanteny dosly uspory?
tybrdo, ta to taky schytala
Cože, ona měla jen úspory na rok??
![]()
@freeport píše:
Cože, ona měla jen úspory na rok??![]()
Tak socka, no, co neumi hospodařit ![]()
@freeport píše:
Cože, ona měla jen úspory na rok??![]()
Chodím sem sporadicky, ale na jak dlouho by měl mít člověk úspory? ![]()
@unuděná píše:![]()
Si trochu protiřečíš ne? Tady dštíš oheň na ženský, který si dovolili vytknout zakladatelce, že chce dát dítěti ledový čaj, a teď chytáš za slovo i ty?
To má váhu.
Co že to s tím ohněm dělám? A hlavně ve kterém příspěvku?
@lilith1 píše:
Taky jsem nechapala, znala jsem matku co davala snad 4 let batoleti velkou stamprdli piva, kdyz si ho sama davala skoro kazdy den.
My dáváme pravidelně dítěti šampus - štamprli zředěnou vodou. Je to Martini Asti, takže sladké a moc mu chutná. Zatím mám zkušenosti, že děti, co ochutnaly alkohol doma, tak měly k němu rozumnější přístup, než ty, co se v pubertě najednou utrhly a zlily pod obraz Boží.
Staršímu jsem od určitého věku díval chutnat všechno - pivo, víno, whisky, koňaky, rumy, likéry, a dnes jako dospělý si dá max. pivo na žízeň nebo k jídlu.
Příspěvek upraven 20.03.25 v 20:37
Mohla ji brát z chlaďáku, tam člověk sáhne vedle snadněji, než mezi nápoji.