Blbý život - tlačí mě, abych dala syna švagrové do PP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1519
18.10.18 11:41

Taky me tvuj osud dostal.Pokud bys byla z Teplic, klidne napis, zajdem spolu na kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
18.10.18 12:26

U švagrové to zavání alibismem. Chce prostě dítě hned a bez práce. Navíc pěstounské dávky nejsou zrovna nízké, tak by se jí to i vyplatilo.
Nedej se, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4170
18.10.18 15:03

Teda, silný příběh 8o Dokud jsi schopná se o syna postarat, tak bych ho do PP určitě nedávala. Myslím, že v dnešní době i s touto diagnózou můžeš mít před sebou spoustu let :kytka: přistupovala bych k tomu tak, že každý den, který spolu prožijete, je super, a hlavně… syn bude mít možnost strávit s Tebou co nejvíce času vám bude umožněno a tyhle vzpomínky mu zůstanou navždy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
18.10.18 15:16
@Anonymní píše:
Syn se naštěstí narodil po CS a na nitrilonu zdráv. Už je předškolák. Mně se žije hůř a hůř, ale na smrt to zatím není. Normálně funguji, zatím. Ale nemoci už se ozývaly. Naposledy měsíc ve špitále, ale syna chci vychovat a to bez PP. :,( proto mě to štve…

to vůbec. Ještě by měl pocit, že se ho vzdáváš a kdoví, co by mu vtloukali do hlavy. Tatínka už nemá, má jen tebe. Jsi pro něj tím nejdůležitějším a kdoví, jak dlouho tu budeš. Třeba švagrovou přežiješ, třeba ne, nikdo neví den ani hodiny. Bych švagrové vysvětlila, že vše zvládáš a kdyby došlo na nejhorší, tak ho stejně soud svěří rodině, takže o co jde. Ráda by přišla již k hotovému, a na tebe a syna nebere ohled…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.18 15:17

Děkuji moc za vaše slova. I když problémy mám, léky jsou dnes hodně dobré a výzkum jde dopředu. Verim, že jednou budu i babičkou. Jen holt trávím dost času po špitálech, jinak by to na mě nikdo nepoznal. Ale pomoc prostě potřebuju. Nevím, jestli nejsem sobec, ale syn je můj a chci si o těchto věcech rozhodovat prostě sama, když otce nemá. Donutil mne snad nemohou ne? Nejsem žádná fetka, nezodpovědná a tak.

• Citovat
  • Upravit
41603
18.10.18 15:19
@Anonymní píše:
Děkuji moc za vaše slova. I když problémy mám, léky jsou dnes hodně dobré a výzkum jde dopředu. Verim, že jednou budu i babičkou. Jen holt trávím dost času po špitálech, jinak by to na mě nikdo nepoznal. Ale pomoc prostě potřebuju. Nevím, jestli nejsem sobec, ale syn je můj a chci si o těchto věcech rozhodovat prostě sama, když otce nemá. Donutil mne snad nemohou ne? Nejsem žádná fetka, nezodpovědná a tak.

A odkud jsi? Nepotřebuješ s něčím pomoct? Kdyby jsi měla problém a potřebovala třeba právní radu, písni tady, tady hodně holek se v tom pohybuje, poradíme ti, jak budeme moci. Víš, že se tady pořádá každý rok vánoční kolotoč? písni mi do sz svoji adresu a zájmy malého a klidně budu letos tvým ježíškem, jestli chceš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
18.10.18 15:21
@Anonymní píše:
Jo jinak, švagrová chce dítě hned a nechce rodit. Prý by brala dítě od roku.

Odpovídáš si sama. Nedělej to, jak už tu padlo, co je na papíře, to platí, a jakákoliv ústní dohoda nebo příslib neznamená nic. švagrová očividně prostě chce dítě a naskytla se jí skvělá možnost, jak jedno sehnat bez roků čekání na adopci

• Citovat
  • Upravit
2950
18.10.18 15:23
@Anonymní píše:
Děkuji moc za vaše slova. I když problémy mám, léky jsou dnes hodně dobré a výzkum jde dopředu. Verim, že jednou budu i babičkou. Jen holt trávím dost času po špitálech, jinak by to na mě nikdo nepoznal. Ale pomoc prostě potřebuju. Nevím, jestli nejsem sobec, ale syn je můj a chci si o těchto věcech rozhodovat prostě sama, když otce nemá. Donutil mne snad nemohou ne? Nejsem žádná fetka, nezodpovědná a tak.

