Blatná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4246
6.3.13 17:58
@palapa píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…Omlouvam se za OT, ale jsem ze Sedlice a mala se narodila 31.7.2011 :-D

Tak to jsi kousek, já jsem konkrétně z Buzic. A kde jsi rodila? Třeba jsme se potkali v porodce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
6.3.13 18:04
@Vertiline píše:
Tak to jsi kousek, já jsem konkrétně z Buzic. A kde jsi rodila? Třeba jsme se potkali v porodce :mavam:

Nene, ja ziju v Praze. Mala je Prazacka. Jinak cetla jsem denicek a ja sice nemela vyvolavany, ale trpela jsem 36hodin :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
6.3.13 18:12
@palapa píše:
Nene, ja ziju v Praze. Mala je Prazacka. Jinak cetla jsem denicek a ja sice nemela vyvolavany, ale trpela jsem 36hodin :-(

Tak to jsi to měla horší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
6.3.13 18:33
@Vertiline píše:
Tak to jsi to měla horší :hug:

A co uz umi vsechno malej??? Budu v Sedlici pristi tyden, ale nevim, jestli bych se dostala do Blatny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
6.3.13 18:38
@palapa píše:
A co uz umi vsechno malej??? Budu v Sedlici pristi tyden, ale nevim, jestli bych se dostala do Blatny.

Na vánoce syn začal chodit, umí plno věcí, akorát nemluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
6.3.13 18:39

Jinak kdyby to bylo odpoledne, tak bych se asi do sedlice dostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
6.3.13 18:44

My pred Vanoci :-(
Tak my akorat zvirata, jak delaji, mama, teta, tata, dej ji a ted ji bracha naucil KLUK :-D Klidne i odpoledne. Od ctvrtka budu k mani ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
6.3.13 18:57
@palapa píše:
My pred Vanoci :-(
Tak my akorat zvirata, jak delaji, mama, teta, tata, dej ji a ted ji bracha naucil KLUK :-D Klidne i odpoledne. Od ctvrtka budu k mani ;-)

Malej říká mama, tata, baba a ne ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
6.3.13 18:58

Jinak je v Sedlici nějaká nezahulená restaurace, nebo něco? Nebo máš jinej nápad, kam zajít na kafe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
6.3.13 19:45
@Vertiline píše:
Jinak je v Sedlici nějaká nezahulená restaurace, nebo něco? Nebo máš jinej nápad, kam zajít na kafe?

Prave jsem nad tim taky premyslela a nic nevymyslela :-( vim, proc tam nebydlim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
6.3.13 20:13
@palapa píše:
Prave jsem nad tim taky premyslela a nic nevymyslela :-( vim, proc tam nebydlim :-D

Taky netuším, přes Sedlici vždycky jen projíždíme, nebo zastavujeme na benzíně, ale jinak nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová