Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jane-e to je pravda ženské by prostě být sami neměli na to má být zákon…:)
@Oňulínka to je nepříjemné. napadl mě dát zvenčí nějaký kamerový systém jestli se tam krade…já mám na dveřích 2 zámky ten obyčejny a ten horní…
@sagittarius sny mám taky děsný ale ráno už na to asi nemyslím…a rychhle na to zapomenu…přijde mi že mam sny jako hyckock…:D
@jane-e to já taky a už tet na to ani nechci myslet a to jde až v neděli na noční ![]()
@SussieS
s tou sprchou a fénem to mam stejně…ale dveře zavírám…jinak bych skrz ně pořád čumákovala…:D
@cher jo tady to taky nevipadá nijak hororově vše je téměř nové…sousedi všude…:)
@Ter85 ty kráso…a myslíš že duch muze i ublizit???já bych v takovém bytě nebyla ani minutu…
@Ter85 a projevilo se to hned jak jste se nastěhovali nebo po nějaký době…byldim tu pul roku a zattim nic…:D
@puntice to jo a ty ses v tom domě naebála???…mě by po takové zkušenosti asi odvezli ![]()
@wiki čiki se mi libi jak kazdemu zvlast odepisujes
no jako ja jsem u nas na vesnici bezne chodila v noci nebo jezdila na kole domu..jak uz jsem psala, bydleli jsme vyslovene na „samote u lesa“ a od vesnicky pod nami k nam vedla cesta dlouha 3 km bez jedine lampy, vsude kolem stromy a kdyz svitil mesic tak jsem vzdycky mela pocit, ze vidim divny veci, ale to byly ty ruzny stiny od vetvi a tak, ale docela psycho
no ale byla jsem zvykla to chodit a ani mi to nejak moc neprislo, ale ted kdyz na to vzpominam tak to nechapu, bydlim tretim rokem v praze a uz si neumim predstavit, ze bych tu cestu jeste mela jit nekdy v noci sama.
ale takhle doma v byte se teda nebojim:-) prave proto, ze vim a i slysim ty sousedy
treba jako na baraku sama ten strach chapu…
a jinak horory i ufony a ruzne zahady mam rada taky a pravidelne ctu krimi apod. ![]()
@budi je vidět jak to každý vnímá jinak…já bych se u lesa zbláznila ![]()
@dendule4 no to já mám uplně totžně a u lampičky většinou zustavam ![]()