Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj zdravím chtela bych se zeptat jsem těhotná 15 tyden to je něco málo o me jsem velký hypochondr a uz několik měsíců mam bouličku na krku na hmat ji neucítíte jde pouze videt.. zde přeložím foto… chci se zeptat co to je? Jestli se mam bat uz nevim komu se svěřit
@5342 píše: Více
tak snad chodíš k lékaři na kontrolu, tak jak nevíš, komu se svěřit.
Může to být zduřelá uzlina po nemoci či nachlazení, která se drží dost dlouho poté a není nijak nebezpečná. Každopádně, konzultací s lékařem se nic nepokazí a určitě to psychicky i prospěje.
@vokishka ono je to tak ze má lékařka me nikdy nevyšetřuje… vždy když za ni jdu nikdy me neprohlédne i když si za tím stojím.. ovšem spoustu dalších lidi který k ní chodí mají stejný nebo i jiné problémy … a též si hledám nového doktora ale bohužel kolem mě poblíž žádný nenabírá ![]()
Jako že přijdeš k lékařce s jediným problémem - boulicka na krku - a ona řekne - ne, já se na ni nepodívam?
@ugluk neni to tak uplne
Neřekne primo nekouknu se na to ale ani se nepodívá… proste jednoduše se me pta zda nechci neschopenku ovsem tam nechodím kvůli neschopence kdyz se zeptám zda se mi může na to podívat tak se nepodívá a stále sedí na křeslu a napíše mastičku …vubec se nestará o lidi a všechny koho znám jen odbyji aby je nemusela vyšetřit
Na ORL ti ji okouknou sonem. Přijde mi to jako uzlinka. Do 1cm se většinou s nima nic nedělá. Musí být hladká, kulatá, pohyblivá. Může to být po nějakém zánětu kolem -zub, krk, rýma, dutiny, ucho,…