Nikdo té donutit nemůže! Je mi to líto, ze jsi tahle nalitla, ale je pravda, ze léky jsou na vysoké úrovni, jen je slabší imunita. Drz se. A nedej se. Myslím na Tebe a verim, ze se dočkas ze budeš jednou i babička. Hlidani v případě potřeby bych sehnala kdekoliv jinde než u svagrove - tu bych polud možno minimalizovala v kontaktech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
18.10.18 15:58

Nejsi žádný sobec, jsi prostě jen milující matka. Já bych taky se svou holčičkou chtěla byt do poslední možné chvíle, to je prostě normální, to je mateřství, to pouto ti nikdo nikdy nevezme, moc ti fandím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
18.10.18 16:03

A prozradis nám odkud jsi? Myslím, že mnoho lidi by ti rado pomohlo nebo koupilo něco malému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
18.10.18 16:20
@KaterinaDo píše:
A prozradis nám odkud jsi? Myslím, že mnoho lidi by ti rado pomohlo nebo koupilo něco malému
:palec: jasné, nápis odkud jsi a třeba najdeš kamosku atd
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.10.18 17:04
@Anonymní píše:

Mateřská láska není sobectví! A souhlasím s holkama - dítěte bych se rozhodně nevzdávala, resp syn by i to tak mohl, s jejic manipulací, klidně vyložit!
Sobec je naopak švagrová, které se nechce tahat s břichem, rodit a piplat! A chce synka v podstatě připravit a milující mámu! Dost možná, že by se jí líbily i pěstounské dávky, které nejsou zas tak nízké :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
19.10.18 06:06
@Anonymní píše:
Ahoj, normálně si nestěžuju, ale dnes mě to chytlo. Odmala to nebylo OK, dnes by se tomu říkalo týraní.
Ale co čert nechtěl, brzo jsem se svým prvním partnerem otěhotněla. Pak mi zjistili HIV. Ho, dostala jsem to od partnera, prvního. On zemřel, ale nas syn je zdravý.
Teď jsme jen spolu… No a přes diagnózu makám, ale pořád jsme na tom bídně. A to setrim. Syn je zdravý a šikula. Věnuji se mu moc, ale táta asi chybí. Navíc nevím, kolik času máme. Miluju ho, zatím VŠE zvládáme. Ale švagrová ho chce do PP. Protože mi ho teď hlídala, že jsem byla měsíc v nemocnici. Teď jsem v pořádku. Celá rodina je při ní. Že bych syna měla u sebe, ale nevěřím jí ani slovo. Však dnes i s nemocí můžu syna vychovat. Léčba je daleko. Také nemusím umřít na HIV, že. Můžu tu být desetiletí. Ale všichni mě tlačí do PP, že to bude snazší. Já nechci. Pomoc, co dělat? Děkuji e.

hele oni tě znají, ne my.
s HIV samozřejmě můžeš syna v pohodě vychovávat, ale jsi si jistá, že to jediný důvod, proč tě k tomu tlačí?
Nemáš nějakou kamarádku, které důvěřuješ, že by ses zetpala jí, jestli tě vidí jako normální schopnou matku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
20.10.18 13:01
@Anonymní píše:
Ahoj, normálně si nestěžuju, ale dnes mě to chytlo. Odmala to nebylo OK, dnes by se tomu říkalo týraní.
Ale co čert nechtěl, brzo jsem se svým prvním partnerem otěhotněla. Pak mi zjistili HIV. Ho, dostala jsem to od partnera, prvního. On zemřel, ale nas syn je zdravý.
Teď jsme jen spolu… No a přes diagnózu makám, ale pořád jsme na tom bídně. A to setrim. Syn je zdravý a šikula. Věnuji se mu moc, ale táta asi chybí. Navíc nevím, kolik času máme. Miluju ho, zatím VŠE zvládáme. Ale švagrová ho chce do PP. Protože mi ho teď hlídala, že jsem byla měsíc v nemocnici. Teď jsem v pořádku. Celá rodina je při ní. Že bych syna měla u sebe, ale nevěřím jí ani slovo. Však dnes i s nemocí můžu syna vychovat. Léčba je daleko. Také nemusím umřít na HIV, že. Můžu tu být desetiletí. Ale všichni mě tlačí do PP, že to bude snazší. Já nechci. Pomoc, co dělat? Děkuji e.

Smutný příbeh :? Moc mě mrzí co tě potkalo, švagrová je tedy pěkný sobec. Nechce se jí rodit tak využívá tvé situace a chtěla by ti vzít tvé dítě? Atˇsi porodí své, nebo pokud nechce rodit tak si může zažádat o adopci, případně si vzít do PP nějaké jiné dítě než to tvoje. Drž se a nenech se zvyklat, jak píšeš, můžeš tady být ještě hodně dlouho. Vždytˇani zdravý člověk neví kolik má času, nikdo neví co se může stát tak atˇse hodí rodina do klidu a místo hloupých řečí tě podporuje. Moc ti přeju abys vše zvládala ještě hooodně dlouho :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.18 15:46

Jo, snad jsem schopná matka. Jen jsem zase ve špitále. Už je syn zase pryč. Tentokrát u sestry, otázka zní, jak dlouho u ní bude moc být. Bojím se ho dát ke švagrové. Ve špitále jsem od pátku a je to tak nekonečné. Jinak jste milé, jsem z jČ, ale vážně nic neupotřebujeme. Jen jistotu, že syna vychovam, ale tu nemá nikdo.

Fakt dík, že to vidíte podobně.
Jo a asi budu jiná kytka, píšu z IP adresy špitálu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová