Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@palapa píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…Omlouvam se za OT, ale jsem ze Sedlice a mala se narodila 31.7.2011
Tak to jsi kousek, já jsem konkrétně z Buzic. A kde jsi rodila? Třeba jsme se potkali v porodce ![]()
@Vertiline píše:
Tak to jsi kousek, já jsem konkrétně z Buzic. A kde jsi rodila? Třeba jsme se potkali v porodce
Nene, ja ziju v Praze. Mala je Prazacka. Jinak cetla jsem denicek a ja sice nemela vyvolavany, ale trpela jsem 36hodin ![]()
@palapa píše:
Nene, ja ziju v Praze. Mala je Prazacka. Jinak cetla jsem denicek a ja sice nemela vyvolavany, ale trpela jsem 36hodin
Tak to jsi to měla horší ![]()
@Vertiline píše:
Tak to jsi to měla horší
A co uz umi vsechno malej??? Budu v Sedlici pristi tyden, ale nevim, jestli bych se dostala do Blatny.
@palapa píše:
A co uz umi vsechno malej??? Budu v Sedlici pristi tyden, ale nevim, jestli bych se dostala do Blatny.
Na vánoce syn začal chodit, umí plno věcí, akorát nemluví.
Jinak kdyby to bylo odpoledne, tak bych se asi do sedlice dostala…
My pred Vanoci ![]()
Tak my akorat zvirata, jak delaji, mama, teta, tata, dej ji a ted ji bracha naucil KLUK
Klidne i odpoledne. Od ctvrtka budu k mani ![]()
@palapa píše:
My pred Vanoci
Tak my akorat zvirata, jak delaji, mama, teta, tata, dej ji a ted ji bracha naucil KLUKKlidne i odpoledne. Od ctvrtka budu k mani
Malej říká mama, tata, baba a ne ne.
Jinak je v Sedlici nějaká nezahulená restaurace, nebo něco? Nebo máš jinej nápad, kam zajít na kafe?
@Vertiline píše:
Jinak je v Sedlici nějaká nezahulená restaurace, nebo něco? Nebo máš jinej nápad, kam zajít na kafe?
Prave jsem nad tim taky premyslela a nic nevymyslela
vim, proc tam nebydlim ![]()
@palapa píše:
Prave jsem nad tim taky premyslela a nic nevymyslelavim, proc tam nebydlim
Taky netuším, přes Sedlici vždycky jen projíždíme, nebo zastavujeme na benzíně, ale jinak nic…