Bradavice - co pomůže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
276
16.5.12 12:42

hlíva ústřičná?v jakém stavu máš na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
16.5.12 12:50

Ahoj, mně vždycky pomohl Duofilm, potřít ráno a večer a přelepit náplastí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
16.5.12 12:51

Na bradavici med a přelepit náplastí, na kterou kápneš ocet. Měla jsem hnusnou velkou rozlezlou bradavici, léčila ji Duofilmem, kterej ji vždycky jen rozežral do živa, až mi máma poradila tuhle metodu a za pár dní bradavice odpadla úplně celá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.5.12 13:03

Mně taky pomohl vlaštovičník. Já jsem měla na patě a na ruce palci. Sice to trvalo dlouho, ale pomohlo to a od té doby mám pokoj. Je to tak ze 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
16.5.12 13:07
@Kuba123 píše:
hlíva ústřičná?v jakém stavu máš na mysli?

tabletky,dcera mela bradavici na ruce ,vzdy jsme ji odstranili a zas se vratila a az ta hliva nam pomohla,behem 7dnu se zacala ztracet a do 3tydnu nemela nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
16.5.12 14:01

jak už holky psaly, vlaštovičník :-) to je na takové potvůry skvělá bylinka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
16.5.12 21:39

Tak dcera 10 let má bradavici na chodidle.Léčíme už třetí měsíc a zatím nic nepomáhá :( .Chodíme každý týden na kožní na dusík,děnně mažeme vlaštovičníkem a ještě máme kapičky verumax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
17.5.12 07:11
@Neluška píše:
Tak dcera 10 let má bradavici na chodidle.Léčíme už třetí měsíc a zatím nic nepomáhá :( .Chodíme každý týden na kožní na dusík,děnně mažeme vlaštovičníkem a ještě máme kapičky verumax.

zkus tu hlivu ;) pomuze,my meli to same

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
17.5.12 07:46

určitě zkusíme,hlíva prý je výborná,a i kdyby nepomohla,tak neublíží a je tělu prospěšná.Včera jsme poprvé aplikovali ten wartner,měla jsem ho doma,tak jsme ho prubli.Přemýšlím,že bych k tomu potírala i tím vlaštovičníkem,ale nevím jestli to nevadí :think:.To by bylo aby jsme se jich nezbavili :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.7.17 22:43

Dobry vecer, rada bych se zeptala jak postupovat s bradavici dale. Trapi me kolem nehtu na ruce. Tekuty dusik? Pres pul roku a nic, ani zadna bolest pri vypalovani. Zkusila jsem cesnek v octu.. zmizely mi cerne tecky a to vse.. porad tam je, ale bez tecek.. co s tim? Mate nekdo takovou zkusenost? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
25.7.17 22:49

@Amoletka Když jsem byla mala měla jsem bradavice hodně na rukou. Pomohl jen vlastovičník. Roste všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová