Bojíte se taky o dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mrs.gendy
6.10.14 00:25

Vsak mluvim o tom pritelovi. dvakrat te znasilnil, pises ze byl za to pred soudem. jednou to bylo ve dvanacti a podruhe na psychine v 19. jak mohl mit tenhle clovek povolenej styk s tebou. a jak mohl vyvaznout jen s podminkou? tohle chci objasnit.

kdybys mela psych. problemy, tak bys nenechala toho ´´dedu´´ stykat se s tvojim ditetem. to ti snad v ustavu taky vysvetlili, ze ti ublizil. pokud bys mela takovou ujmu, tak o tom rozhodne verejne nezblechtas. pritel to nevi, ale na netu valis…

Příspěvek upraven 06.10.14 v 00:28

• Citovat
  • Upravit
sissi79
6.10.14 00:27
@Anonymní píše:
@Samamama Ono je rozdíl v tom, že děda to udělal, když jsem byla hodně malá, přišlo se na to v mých 6 letech. Jenom málo si z toho pamatuji pak to šlo k soudu, kde dostal podmínku.
Mamy přítel to udělal v mých 12 letech a pak to z opakoval před rokem v 19 letech, když jsem byla na dně na psychiatrii. Než mě znasilnil podruhé na té psychiatrii tak jsem se i snim normálně stýkala. On mě tam přišel navštívit a takhle to skončilo

Chapu dobre ze ti ma byt 20 a uz mas syna a dceru.. bylas na psychiatrii.. a nezmenili ti leky? Bo nevysadili? :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.14 00:27

@mrs.gendy To byl děda, kdo byl odsouzen ne mamin přítel na to nemam sílu ho žalovat. Hlavně nechci aby to věděla moje máma.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.14 00:28

@sissi79 Mam syna. Proč by mi měli měnit leky

• Citovat
  • Upravit
sissi79
6.10.14 00:29
@Anonymní píše:
@sissi79 Mam syna. Proč by mi měli měnit leky

V uvodnim prispevku mluvis o moji holcicce ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.14 00:31

@sissi79 To nejsem já

• Citovat
  • Upravit
mrs.gendy

Takze je ti dvacet, pred rokem jsi byla jeste na psychine, ale uz mas dite s pritelem i pres to, ze te pred rokem znasilnil mamin nabijec. opet. ty nemas silu ho zazalovat, ale mas zaludek na to, vozit kluka k pedofilovi…
a co bylo dal andersene??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2559

@sissi79 to není jedna a ta samá, co jsem tedy pochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
6.10.14 00:33

Takze deda zneuzil svoji vnucku, tedy krome jinych deti jeste, a babicka s nim normalne zustala? Proste zili spolu stastne az do smrti…neee, fakt to nemyslis vazne, to neni mozny!!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
6.10.14 00:34

Anonymní, já ti nechci nějak ublížit, ale jestli si vymýšlíš, chápeš, že tím ubližuješ maminkám, co se o své děti bojí? Uvědomuješ si to? Z tvého stylu psaní jde strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.14 00:35

@mrs.gendy Syna jsem měla v 18 s přítelem. A to jsem se přestala stýkat s mamin bývalym přítelem. Mam už od svých 16 let velké psychické problemy. A po narození syna se to vyhrotilo natolik, že jsem loni byla 5 měsíců hospitalizovaná. A během té doby máma z toho byla neštastná a řekla to svýmu bývalýmu příteli. A ten mě přišel navštívit. A tohle se stalo.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
6.10.14 00:36
@Neliska píše:
@sissi79 to není jedna a ta samá, co jsem tedy pochopila

No ale pohadky nadherne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
mrs.gendy
6.10.14 00:37

Jo a jeste chci dodat, pokud je ti dvacet, jak jsi tu naznacila, tak si precti, do kdy tady byli komunisti :mrgreen: :mrgreen: chybicka se vloudila ze
pokud by bylo nahlaseny znasilneni opetovne u cloveka, ktery ma uz cejch z minulosti, tak by to neproslo. a kterej dobracek z tvejch rodicu povolil styk??maminka… :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.10.14 v 00:39

• Citovat
  • Upravit
sissi79
6.10.14 00:38

FAKE :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.14 00:38

@taibi Bohužel je u nás všichni ze strany dědy tak že babička i táta bohužel nechtějí připustit, že se to mohlo stát. Myslim, že by to psychicky neustáli. A tvrdí, že to byla moje máma, kdo je hysterka a celý si to vymyslela. Já jsem v poslednim roce snažila s tátou o tom mluvit. Protože mam nevlastní segru na kterou táta nemá čas a dává jí ke svým rodičum. A řekla jsem mu, že si nemyslim, že to je vhodný. A táta řekl, že přehánim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová