Bojíte se taky o dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.10.14 23:42

@taibi Jo myslim to naprosto vážně za měsíc pojedem na týden k dědovi syn se moc těší. Pro mě jsou prarodiče nejbližší lidi v rodině. Asi je to tim, že já jsem nebyla znasilněna jenom dědou psala jsem, že i maminym přítelem. S maminym přítelem se snažim nevídat, ale dědu odstřihnout nedokážu ubližila bych jemu a on za svoji nemoc nemuže.

• Citovat
  • Upravit
552
5.10.14 23:45

Ja jsem naprosto v soku, deda zneuzil par deti, ale jinak pohodicka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.14 23:50

@taibi On děda pracoval v sokole s dětma. Problém je, že tyhle lidi to opravdu z dětma velmi dobře umí a děti je milují. Děda ani ve svých 80 letech nechápe, že se má oblect. Babička mu to musí říct, že nemuže běhat v tangách před náma. To samý on nemá pocit, že by dětem ubližoval. Jenom nepochopil, že jeho chování druhým ubližuje a že už je to za hranou. V přítomnosti dospělé osoby se to dá bez problému ohlídat.
Jiný případ byl z máminym přítelem ten byl dost brutální a znásilnil mě i na psychiatrii

• Citovat
  • Upravit
5473
5.10.14 23:55

Hm, úcta ke stáří, rodinné soužití, péče o prarodiče,… to jsou všechno hezké, ušlechtilé pojmy, ale spojení „děda mě sice zneužil, ale mám ho ráda“ tomu pak hned dává jiný nádech. Anonymní, to fakt nemůžeš myslet vážně. Jako děda může a matky přítel ne? Nechápu nic :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
5.10.14 23:57

Bojim se o ni porad :( kdyz na ni kouknu jak je malinka, pro me bude vzdycky moje holcicka a hlavou mi probehne myslenka, ze by ji mohl nekdo ublizit, tak ji pritisknu pevne k sobe. taky si zatim nedokazu predstavit, ze bych byla delsi dobu bez ni. uz ted vidim, jak ja budu jeji odchod do skolky snaset hur jak ona :mrgreen: nakonec budu na ni fixovana vic nez ona na me, ale doufam, ze na sebe bude v zivote tak opatrna, jako jsem byla ja v detstvi.
tak jsem rada, ze nejsem jedina, kdo ma takove obavy :oops: :mrgreen:

anonymni: mas dost :poblion: hlavne ze se o tebe dobre dedecek postaral ze

Příspěvek upraven 06.10.14 v 00:01

• Citovat
  • Upravit
1011
6.10.14 00:00

.

mne to prijde ujeté, at by děda byl jakkoli zlatej..tak bych s nim přerušila kontakt a me dite by nevidel…

Příspěvek upraven 06.10.14 v 00:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.14 00:01

@Samamama Ono je rozdíl v tom, že děda to udělal, když jsem byla hodně malá, přišlo se na to v mých 6 letech. Jenom málo si z toho pamatuji pak to šlo k soudu, kde dostal podmínku.
Mamy přítel to udělal v mých 12 letech a pak to z opakoval před rokem v 19 letech, když jsem byla na dně na psychiatrii. Než mě znasilnil podruhé na té psychiatrii tak jsem se i snim normálně stýkala. On mě tam přišel navštívit a takhle to skončilo

• Citovat
  • Upravit
mrs.gendy
6.10.14 00:10

Pred rokem v 19? tak to vysvetluje hodne. to je fakt stokrat horsi, nez kdyz se zneuzije dejme tomu batole, ktere se absolutne nemuze branit…
jeste napis, ze se ti to libilo, kdyz ses s nim normalne stykala a prijimala jeho navstevy. jak to vubec je mozny, ze za zneuziti nezletile dostal podminku a jeste kdyz byl brutalni??? preci musel soud vydat i zakaz styku :zed: to ti ma zrat kdo? kdyz uz tady chces nekoho krmit, tak si prostuduj trestni sazby devce, at maj tvoje lzi aspon trochu smysl…

• Citovat
  • Upravit
5473
6.10.14 00:12

Já v tom prostě rozdíl nevidím, to se na mě nezlob. Pro mě je naopak horší představa, že něco takového udělá vlastní příbuzný, než někdo relativně cizí. A horší je pro mě i zneužití malého, naprosto bezbranného dítěte (sice ses zjevně ve 12 a v 19 letech taky moc bránit nedokázala, ale možnosti tu už teoreticky byly). Máš samozřejmě právo na svůj pohled na věc, jedná se o tebe, ale těžko tvé smýšlení vysvětlíš ostatním, tedy mě aspoň určitě ne. Každopádně tě lituju, toto by se dětem (vlastně nikomu) stávat nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
6.10.14 00:16

Je to celé strašně divné :nevim: co zatím asi je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
6.10.14 00:17

@Neliska nejakej pohadkar s iq tykve :pocitac: :roll:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
6.10.14 00:20

Nebojim. Vim co maji v genech :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.14 00:20

@mrs.gendy Brutální byl mamin přítel. Děda dostal podmínky, protože mi bylo 6 a nebylo jistíé jesli se to stalo. A ty minule kauzi se nějak nepočítali, protože se stali za komunismu. A děda se obhajoval, že to bylo protože byl proti režimu. Soudní styk byl povolen pokud jeden z rodiču bude souhlasit.
@Samamama Tak on mamin přítel byl taky docela blízký člověk. A to první znásilnění jsem nějak akceptovala to druhý byla rána. A hlavně pak jsem já skončila na 3 dny v místnosti s videokamarou, kde jsem myslela, že se asi zbláznim. CElý tehle zažitek je něco, co těžce zkousávám. A přítel ho denně potkává v práci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.14 00:23

@Neliska Klidně mi nevěř bohužel se to stalo. Nemam důvod si vymyšlet. Psychické problému kvůli tomu mam a s přítelem taky neni náš vztah uplně normální.

• Citovat
  • Upravit
552
6.10.14 00:23
@Anonymní píše:
@Samamama Ono je rozdíl v tom, že děda to udělal, když jsem byla hodně malá, přišlo se na to v mých 6 letech. Jenom málo si z toho pamatuji pak to šlo k soudu, kde dostal podmínku.
Mamy přítel to udělal v mých 12 letech a pak to z opakoval před rokem v 19 letech, když jsem byla na dně na psychiatrii. Než mě znasilnil podruhé na té psychiatrii tak jsem se i snim normálně stýkala. On mě tam přišel navštívit a takhle to skončilo

Sorry, ale podle me mas velky problem, evidentne mas pocit, ze tyhle veci jsou normalni… je mi lito, co se Ti stalo…ale zrejme Ti vubec nedochazi souvislosti…Tvuj deda Ti moc ublizil na cely zivot, bohuzel Tys to vubec nepochopila…je to proste pedofil, ne hodny dedecek, ktery miluje deti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová