Bojíte se taky o dítě?

Anonymní
5.10.14 22:32

Bojíte se taky o dítě?

Ahoj maminky, nevím, jestli jsem v tom sama, ale stejně se zeptám. Všude je toho tolik. Unesené děti, znásilněné apod. Máte taky strach o své děti. Já jen při myšlence, že by se něco stalo mojí holčičce, blázním, Vždycky jsem si říkala, že je to na velkých městech, a že my na vesnici jsme v klidu. Ale je to prostě všude. Dá se nějak bránit??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
5.10.14 22:34

Řekla bych že se dá bránit antidepresivy. Já vidím nebezpečí všude když mě chytne slabá chvilka.

EDIT: AD samozřejmě ze srandy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
5.10.14 22:35

Bojím, ale nemyslím na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.10.14 22:36

Já se bojím spíš nemocí. Když to na mě přijde, dávám si magnézko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
5.10.14 22:36

Nevim, kdo by se o ne nebal… Boji se kazdy, kdo sve deti miluje, to je normalni ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
5.10.14 22:38

Bojím, strašně se bojím, ale zatím je malá a tak ji mám pořád pod kontrolou, tedy popř. babičky či MŠ, ale to je zatím v pohodě, šílený to bude až bude starší, nevím nevím, jak já jí někam pustím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.10.14 22:38

Ahoj, tak já se taky hrozně bojím o své dva kluky. A myslím, že i většina normálních maminek. Ono je to totiž normální. Moc je milujeme a nechceme aby se jim něco stalo. Od té doby co jsem otěhotněla, mám strach o dítě… a prý to nikdy nezmizí :).. musíme se s tím naučit žít a hlavně naučit naše děti, aby na sebe dávali pozor, protože vždycky s nimi nebudeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
5.10.14 22:39

Ty můžeš to ovlivnit jenom do určitý míry. Znasilnění se stávají většinou v rodinách. Nemužeš ovlivnit to, kde nejsi. A tim, že se nervuješ tomu přejdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
5.10.14 22:41

Ja jsem o level vyse :) bojim se i o sebe a to ne z duvodu vlastni sebestrednosti, no vlastne to asi je druh sebestrednosti ;), predstava, ze moje dite vyrusta bez vlastni maminky :nevim: nedavno to umocnila ta autonehoda pri niz byla sedmileta holcicka svedkem smrti maminky. To se mnou krom tech hruz pachanych na detech, taky slusne mava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.10.14 22:41

Tohohle zatím ne, jelikož jsou ve věku, kdy sami nikam nechodí, až budou, asi mi z toho hrábne :roll: zatím jen šílím při každé zvýšené teplotce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
5.10.14 22:44

Nějak nechápu ten dotaz. Jak jako bránit? Stát se může cokoliv, kdykoliv a kdekoliv. Jinak teda otázka, zda se bojíme o své děti, je docela hloupoučká - kdo se o své děti nebojí…? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.14 22:45

Jako není to, že bych psychovala. Ale jen při pomyšlení, že by nějaký… mojí holčičce jen zkrivil vlásek, bych vraždila!!!
Hlavně se třeba ve školce stalo, že chlapeček odešel domů a učitelky to nezjistily, až zavolali rodiče, že je doma. Dvorek je velký, kdyby tam nějaký pedofil chodil a děcka si hrály u branky, učitelky by to ani nezjistily. Už jsem si říkala, že si asi budu stěžovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.14 22:46

Jistě bojí, ale někdo to třeba neřeší.

@lulinaaa píše:
Nějak nechápu ten dotaz. Jak jako bránit? Stát se může cokoliv, kdykoliv a kdekoliv. Jinak teda otázka, zda se bojíme o své děti, je docela hloupoučká - kdo se o své děti nebojí…? :roll:
  • Citovat
  • Upravit
6160
5.10.14 22:48

Co má být, to bude. Osud..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
5.10.14 22:49
@Anonymní píše:
Jistě bojí, ale někdo to třeba neřeší.

A co bych jako měla konkrétně řešit? :D s brokovnicí na úchyláky jít legálně nemůžu, tak jako spoustu podobných věcí :pocitac: samozřejmě vím jak jsi to myslela… Neber to jako rýpání :* holt jiná doba. Musíme se naučit s tím žít, spoustu věcí neovlivníme. Taky bych nejradši děti měla celý život pod křídlem, ale bohužel :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová