Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lette píše:
Myslím, že přehled mám dostatečný.Jen nesdílím optimismus příznivců různých exitů v tom, že po,,leave" bude nějak diametrálně odlišně líp
A proč ho tedy projevuješ tím, že takto urážíš a ponižuješ evropany?
@Jana525 píše:
@roata bud tak hodna a dej nam nejaky odkaz, ktery to potvrzuje.
Jak je libo:https://www.nomisweb.co.uk/…w/2013265927?…
@Jana525 tak ja tu otazku polozim jinak: proc je tolik odpurcu EU, co argumentuji „nenechame si Bruselem diktovat, jak velky ma byt banan“
![]()
Pro bezneho cloveka EU znamena: muze cestovat do mnoha zemi bez pasu a nebo bez viz tam, kam jako neclen EU viza potreboval. A to je hodne zemi.
Muze vyvazet svoje zbozi, pokud nejake vyrabi, bez cla do 27 zemi s pulmiliardou lidi. Co by za to jine zeme daly.
Muze studovat na nejlepsich skolach sveta jen proto, ze se narodil v CR, a muze tam na rozdil od ne-EU obcanu pobirat stipendium.
Jeho deti taktez.
Muze pozadat o dotaci na kdeco, vc. rozvoj venkova.
Takze na co si ty lidi tak stezujou? ![]()
@roata píše:
Jak je libo:https://www.nomisweb.co.uk/…w/2013265927?…http://www.espon.eu/…07-final.pdf#…
At the 2011 census London had a population of 8,173,941. Of this number, 44.9% were White British. 37% of the population were born outside the UK, including 24.5% born outside of Europe.
Myslím, že tohle pro představu bohatě postačuje. A mimochodem ta čísla se dost zvyšují, tzn. Britové jsou reálně v menšině.
@Jana525 jenže já mám pocit, že se svět zboří. Pokud si teda hned všichni nesednou a nezačnou s tím něco dělat. Dokážeš si představit prvně roky, během kterých by si země pořádaly vlastní referenda? Potom roky, kdy by se řešilo, jak vypořádat vzájemné závazky? Pak akce, tzn. rozpuštění a pak by mohlo teprve vznikat něco nového. S takovou by se taky mohla evropa dostat na úplný konec v žebříčku celkové kvality života (řekněme generálně)
@Nimie píše:
At the 2011 census London had a population of 8,173,941. Of this number, 44.9% were White British. 37% of the population were born outside the UK, including 24.5% born outside of Europe.Myslím, že tohle pro představu bohatě postačuje. A mimochodem ta čísla se dost zvyšují, tzn. Britové jsou reálně v menšině.
Presne ta cisla se zvysuji velmi rychle
@Nimie nevšimla jsem si, že někoho urážím a ponižuji. Pokud se někdo cítí poníženě a uraženě, toto nebylo záměrem. Hlavně se můj úvodní příspěvek dotýkal čechů. Těžko pomazánkové máslo zevšeobecňovat na celou Evropu
@lear píše:
@Jana525 tak ja tu otazku polozim jinak: proc je tolik odpurcu EU, co argumentuji „nenechame si Bruselem diktovat, jak velky ma byt banan“![]()
![]()
Protože ten fakt, že platíme nějakého idiota za to, že ZÁKONEM NAŘÍDÍ jak ten banán má vypadat místo aby řešil skutečné problémy, je naprosto zoufalý a trapný. Takže - jak ty se tváříš na ten omezený trh? Jak se tváříš na povinné sociální pojištění pro stroje v zaměstnání?
@lear píše:
Pro bezneho cloveka EU znamena: muze cestovat do mnoha zemi bez pasu a nebo bez viz tam, kam jako neclen EU viza potreboval. A to je hodne zemi.Muze vyvazet svoje zbozi, pokud nejake vyrabi, bez cla do 27 zemi s pulmiliardou lidi.Co by za to jine zeme daly.
Muze studovat na nejlepsich skolach sveta jen proto, ze se narodil v CR, a muze tam na rozdil od ne-EU obcanu pobirat stipendium.
Jeho deti taktez.
Takze na co si ty lidi tak stezujou?
Chceš říct může vyvážet stejně jako se vyváželo doteď akorát teď je sužován nesmyslnými poplatkami, je extrémně omezen v tom, CO smí na trh přinést (tedy trh není řízen poptávkou, ale zákonem - i žáci na základní škole vědí, že to je problém) a v jaké podobě. A i za to často platí naprosto šílenou pálku poplatků. Mimochodem zkoušela jsi podnikat? A víš jak se podniká mimo EU? Máš možnost srovnání? Já třeba ano a ne, není to taková výhra.
Btw když už zmiňuješ dotace. Ten fakt, že dnes velké procento podniků existuje jen díky dotacím a jinak by neexistovala vůbec ten trh deformuje ještě víc. A pokud si myslíš, že je to pro spotřebitele i toho jedince dobře, tak reálně není, spotřebitel tohle všechno hezky zaplatí, akorát tak, aby si toho nevšiml.
Ale to nereprezentuje ty, kteri mohou platne hlasovat, abys mohla hlasovat, musis byt minimalne 10 let resident. V Londyne je strasne moc lidi docasne, na 3-5 let.
A navic si precti tohle: http://www.bbc.com/…/uk-21511904
Spousta bilych Britu ZBOHATLA a mohla se z chudych ctvrti odstehovat, migranti nezbohatli a museli tam zustat. Neni to o tom, ze je migranti vytlacili, jestli teda ti jde o tohle.@Nimie píše:
Myslím, že tohle pro představu bohatě postačuje. A mimochodem ta čísla se dost zvyšují, tzn. Britové jsou reálně v menšině.
@Nimie píše:
At the 2011 census London had a population of 8,173,941. Of this number, 44.9% were White British. 37% of the population were born outside the UK, including 24.5% born outside of Europe.Myslím, že tohle pro představu bohatě postačuje. A mimochodem ta čísla se dost zvyšují, tzn. Britové jsou reálně v menšině.
Jenže migranti nemohou z velké části volit. O tom to je. Více voličů v Londýně je z řad původních obyvatel.
@Lette píše:
@Nimie nevšimla jsem si, že někoho urážím a ponižuji. Pokud se někdo cítí poníženě a uraženě, toto nebylo záměrem. Hlavně se můj úvodní příspěvek dotýkal čechů. Těžko pomazánkové máslo zevšeobecňovat na celou Evropu
Právě, z tvého příspěvku vyznívá, že to je jejich jediným motivem, což jaksi je dost ponižující vzhledem k okolnostem ![]()
@lear píše:
@Jana525 tak ja tu otazku polozim jinak: proc je tolik odpurcu EU, co argumentuji „nenechame si Bruselem diktovat, jak velky ma byt banan“![]()
![]()
![]()
Pro bezneho cloveka EU znamena: muze cestovat do mnoha zemi bez pasu a nebo bez viz tam, kam jako neclen EU viza potreboval. A to je hodne zemi.
Muze vyvazet svoje zbozi, pokud nejake vyrabi, bez cla do 27 zemi s pulmiliardou lidi. Co by za to jine zeme daly.
Jeho deti taktez.
Já si v tom, že je ČR členem EU taky hledám pozitivní věci.
@lear píše:
![]()
![]()
Jeho deti taktez.
to nevim, ja se s lidma, kteri argumentuji banany nebavim. Mohla bych ti tady vyjmenovat desitky jinych argumentu a myslim si, ze v soucasnosti odpurce EU nejvice trapi otazka migrace, ale take treba odzbrojeni obyvatelstva, atd. Pomazankove maslo to opravdu neni
@Lette píše:
@Jana525 jenže já mám pocit, že se svět zboří.Pokud si teda hned všichni nesednou a nezačnou s tím něco dělat. Dokážeš si představit prvně roky, během kterých by si země pořádaly vlastní referenda? Potom roky, kdy by se řešilo, jak vypořádat vzájemné závazky? Pak akce, tzn. rozpuštění a pak by mohlo teprve vznikat něco nového. S takovou by se taky mohla evropa dostat na úplný konec v žebříčku celkové kvality života (řekněme generálně)
To je asi primární důvod proč k tomu rozpadu ještě nedošlo dobrovolně. Lidi se bojí nejistoty, protože dlouho žili v blahobytu. Akorát dřív spousta lidí ignorovala varovné signály a řeší se to takhle. EU nemá šanci na život, že je to problém je jasné už delší dobu, akorát my si úspěšně trvale necháváme sr*t na hlavu a nic s tím neděláme. EU by mohla být dobrým nápadem, ale to by nesměla být vedena tímhle stylem. A ona padne, už protože v takové podobě není schopna existovat, je to naprosto kompletně umělé prostředí. Problém je, že čím později se to stane, tím horší dopad to na lidi bude mít.
@Jana525 píše:
to nevim, ja se s lidma, kteri argumentuji banany nebavim. Mohla bych ti tady vyjmenovat desitky jinych argumentu a myslim si, ze v soucasnosti odpurce EU nejvice trapi otazka migrace, ale take treba odzbrojeni obyvatelstva, atd. Pomazankove maslo to opravdu neni