Brali jste Clostibegyt?

119
19.6.20 17:14

Brali jste clostibegyt?

Brala některá z vás clostilbegyt?? Mě ho doktorka předepsala.. ale po přečtení pribalového letáku mám docela strach si ho vzít 8o potřebuji denně fungovat, jezdím autem atd… jak jste ho snášeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2276
19.6.20 17:16

Ja ho brala pul roku :roll: a vubec nic mi nebylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
19.6.20 17:18

Taky jsem ho brala půl roku a bez nějakých vedlejších účinků. I bez těch pozitivních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
19.6.20 17:22

@Káča jk já ho brala dva měsíce, v době užívání byly nějaké lehčí problémy, trošku mě trápila nevolnost ale nic hrozného, ale stalo to za to. Otěhotněla jsem druhý cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
19.6.20 17:36

Ano, nepomohl. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
19.6.20 19:17

Brala jsem, snasela jsem ho dobre. Akorat jsem mela obcas navaly vzteku, ale to mam asi i bez nej a rozbrecela jsem se, kdyz manzel koupil muj oblibenej chleba :lol: :lol: :lol: otehotnela jsem druhej cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.6.20 22:56

Brala jsem ho 2×3cykly a vedlejší účinky to vesměs nemělo. Většině rizik se dá předejít folikulometrií, předpokládám, že máš dostatečně odpovědnou lékařku, která tě bude během užívání sledovat.

• Citovat
  • Upravit
17925
20.6.20 06:37

@Káča jk Ahojky já ho teprve beru prve, musím zaklepal zatím žádný vedlejší účinek to nemá. Trpim na oblasti hlavy, a to jeden lék mě udělal :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
20.6.20 06:41

Brala jsem ho 4 mesice, stalo me to - jen- 8 kilo navic. Ale za to se jich nemuzu zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
20.6.20 06:54

@Janli no to nevím jestli mě bude sledovat během užívání, mám to balení na dva cykly… pak se ji mám ozvat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
20.6.20 06:55
@glaubie píše:
Brala jsem ho 4 mesice, stalo me to - jen- 8 kilo navic. Ale za to se jich nemuzu zbavit.

Jaaaj, tak to doufám ze mi nepůjde váha nahoru 8o. mám dobrý spalování, hodně cvicim tak snad nee.. a mám ho na dva cykly jen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
20.6.20 06:56
@Staninka30 píše:
@Káča jk Ahojky já ho teprve beru prve, musím zaklepal zatím žádný vedlejší účinek to nemá. Trpim na oblasti hlavy, a to jeden lék mě udělal :zed:.

Tak já si vzala včera večer poprvé 8o tak uvidím co to se mnou udělá 8o doufám ze nic vedlejšího :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
20.6.20 07:56

@Káča jk To jsme dvě, i já včera první prášek, ale zatím nic zvláštního se nestalo. A to jsem makala celý den, v práci. ;).Jen v noci opět vzbudila bolest hlavy.Ale migreny mám stále a furt dokola. ;)..Jen gyndarka, jak jsem psala, mě předepsala, Norithisteron a ten teda měl šílený změny u mě. :zed: :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
20.6.20 08:11

@Káča jk ja chodila 4× tydne do fitka a nepomohlo nic, kynula jsem jak buchta. Ale hlavne to ma vetsi benefit, zacla jsem pravidelne ovulovat a mam syna, cert vem 8 kilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.6.20 09:44
@Káča jk píše:
@Janli no to nevím jestli mě bude sledovat během užívání, mám to balení na dva cykly… pak se ji mám ozvat :nevim:

Takže další felčar, co není schopný dodržet nutné postupy. Při užívání cb, je nutné dělat cca 13 den cyklu folikulometrii, aby se zjistilo, zda vaječníky reagují a jestli nereagují moc. Problém je, že může dozrát více folimulů a pak hrozí vícečetné těhotenství. Máš alespoň ultrazvukem prokázané anovulační cykly?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex