Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mně vždycky pomohl Duofilm, potřít ráno a večer a přelepit náplastí ![]()
Na bradavici med a přelepit náplastí, na kterou kápneš ocet. Měla jsem hnusnou velkou rozlezlou bradavici, léčila ji Duofilmem, kterej ji vždycky jen rozežral do živa, až mi máma poradila tuhle metodu a za pár dní bradavice odpadla úplně celá.
Mně taky pomohl vlaštovičník. Já jsem měla na patě a na ruce palci. Sice to trvalo dlouho, ale pomohlo to a od té doby mám pokoj. Je to tak ze 5 let
@Kuba123 píše:
hlíva ústřičná?v jakém stavu máš na mysli?
tabletky,dcera mela bradavici na ruce ,vzdy jsme ji odstranili a zas se vratila a az ta hliva nam pomohla,behem 7dnu se zacala ztracet a do 3tydnu nemela nic
jak už holky psaly, vlaštovičník
to je na takové potvůry skvělá bylinka ![]()
Tak dcera 10 let má bradavici na chodidle.Léčíme už třetí měsíc a zatím nic nepomáhá
.Chodíme každý týden na kožní na dusík,děnně mažeme vlaštovičníkem a ještě máme kapičky verumax.
@Neluška píše:
Tak dcera 10 let má bradavici na chodidle.Léčíme už třetí měsíc a zatím nic nepomáhá.Chodíme každý týden na kožní na dusík,děnně mažeme vlaštovičníkem a ještě máme kapičky verumax.
zkus tu hlivu
pomuze,my meli to same
určitě zkusíme,hlíva prý je výborná,a i kdyby nepomohla,tak neublíží a je tělu prospěšná.Včera jsme poprvé aplikovali ten wartner,měla jsem ho doma,tak jsme ho prubli.Přemýšlím,že bych k tomu potírala i tím vlaštovičníkem,ale nevím jestli to nevadí
.To by bylo aby jsme se jich nezbavili ![]()
Dobry vecer, rada bych se zeptala jak postupovat s bradavici dale. Trapi me kolem nehtu na ruce. Tekuty dusik? Pres pul roku a nic, ani zadna bolest pri vypalovani. Zkusila jsem cesnek v octu.. zmizely mi cerne tecky a to vse.. porad tam je, ale bez tecek.. co s tim? Mate nekdo takovou zkusenost? Diky
@Amoletka Když jsem byla mala měla jsem bradavice hodně na rukou. Pomohl jen vlastovičník. Roste všude.