Bráchovo děti - zákaz návštěv

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6021
17.8.17 07:22
@LimitedEdition píše:
Ale já je tím nevychovávám, jen se mi nechce je napomínat a stokrát vysvětlovat, že jsem jednou tak starší a husy jsem s nima nepásla. A ony si to nějak osobně neberou ani se neurazí, prostě ví, že v tu chvíli mají hodit zpátečku. Když přestřelí tak se ještě omluví. A ano, moje dítě když je třeba tak také usměrní. Ale ony zase nejsou takové cholerické megery jako já :mrgreen:, takže spíše jen zvýší na malou hlas když už to zavání nějakou katastrofou. Ale holky jsou to zlaté a moc hodné jen to s nimi občas tříská :lol: A stejně mi často říkají, každá zvlášť, že jsem její nejoblíbenější ségra a když můžou tak u nás smrdí od rána do večera a samy se nabízejí s pomocí s malou nebo domácností. Miluju je, když občas lituju, že jsou už tak velké, že je nemůžu ohnout přes koleno puberťáky :lol: A když bude třeba tak ten lepanec dostanou i ve 30 :lol:

My dvě máme tak rozdílný názor na výchovu, že už to víc ani nejde.
Neumím si představit mlátit pubertální děti, natož starší lidi. Pochopila jsem to tak, že „lepance“ u vás asi nahrazují komunikaci, a to mi nepřipadá jako vhodný vzor. Jak myslíš, že se holky budou chovat k ostatním, když dospějou do pozice síly? (Nevím, kdy se tak stane, když předpokládáš, že ještě ve 30 se nechají mlátit…) A co když tam nedospějou včas a najdou si partnera, který s nimi bude „komunikovat“ stejně? A jim to dokonce bude připadat normální…?
Nevím… :nevim: snad víte, co děláte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová