Bojím se - můj ex chce dceru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
28.8.15 16:23

Dekuji.. Ja bycch se nebranila ani stridave peci, pokud by bydlel blize a o malou se radne staral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.8.15 16:24

Myslela jsem, jestli bych nemmohla zajit za nejakou soc. pracovnici pro radu jak postupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
28.8.15 16:26

@luisa123 raději bych být tebou zašla za právníkem. Bude to stát sice nějaké peníze, ale budeš mít jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.8.15 16:28
@ynax píše:
@luisa123 raději bych být tebou zašla za právníkem. Bude to stát sice nějaké peníze, ale budeš mít jistotu

No, na to jsem take myslela, ale nevim jak se ceny pohybuji, preci jen nemuzu momentalne zaplatit nekolik tisic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.15 17:26

@luisa123 Promiň, že se do toho vkládám, jen jsem chtěla zmínit, že když si nemůžeš advokáta dovolit, soud ti ho ustanoví. Ale to je jen na soudní jednání, samozřejmě. Jestli potřebuješ konzultaci, asi to bude nutné cvaknout, nicméně ono je lepší cvaknout něco advokátovi hned, než se dostat do většího průšvihu (dělám v advokátní kanceláři, tak takových případů vidím hodně). Rozhodnutí je samozřejmě na tobě, ale kdybys chtěla, dám ti kontakt na dobrého advokáta v Praze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.8.15 23:12

@myska_na_mrazu Děkuji, mohla bych prosím vědět jak se pohybují ceny? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.15 12:43

@luisa123 Co vím, tak tenhle bere 2000 za hodinu konzultace plus DPH. Je to dost, ale nevím, jestli jsou v Praze levnější advokáti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová