Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lear ja osobne neverim, ze Skoti v referendu schvali odtrzeni od UK
Souhlas s každým slovem, kromě Londýna, tam chtěli zůstat, protože tam chápou ekonomické benefity.
@medunka23 píše:
@pe-terka víš, ono pokud máš z první ruky celý jejich školský systém a co z nej vylejzá za tupce co nejsou schopní sami přemýšlet, tak fakt iluze nemáš. Neříkám že tam chytří lidé nejsou, ale je jich bych řekla fakt většina co jsou tupí.
Nicméně tady bych řekla, že zapůsobila vlna uprchlíků, protože například v Londýně kde je těch přistěhovalců nejvíc, už mají některých excesů lidé dost![]()
Jo a bavi me, jak mladi ted narikaji, ale pritom se na ty volby vykaslali a volit nesli, usmevne
@medunka23 píše:
@pe-terka víš, ono pokud máš z první ruky celý jejich školský systém a co z nej vylejzá za tupce co nejsou schopní sami přemýšlet, tak fakt iluze nemáš. Neříkám že tam chytří lidé nejsou, ale je jich bych řekla fakt většina co jsou tupí.
Nicméně tady bych řekla, že zapůsobila vlna uprchlíků, protože například v Londýně kde je těch přistěhovalců nejvíc, už mají některých excesů lidé dost![]()
jo, přístup EU k uprchlické krizi byl jistě významným mezníkem při rozhodování…
K tomu školství…Já se obávám, že zrovna inkluze, kterou nastolujeme po vzoru EU, povede k podobným důsledkům u nás…Tady se pak můžem bavit o příčinách a dopadech ![]()
@Jana525 ja myslim, že teď už jo. už před dvěma lety to setrvání nebylo nijak suverénní, ale to, že nad nima nemá ruku JEN Anglie, ale i EU, asi pomohlo. Teď, kdy chudí Skotové přijdou díky absenci EU pasu o možnost pracovat v EU, tak k čemu jim ta unie je Anglií je? Ropu mají oni, Angličany nesnáší už 700 let, takže se podle mě skoro určite urvou.
@Jana525 píše:
@lear ja osobne neverim, ze Skoti v referendu schvali odtrzeni od UK
Referendum v roce 2014 bylo o chlup a většina Skotů hlasovala proti odtržení, protože chtěli být v Unii. Tak si myslím, že se teď odtrhnou.
@lear píše:
@Jana525 ja myslim, že teď už jo. už před dvěma lety to setrvání nebylo nijak suverénní, ale to, že nad nima nemá ruku JEN Anglie, ale i EU, asi pomohlo. Teď, kdy chudí Skotové přijdou díky absenci EU pasu o možnost pracovat v EU, tak k čemu jim ta unie je Anglií je? Ropu mají oni, Angličany nesnáší už 700 let, takže se podle mě skoro určite urvou.
těžko říct…Historii VB moc neznám, ale nebyl o tomhle film Statečné srdce s Melem Gibsonem?
@pe-terka jojo, z části tedy. A je to přes 700 let, a pořád si nezvykli. Takže po prohraných válkách a staletí starých úmluvách jim Angličani tak trochu otevřeli dveře…
@Markéta80 oni říkají, že hlasovalo jenom 72% lidi. Chteji nove hlasování a aby bylo platne, musí se zučastnit 75% obcanu a vítězíci "strana "at ta, či ta musí Mít 60% občanů, kteří s tim souhlasi.
@pe-terka spíš jsem měla takovou kacířskou myšlenku - když se to všude tak rozpadá a dělí, že bychom si obnovili Československo
prostě tak z legrace, že my nejdem s davem, ale proti němu
![]()
Referendum o rozpadu nikdy nebylo, tak že bychom měli referendum o sjednocení
![]()
PS: Dělám si srandu
Konspiratori predpovedali, ze ak sa VB trhne od EU, taksa automaticky trhne Skotsko od VB.
Vsak Skotsko hlasovalo za zotrvanie vo VB len preto, ze mu EU hrozila, ze odchodom z VB im prestane platit clenstvo v EU.
@lear píše:
@stock na projednavani v parlamentu jim staci 100,000 podpisu, což teď hravě seženou. Jsem si skoro jistá, že se oddělí a vstoupí do EU. Nemají důvod setrvávat v unií s Anglií.
Na tech 100,000 podpisu musí reagovat spodní kabinet. Ale oni ted už mají 2 miliony podpisu, tak uvidíme, jak parlament zareaguje.
@pe-terka píše:
a můžeš mi říct, jak k těmhle číslům objektivně došli? referendum je přece anonymní a nějaký nahodilý průzkum veřejného mínění je pofidérní statistika…
Jinak já stoupence Brexitu dokážu pochopit a mám VŠ vzdělání…A ani nepatřím k nižší společenské vrstvě, rovněž se nepovažuju za xenofoba a rasistu.
Tak těžko byl průzkum nahodilý, průzkumy mají svoje pravidla
Tak to prostě je. Vždy se najdou vyjímky.
@lear píše:
@pe-terka spíš jsem měla takovou kacířskou myšlenku - když se to všude tak rozpadá a dělí, že bychom si obnovili Československo![]()
prostě tak z legrace, že my nejdem s davem, ale proti němu
![]()
![]()
Referendum o rozpadu nikdy nebylo, tak že bychom měli referendum o sjednocení
PS: Dělám si srandu![]()
Konsiratori o znovuspojeni CSR konspiruju uz od spred slovenskych volieb ![]()
@Jana525 píše:
Jo a bavi me, jak mladi ted narikaji, ale pritom se na ty volby vykaslali a volit nesli, usmevne
JoJo protoze lilo jako z konve.